ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی

  • کد خبر: ۳۳۸۶۳۲
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از نامه این کمیسیون به مسئولان کشور برای اجرای کامل قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» خبر داد و گفت: محور این نامه، محدود کردن بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کشور در چارچوب پادمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی درباره جلسه اضطراری امروز شنبه (۲۴ خرداد) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در جلسات صبح و عصر کمیسیون، ابعاد مختلف حمله رژیم صهیونیستی، نوع پاسخ‌های جمهوری اسلامی و همچنین تبعات این مسائل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: کمیسیون با تمام توان در کنار نیرو‌های مسلح ایستاده و از آنان حمایت و پشتیبانی می‌کند و عزم و بنای مجلس شورای اسلامی، حمایت کامل از نیرو‌های مسلح کشور است. در همین راستا، در این جلسه درباره نوع حمایت از نیرو‌های مسلح مباحث مفصل و پیشنهاد‌هایی مطرح و جمع‌بندی شد.

وی اضافه کرد: اعضای کمیسیون در حال تنظیم نامه‌ای به مسئولان کشور در تاکید بر لزوم اجرای کامل قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» است. محور اصلی این نامه، محدود کردن بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کشور در چارچوب پادمان است.

لزوم خروج بازرسان فراپادمانی از کشور

رضایی یادآور شد: در این نامه تأکید شده که بازرسی‌های ماموران آژانس صرفا در حد پادمانی باشد و باید دوربین‌های فراپادمانی جمع‌آوری شوند و تعداد بازرسی‌ها محدود به نظارت‌های پادمانی باشد. همچنین باید بازرسان فراپادمانی از کشور خارج شوند. همچنین گزارش‌دهی ایران به آژانس نیز صرفا در چارچوب تعهدات پادمانی باشد.

رضایی تصریح کرد: علاوه بر این، تأکید شد که به‌منظور صیانت از اطلاعات مربوط به صنعت هسته‌ای کشور، از ورود افرادی که عنصر نامطلوب تشخیص داده می‌شود، به مراکز هسته‌ای جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه کمیسیون در حال تدوین طرحی در پاسخ به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی و حمایت از نیرو‌های دفاعی، امنیتی و انتظامی کشور است، گفت: در این طرح دولت مکلف می‌شود برای تقویت امنیت ملت ایران و حفاظت از تمامیت ارضی کشور، بودجه دفاعی کشور را در سال جاری و نیز در سال‌های آینده تقویت کند.

حمایت کمیسیون از عدم شرکت ایران در مذاکره با آمریکا

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در این طرح، از نیرو‌های مسلح کشور خواسته شده عاملان و آمران جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم، فرماندهان و دانشمندان ایرانی را مورد تعقیب قرار بگیرند، گفت: همچنین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از تصمیم و موضع وزارت امور خارجه مبنی بر توقف مذاکرات با آمریکایی‌ها و عدم شرکت در مذاکرات فعلی، حمایت می‌کند.

وی افزود: ما معتقدیم در شرایطی که با دشمن درگیر جنگ هستیم و آمریکایی‌ها سمت دشمن ما ایستاده و از آنها حمایت و پشتیبانی کرده و کمک‌های تسلیحاتی، مالی، اطلاعاتی و لجستیکی می‌کنند و حتی سپر دفاعی برای دفاع از صهیونیست‌ها تشکیل داده‌اند، گفت‌و‌گو با آمریکا بی‌معناست و نباید در این شرایط مذاکره کنیم؛ لذا تصمیم وزارت امور خارجه مورد حمایت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است.

رضایی خاطرنشان کرد: مجلس و کمیسیون امنیت ملی در کنار نیرو‌های مسلح کشور برای تنبیه متجاوز ایستاده و از نزدیک اوضاع را رصد می‌کند. همچنین هر گونه کمک و حمایت برای دفع متجاوز و برخورد با دشمنان ملت ایران و صهیونیست‌ها و تقویت حوزه دفاعی را انجام می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->