آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۵ مهر ۱۴۰۴) اصغر همت: سعی کرده‌ام در کارهای شونه تخم‌مرغی بازی نکنم انتشار آلبوم موسیقی «نخلستون» با صدای محمداصفهانی، حجت اشرف زاده و علی لهراسبی غلامرضا نیکخواه در کنار دخترش + عکس سعید آقاخانی بازیگر سریال «بیست‌ویک» شد سریال جدید «پناهگاه میلیاردرها» با ایده‌ای درخشان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ رونمایی از دانشنامه مولفان فرهنگ مهدوی برگزیدگان نهمین جشن عکاسان سینما معرفی شدند + اسامی توضیحات محمدعلی باشه‌آهنگر درباره حذف ۲۳ دقیقه‌ای فیلم «سینما متروپل» نمایش فیلم‌های ایرانی در کره جنوبی در روز پایانی کتاب کاغذی یا صوتی؛ کدام‌یک برای مغز مفیدتر است؟ تصویر بهنوش طباطبایی، بازیگر زن سریال سووشون با گربه‌اش تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب دفاع مقدسی منتشر می‌شود شمعی در تاریکی | رونمایی از «اسب‌سالگی» کتاب جدید حیدرکاسبی در نگارخانه رادین مشهد تصویری متفاوت از مقاومت لبنان در مستند قلب ضاحیه ۷۴ کشور راهی اسکار شدند
سرخط خبرها

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی ما است

  • کد خبر: ۳۳۷۷۵۸
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی ما است
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی و حب ارزش‌های دینی ماست و طبیعتاً ما نیز باید مقابله خود را دربرابر این اهداف، به‌ویژه در فضای حاضر، داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ نوذر نعمتی، در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فضای مجازی ارتش که امروز (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در فضای مجازی با استفاده از فناوری‌هایی که روزبه‌روز در حال ارتقاست، جوامع مختلف به دنبال اشاعه فرهنگ خود و تأثیرگذاری بر دیگران هستند. فعالیت‌های فضای مجازی، بر رفتار مخاطبان در فضای حقیقی تأثیرگذار است و در اذهان مخاطبان ماندگار می‌ماند و نحوه تفکر و نگاه را تغییر می‌دهد.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی نیرو‌های مسلح دفاع از حدود و مرز‌ها و استقلال و تمامیت ارضی است، خاطرنشان کرد: باوجود اینکه واردشدن در جنگ‌های سخت برای بسیاری از حکمرانان دنیا کاری سخت و دشوار است، اما با استفاده از فضای مجازی می‌توانند بدون ورود به عرصه جنگ سخت، به اهداف خود برسند.

امیر نعمتی در ادامه گفت: ما در حوزه‌های مختلف درگیر یک جنگ ترکیبی هستیم و شاید تنها جبهه‌ای که ظاهراً در آن درگیر جنگ نیستیم، همین جنگ نظامی است.

وی افزود: یکی از اهداف این جشنواره، جهاد تبیین در جنگ شناختی دشمن است و جنگ شناختی در تعریف ساده، جنگی است که برای کنترل یا تغییر واکنش مخاطب بوده و هدف آن نیز تغییر در رفتار یا تغییر در واکنش‌هاست. دشمن با جنگ شناختی، به دنبال تحریف واقعیت‌هاست و ما باید با شناختی که از جامعه مخاطب پیدا می‌کنیم، اصل این تحریف را بشناسیم و با آن مقابله کنیم. از سوی دیگر، دشمن با جنگ شناختی به‌دنبال دمیدن روحیه یأس و ناامیدی است. ازآنجاکه براساس آموزه‌های دینی ما، بزرگ‌ترین گناه، ناامیدی است، وظیفه ما القای روح امید در همین فضای آسیب‌پذیر است.

امیر نعمتی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن، کوچک‌شمردن و نادیده‌گرفتن دستاورد‌های عظیمی است که بعد از انقلاب در کشور به آن رسیده‌ایم؛ موضوعی که نقطه‌ قوتی برای ماست و همچنین ملت‌های آزاده و مظلوم دنیا را نیز به حرکت وامی‌دارد. اگر ما بتوانیم دستاورد‌های انقلاب را به جامعه مخاطب عرضه کنیم، همین کار به‌تنهایی می‌تواند ریشه استکبار را در این کشور قطع کند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: از سوی دیگر، در جنگ شناختی دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی و حب ارزش‌های دینی ماست و طبیعتاً ما نیز باید مقابله خود را دربرابر این اهداف، به‌‌ویژه در فضای حاضر، داشته باشیم.

وی افزود: همه افراد کشور می‌توانند سرباز و مدافع کشور دربرابر تهدیدات شناختی دشمن باشند و می‌توانند صحنه را به‌نفع ما و به‌ضرر دشمن برگردانند. اما نکته اینجاست که در هر حوزه‌ای، بدون داشتن دانش آن موفق نخواهیم شد. اگر ما این سواد و دانش و توانایی را در این حوزه کسب نکنیم، نمی‌توانیم مقابله مؤثر داشته باشیم؛ لذا می‌طلبد که با همه امکاناتی که در اختیار داریم، در این مسیر قدم برداریم.

امیر نعمتی تأکید کرد: ما در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تکیه بر تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در راهی روشن قدم برمی‌داریم. در نیروی زمینی، ۸ قرارگاه رسانه‌ای شامل ۵ قرارگاه منطقه‌ای، ۲ فرماندهی ارشد و حوزه مرکز، حوزه فضای مجازی و رسانه‌ها را هدایت می‌کنند. ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه فضای مجازی و سایبری و رسانه‌ای برای کارکنان و خانواده‌های آن‌ها و سازمان‌دهی فعالان فضای مجازی در سطح خانواده‌ها، ازجمله این فعالیت‌ها است. ضمن آنکه به سیستم‌های موردنیاز نیز مجهز شده‌ایم. اما برای اجرای طرح‌های پرمخاطب باید روز‌به‌روز فعالیت خود را افزایش دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->