درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم
سرخط خبرها

حمله هوایی اسرائیل به بهزیستی قصر شیرین (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۳۸۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
حمله هوایی اسرائیل به بهزیستی قصر شیرین (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حمله‌ی ناجوانمردانه، بزدلانه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی به خاک میهن عزیزمان را که منجر به شهادت جمعی از سرداران سرافراز ایران و دانشمندان گرانقدر هسته‌ای و جمعی از مردم بی‌گناه ایران عزیز شد، به ملت بزرگ ایران، رهبر انقلاب و خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گویم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد میدری افزود: این تجاوز آشکار، نه تنها تعرض به جان انسان‌های بی‌دفاع، بلکه تعرضی به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران است.

وی تاکید کرد: در میان این اقدامات جنایت‌بار، حمله به ساختمان اداره بهزیستی شهرستان قصرشیرین، که مأمنی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه است، فاجعه‌ای مضاعف و اقدامی به‌غایت شنیع و خلاف تمام موازین انسانی و بین‌المللی است.

وی ادامه داد: با اندوه فراوان شهادت همکار گرامی‌مان فرامرز حضرتی را تسلیت می‌گویم و به خانواده‌ ایشان، همکاران پرتلاش‌مان در سازمان بهزیستی، و عموم مردم شریف ایران، صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم و  برای همکار مجروح‌مان "کیومرث صادقی" آرزوی شفای عاجل دارم.

وی با تاکید بر اینکه بنا بر اصول مسلم حقوق بین‌الملل بشردوستانه، از جمله کنوانسیون چهارم ژنو (۱۹۴۹) و پروتکل الحاقی اول (۱۹۷۷)، حمله به اماکن غیرنظامی و ارائه‌دهنده خدمات بشردوستانه، از جمله مراکز خدمات اجتماعی نظیر اداره‌های بهزیستی، به صراحت ممنوع و جنایت جنگی تلقی می‌شود اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۸ کنوانسیون چهارم: «اماکن غیرنظامی که وظایف بشردوستانه مانند درمان، مراقبت از کودکان، سالمندان یا بیماران را انجام می‌دهند، نباید مورد حمله قرار گیرند مگر آنکه برای مقاصد نظامی استفاده شوند.»

وی افزود: در حمله به ساختمان بهزیستی قصرشیرین، هیچ هدف نظامی وجود نداشته و این حمله، مصداق بارز نقض فاحش قوانین بین‌المللی و حمله مستقیم به جامعه‌ی مدنی ایران است. ما ضمن اعتراض رسمی و جدی به این اقدام ضدبشری، اعلام می‌کنیم که از تمامی ظرفیت‌های حقوقی و دیپلماتیک برای پیگیری این جنایت از طریق نهادهای بین‌المللی همچون شورای حقوق بشر سازمان ملل و دیوان بین‌المللی کیفری (ICC) بهره خواهیم گرفت.

وزیر کار و رفاه در پایان بیان کرد: ملت و حاکمیت ایران در برابر این‌گونه اقدامات نه تنها تضعیف نخواهد شد، بلکه با صلابت بیشتر، بر اصول انسانی، استقلال ملی و حمایت از مردمان خود پافشاری خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->