ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم

  • کد خبر: ۳۳۷۸۰۹
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم
باشگاه پرسپولیس با تکذیب شایعات جدایی تیوی بیفوما، اعلام کرد پیش‌پرداخت او پرداخت شده و مشکل بدهی این بازیکن به ایجنتش که از دوران حضور در چین باقی مانده بود، حل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس با تکذیب شایعات مطرح شده در مورد عدم پرداخت پیش‌پرداخت و جدایی احتمالی تیوی بیفوما، توضیحات تازه‌ای درباره وضعیت این بازیکن ارائه کرد.

باشگاه پرسپولیس نوشت: طی دو روز اخیر، شایعات زیادی در فضای مجازی و رسانه‌ای در مورد تیوی بیفوما مطرح شده است که باشگاه پرسپولیس با توجه به نگرانی‌های هواداران پرشمار خود، بر خود لازم می‌داند در این خصوص توضیحاتی ارائه دهد.

در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که باشگاه پرسپولیس طبق هماهنگی و توافق‌های انجام‌شده با آقای بیفوما، مبلغ پیش‌قرارداد این بازیکن را پرداخت کرده و نگرانی از جهت جدایی این بازیکن بابت این موضوع وجود ندارد.

اما از آنجایی که این بازیکن از زمان حضورش در فوتبال باشگاهی چین به یک ایجنت بدهکار بوده، برای این بازیکن مشکلاتی ایجاد شده که ارتباطی به باشگاه پرسپولیس نداشته و خود بازیکن باید به تعهداتش عمل کند. در آن مقطع، طبق اعلام خود بیفوما، باشگاه چینی به تعهدات مالی خود عمل نکرد و به همین دلیل نیز بیفوما نتوانست بدهی خود را به ایجنتش پرداخت کند و در ادامه نیز این باشگاه منحل شد. از این رو، ایجنت نامبرده از بیفوما به فیفا شکایت کرده و فیفا نیز حکمی را علیه بازیکن صادر کرده است.

آخرین پیگیری‌ها حاکی از آن است که طی روز‌های اخیر، بیفوما و ایجنت نامبرده به توافق مالی رسیده‌اند و قرار شده این بدهی به شکل اقساط پرداخت شود تا بیفوما مشکلی بابت ادامه حضور در باشگاه پرسپولیس نداشته باشد.

اما همان‌طور که عنوان شد، این شکایت حقوقی هیچ ارتباطی به باشگاه پرسپولیس نداشته و باشگاه پرسپولیس به تمام تعهدات خود در قبال بیفوما عمل کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->