ابتکار جمهوری اسلامی در تصویب طرح حفاظت از محیط زیست در برابر تحریم‌ها نماینده مجلس: ایران بزرگ قابل تهدید نیست دریادار ایرانی: اقتدار و عزت ایران اسلامی ادامه‌دار است سخنگوی وزارت دفاع: هیچ قدرتی حق دخالت در توان موشکی ایران را ندارد تکذیب ارسال سلاح از ایران به لبنان توسط لاریجانی + فیلم نایب رئیس مجلس: غنی‌سازی اورانیوم در کشور پُرقدرت ادامه خواهد یافت پژمان‌فر: مکانیسم ماشه، توپ صوتی اروپا بود و اثر چندانی بر ما ندارد | به فعالیت هسته‌ای غیرنظامی ادامه خواهیم داد پزشکیان: پیشنهاد غیرقابل‌قبول آمریکا را رد کردیم | بین خواسته‌های غیرمنطقی و اسنپ‌بک، دومی را برمی‌گزینیم آیت‌الله علم‌الهدی: انتخابات دروازه مردم‌سالاری دینی است | فرهنگ دفاع مقدس، رمز اقتدار انقلاب مأموریت الکس، پسر ویتکاف، در قطر چیست؟ متکی: عدم مذاکره با آمریکا، توقف مذاکره هسته‌ای با اروپا و قطع همکاری با آژانس ضروری است اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم
سرخط خبرها

رضایی: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من ماموریتی در میدان بدهند| ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد +فیلم

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴
رضایی: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من ماموریتی در میدان بدهند| ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد +فیلم
محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس گفت: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من هم یک ماموریتی در میدان بدهند تا در کنار برادرهای رزمنده‌ام در خط مقدم باشم.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تحلیل حوادث اخیر و پاسخ جمهوری اسلامی به تجاوز رژیم صهیونی، با بیان اینکه ما تاکنون خویشتن‌داری کرده و از همه توان خود استفاده نکرده‌ایم، تاکید کرد: پیروزی ما در این جنگ تغییر ژئوپلتیک منطقه را در پی خواهد داشت.

 محسن رضایی در گفت‌وگویی به تشریح شرایط اخیر و ماهیت تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و سرنوشت این نبرد پرداخت.

وی با بیان اینکه این جنگ جدی است و جنگ سختی در پیش داریم که ممکن است هفته‌ها طول بکشد، تاکید کرد: پایان این جنگ و پیروزی ما بر اسرائیل ژئوپلتیک منطقه را تغییر خواهد داد.

رضایی پیش‌بینی کرد با پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی یک ارتش اسلامی متشکل از چهار کشور ایران، عربستان، مصر و ترکیه شکل خواهد گرفت و سرزمین‌های اشغالی بدون جنگ به دست فلسطینی‌ها خواهد افتاد.

رضایی افزود: نتیجه این تغییر آن است که جهان آینده به یک جهان چند قطبی تبدیل خواهد شد؛ چین، روسیه، اروپا، آمریکا و یک قطب اسلامی با حضور جمهوری اسلامی و سایر کشور‌های اسلامی.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: همان‌گونه که دفاع مقدس ۸ ساله سبب شد ایران به چنین توانمندی‌هایی در عرصه‌های دفاعی و هسته‌ای و علمی برسد، خاتمه این جنگ هم پیروزی‌های بسیار و گشایش‌های بسیار برای ما به همراه خواهد داشت تا آنجا که حتی آمریکا برای سرمایه‌گذاری در کشور التماس خواهد کرد.

رضایی تاکید کرد: این جنگ حداقل تا ۵۰ سال آینده کشور را بیمه خواهد کرد.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد!

وی با اشاره به شروع جنگ در شرایطی که مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا در جریان بود، ضمن تاکید بر این امر که در شرایط فعلی دولت و شخص رئیس‌جمهور و وزیر خارجه با نیرو‌های مسلح هماهنگ هستند، اظهار داشت: اینکه وسط مذاکرات به دنبال جنگ رفتند نشان می‌دهد فقط ماجرای هسته‌ای در میان نبوده، و درصورت حل این مساله مطالبه موشکی را مطرح می‌کردند، و چه مذاکره می‌کردیم چه نمی‌کردیم به ما حمله می‌شد.

رضایی خاطرنشان کرد: جنگ نشان داد اینها به دنبال چیزی فراتر از غنی‌سازی بودند و حتی اگر فرضا ما به غنی‌سازی صفر هم رضایت می‌دادیم، آنها مطالبات دیگری مطرح می‌کردند. غنی‌سازی خاکریز اول جلوگیری از تحمیل خواسته‌های آمریکا و اسرائیل است. بعد از غنی‌سازی سراغ موشکی می‌رفتند و بعد از آن بحث منطقه مطرح می‌شد.

رضایی اظهار داشت: آمریکا و اسراییل بعد از ایران به دنبال عراق هستند و البته بر سر اینکه ابتدا به ایران حمله کنند یا عراق در تردید بودند، درنهایت به این نتیجه رسیدند اگر ابتدا به ایران حمله کنند، عراق مثل میوه‌ای رسیده در دست آنها خواهد افتاد.

رضایی درخصوص مذاکره با آمریکا گفت: مذاکره دست طرف مقابل را هم برای مردم خودمان و هم برای مردم دنیا رو کرد. چون آنها به مردم ما القاء می‌کردند با مذاکره برای شما گشایش ایجاد خواهد شد و از طرفی در صورت عدم پذیرش مذاکره به افکار عمومی دنیا وانمود می‌کردند ایران به دنبال بمب هسته‌ای است، اما انجام مذاکره و شروع جنگ در حین مذاکره و در شرایطی که هنوز ایران طرح پیشنهادی خودش را به طرف مقابل ارائه نکرده بود، نشان داد آنها در مذاکره صادق نیستند و اینجا باید از تدبیر رهبر انقلاب یاد کرد که اجازه مذاکره دادند تشکر کرد.

وی تصریح کرد:من خودم مخالف مذاکره بودم، اما این تدبیر رهبر انقلاب بود که ما وارد مذاکره بشیم تا دست آمریکا و اسراییل رو شود که وسط مذاکره به سراغ جنگ رفتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->