استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی ۵۸۰۰ نیروی کارگری به منظور انجام رفت‌وروب معابر در دهه پایانی صفر | استقرار ۶ کانکس ارزاق عمومی و ۸ کانکس نانوایی
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم

  • کد خبر: ۳۳۸۷۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
  • ۱
عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حسن موحدیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص حمله اسرائیل و پاسخ ایران، اظهار کرد: اتفاقی که در ابتدای ریاست‌جمهوری دکتر پزشکیان رخ داد و اسرائیل ناجوانمردانه اسماعیل هنیه را در تهران ترور کرد، قرار بود نظام پاسخ دهد، اما به دلایلی خویشتن‌داری کرد؛ وگرنه باید پاسخ دندان‌شکنی به این جرثومه‌های فساد می‌دادیم. رئیس‌جمهور دنبال این بودند که با مذاکره مشکل حل شود؛ بنابراین همراهی شد. آن خویشتن‌داری بجا بود، نظام تصمیم گرفت و انجام شد.

وی بیان کرد: زمانی که موضوع مذاکره پیش آمد، ایران همراهی زیادی کرد و غنی‌سازی را به سه‌ونیم درصد رساند که اصلاً امکان ساخت بمب وجود ندارد و تنها برای کار‌های صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده می‌شود. حرف نظام این بود که اگر این اقدام انجام نشود و بخواهند اورانیوم غنی‌شده به ما بدهند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود؛ زیرا ما آن‌ها را آزمایش کردیم و افرادی نیستند که بتوان به آن‌ها اطمینان کرد. ما باید روی پای خودمان بایستیم.

موحدیان با بیان اینکه مسئله دیگر، مسئله علم، فناوری و اطلاعات است، عنوان کرد: با علم که نمی‌توان مخالفت کرد. ایران هم می‌خواهد در این حوزه تحقیقات، پژوهش و پیشرفت داشته باشد. نمی‌توان یک کشور را از داشتن علم و دانشمند محروم کرد. همه مسائل ما زیر نظر آقای گروسی بوده، همه‌چیز شفاف است و اطلاع‌رسانی کردیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: قرار بود امروز وزیر امور خارجه کشورمان در عمان مذاکره داشته باشند؛ بنابراین این تصور را داشتند که با حمله اسرائیل این نشست با موافقت ایران در عدم غنی‌سازی همراه شود، اما اشتباه محاسباتی بود. حمله‌های ناجوانمردانه‌ای به کشور انجام شد که باید دفاع شود. دفاع امری عقلانی است، نه احساسی. الان نیز ما در حال دفاع هستیم؛ ما هیچ‌وقت حمله نکردیم و هیچ‌وقت شروع‌کننده جنگ نبودیم. ما انتقام خون شهیدان را خواهیم گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
0
0
عجب! حالا پیش‌بینی شما برای ساخت پناهگاه چی بوده؟ به عنوان مسوول شورای شهر، شما مسوولیت حفاظت از جان انسانها در مواقع خطر رو داشتین. چقدر به این وظیفه شرعی تون عمل کردین؟ چند تا پناهگاه برای مردم غیر نظامی ساختین؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->