انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

ناقلان بدون علامت کرونا چه کسانی هستند؟

  • کد خبر: ۳۳۸۳۰
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
ناقلان بدون علامت کرونا چه کسانی هستند؟
فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: ناقلان بدون علامت افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی خود عامل ویروس هستند اما علائم بالینی ندارند،باید فکر کنیم فردی که در مترو اتوبوس قرار دارد ممکن است ناقل ویروس باشد

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی اظهار داشت: افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی خود عامل ویروس هستند، اما علائم بالینی ندارند و این افراد در یک آزمایش معمولی که به صورت روتین انجام می‌شود و در PCR، به وجود ویروس در دستگاه تنفسی پی می‌برند.

وی با بیان اینکه این افراد از نظر اپیدمیولوژی و انتقال بیماری خیلی مهم هستند، افزود: به دلیل اینکه این افراد به مدت حداقل ۱۴ روز می‌توانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند؛ در نتیجه ناقلان بدون علامت را باید جداسازی کنیم و بگوییم در خانه به مدت دو هفته استراحت کنند، دستان خود را مرتب بشویند و از ماسک و دستکش استفاده کنند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: متأسفانه در ایران تعداد زیادی از این افراد به خانه می‌روند و مدت ۱۴ روز فکر می‌کنند باید با اعضای دیگر خانواده ارتباط داشته باشند و در این شرایط همه اعضای خانواده را به ویروس آلوده می‌کنند.

مردانی متذکر شد: ناقلان بدون علامت در همه دنیا وجود دارند و مختص ایران نیست؛ اینکه ما بیاییم تمام مردم را اسکرین کنیم تا ناقلان بدون علامت را شناسایی کنیم، صرفه اقتصادی ندارد؛ بلکه ما به افراد جامعه خود مراقبتی را توصیه می‌کنیم.

وی تأکید کرد: به همه افراد می‌گوییم شما فکر کنید فردی که در مترو اتوبوس قرار دارد ممکن است ناقل ویروس باشد؛ در نتیجه باید از ماسک استفاده کنیم، اگر به سطوح مختلف دست زدیم دستمان را با آب و صابون بشوییم و اگر امکان داشت در مترو فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی ابراز داشت: اگر هر فردی این سه کار مهم را انجام دهد، هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد، اما بر عکس اگر این موارد مهم را رعایت نکند و بیان کند، چون دولت همه ناقلان را شناسایی نمی‌کند من نیز این مسائل را رعایت نمی‌کنم، دچار این بیماری خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->