معاون اول رئیس جمهور در صحن علنی مجلس: شرایط جنگی را در یکسال گذشته در نظر گرفته بودیم نماینده مجلس عنوان کرد: عدم اجرای ۶۰ درصد از احکام سال اول از برنامه هفتم توسعه سنای آمریکا به تعطیلی دولت آمریکا پایان داد توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی‌بی‌سی» درپی یک رسوایی بزرگ مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد

  • کد خبر: ۳۳۸۶۴۲
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد و هیچ ارزشی برای قوانین بین‌المللی قائل نیست تصریح کرد: آنچه اتفاق افتاد بار دیگر نشان می‌دهد که تقویت توان دفاعی برای کشور‌های اسلامی یک ضرورت است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان عصر امروز در گفت‌وگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه ضمن قدردانی از تماس تلفنی و ابراز همدردی و حمایت وی با مردم و دولت ایران اظهار داشت: رژیم صهیونیستی یک بار دیگر نشان داد که ذات وی با جنایت و کشتار پیوند دارد و هیچ ارزشی برای حقوق بشر و قوانین بین‌المللی قائل نیست و هرجا که بتواند اقدام به ترور مردم عادی، دانشمندان و سران و مقامات و نظامیان کشور‌ها می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران در اثنای مذاکرات جمهوری اسلامی با آمریکا درباره مسائل هسته‌ای نشان‌دهنده نیت این رژیم برای کارشکنی و جلوگیری از حصول توافق در این زمینه است، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده که به دنبال برقراری صلح و آرامش بر پایه گفت‌و‌گو و تعامل است و بنده نیز از نخستین روز آغاز به کار به عنوان رئیس جمهور برای تقویت روابط با کشور‌های همسایه، کشور‌های اسلامی و دیگر کشور‌های دنیا تلاش کرده‌ام، اما شما شاهد بوده‌اید که این رژیم از همان روز نخست با ترور شهید هنیه به عنوان مهمان رسمی ما سعی کرد تلاش‌های ما را به انحراف بکشاند.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت همکاری و هماهنگی کشور‌های اسلامی در خنثی‌سازی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: آنچه اتفاق افتاده بار دیگر نشان می‌دهد که تقویت توان دفاعی برای کشور‌های اسلامی یک ضرورت است. کشور‌های اسلامی می‌توانند با همکاری یکدیگر رشد، توسعه و استقرار صلح و آرامش در منطقه را تضمین کنند و جناب‌عالی به عنوان یکی از سران تاثیرگذار در منطقه می‌توانید نقش موثری در این زمینه داشته باشید؛ همکاری و تدابیر رهبران کشور‌های اسلامی می‌تواند توطئه‌ها و خباثت‌های رژیم صهیونیستی علیه منطقه را خنثی کند.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تسلیت و ابراز همدردی با دولت و ملت ایران به دلیل شهادت جمعی از هموطنان‌مان، حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان را محکوم کرده و با بیان اینکه از جانب خودم و مردم ترکیه بانیان این حمله را لعنت می‌کنیم، تصریح کرد: نتانیاهو به دنبال به آتش کشیدن منطقه است و این اقدامات او نقض آشکار همه حقوق و قواعد بین‌المللی است.

رجب طیب اردوغان با اشاره به هم‌زمانی این حملات با مذاکرات جاری بین ایران و آمریکا گفت: یکی از اهداف اسرائیل از این حملات انحراف اذهان عمومی از جنایات غزه است. ما باور داریم که مسئله هسته‌ای صرفا از طریق دیپلماتیک قابل حل و فصل است.

رئیس جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد که ترکیه آماده انجام هر اقدامی است تا با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی از تداوم وضعیت موجود جلوگیری شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->