نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان
سرخط خبرها

درخواست نوری المالکی از نهاد‌های بین‌المللی برای دفاع از ایران دربرابر «خطر رژیم صهیونیستی»

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹۷
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲
درخواست نوری المالکی از نهاد‌های بین‌المللی برای دفاع از ایران دربرابر «خطر رژیم صهیونیستی»
«نوری المالکی» نخست وزیر اسبق و رئیس ائتلاف دولت قانون عراق، با تاکید بر اینکه اسرائیل، تهدیدی برای امت اسلامی است از نهاد‌های بین‌المللی خواست تا در کنار ایران بایستند و از این کشور برابر «خطر صهیونیستی» حمایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوری المالکی در مراسمی که «جنبش بشائر» شاخه جوانان ائتلاف دولت قانون، به مناسبت عید غدیر در بغداد برگزار کرد، با بیان این مطلب افزود: فرزندان علی بن ابی طالب علیه السلام امروز پیروزی بزرگی را رقم زدند و ارتش اسرائیل را شکست دادند، و این پیروزی بزرگ را جمهوری اسلامی ایران با شجاعت امیر مؤمنان به دست آورد.

رئیس ائتلاف دولت قانون، با اظهار تاسف از حمایت برخی کشور‌های جهان از اسرائیل، با وجود جنایاتش در غزه و لبنان تصریح کرد: امت اسلامی باید در کنار ایران برابر صهیونیسم بایستد.

المالکی تأکید کرد: اگرچه جنگ بین ایران و اسرائیل در داخل مرز‌های کشور ما روی نمی‌دهد، اما تمام امت اسلامی باید در کنار ایران بایستند و از این کشور حمایت وپشتیبانی کنند.

وی افزود: جنگ تفریح نیست و نهاد‌های بین‌المللی باید در کنار حق بایستند.

المالکی هشدار داد که اقدامات رژیم صهیونیستی نه تنها تهدیدی برای ایران و عراق است، بلکه خطری برای امت اسلامی و سراسر جهان محسوب می‌شود.

«فؤاد العلاق» از رهبران جنبش بشائر نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت که تهاجمی که جمهوری اسلامی ایران با آن مواجه است، تلاشی برای وادار کردن این کشور و مردم آن به تسلیم شدن برابر خواسته‌های صهیونیست‌ها و مستکبران است و این تلاش، پس از ناکامی در اجرای تمامی روش‌های قبلی برای تضعیف جایگاه و راه آن در زمینه مقاومت انجام می‌گیرد.

العلاق تأکید کرد: ما حمایت از جمهوری اسلامی ایران و همبستگی با آن از تمامی راه‌های ممکن را یک وظیفه شرعی، اخلاقی و انسانی می‌دانیم و امیدواریم این تجاوز به زودی پایان یابد و دشمنان شکست بخورند.

به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از تردد‌های غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->