۵ برنامه میثم مطیعی در حرم امام رضا (ع) در دهه دوم محرم ۱۴۰۴ + زمان برنامه‌ها پیش‌بینی افزایش تعداد زائران اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته مراسم بزرگداشت قیام مسجد گوهرشاد در مشهد برگزار می‌شود دیدار و تکریم شهدای قرآنی جنگ ۱۲روزه در دستور کار سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ عاقبت قاتلان امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یارانش چه شد؟ معرفی کتاب‌های عاشورایی برای کودکان و نوجوانان ویژه‌برنامه‌های شبکه قرآن در دهه دوم محرم اعلام شد تصویب نام‌گذاری معابر تهران به نام شهدای اقتدار صحیفه‌ای برای بیداری | امام سجاد(ع) چگونه با زبان دعا امت را تربیت کرد؟ مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد (ع) در حرم رضوی برگزار شد وزیر فرهنگ: بازگرداندن ایمن و به موقع ۸۶ هزار زائر حج در شرایط جنگی اقدامی ارزشمندی بود حرم امام‌رضا(ع)، میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی: مسیر را تا نابودی اسرائیل ادامه دهید گذرنامه‌های زیارتی اربعین نیاز به تمدید ندارند | امکان دریافت غیرحضوری گذرنامه  آغاز ثبت‌نام راهنمایان زائر افتخاری ویژه دهه پایانی صفر در مشهد افتتاح ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر تردد بیش از ۱۲۸ هزار زائر کربلا از مرز مهران در ایام محرم‌ سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند
سرخط خبرها

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع): اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی جایی برای صلح جهانی باقی نمی‌گذارد

  • کد خبر: ۳۳۹۰۹۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع): اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی جایی برای صلح جهانی باقی نمی‌گذارد
عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: تا زمانی‌ که رژیم غاصب صهیون، ترور و قتل کودکان و زنان بی‌گناه و تجاوز به کشور‌های مستقل را تنها راه تداوم بقای خود ببیند، جایی برای توافقات و صلح پایدار است، نخواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابوالحسن نواب با اشاره به تجاوز رژیم کودک‌کش صهیونیستی به خاک میهن اظهار کرد: این اقدامات تروریستی نه‌تنها ناقض اصول اخلاقی و انسانی است، بلکه تهدیدی جدی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان است. 

وی افزود: ترور ابزاری است که تنها منجر به ایجاد تنش و خشونت بیشتر در سطح بین‌المللی می‌شود و هیچ‌گاه نمی‌تواند راه‌حلی برای مسائل و چالش‌های موجود باشد؛ از این‌رو تا زمانی‌ که رژیم غاصب قدس فتنه‌انگیزی، ترور و قتل کودکان و زنان بی‌گناه و تجاوز به کشور‌های مستقل را تنها راه تداوم بقای خود ببیند، جایی برای گفت‌و‌گو که بهترین راه برای حل اختلافات و رسیدن به توافقات و صلح پایدار است، نخواهد ماند.

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) ادامه داد: حملات تروریستی اخیر به کشورمان، بار دیگر آزمونی برای جامعهٔ جهانی و نهاد‌های حقوق بشری است که به رفتار‌های ددمنشانه و غیرانسانی این رژیم جعلی واکنش نشان دهند و از حقوق بشر و حق زندگی تمامی انسان‌ها دفاع کنند تا کورسوی امید باقی‌مانده به این نهاد‌ها در دل جامعهٔ بشری امیدی روشن بماند؛ هرچند سکوت نهاد‌های بین‌المللی در مقابل جنایات این رژیم در غزه امید‌ها را ناامید کرده است.

وی گفت: دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی باید به جای سکوت یا حمایت از اقدامات تروریستی این رژیم کودک‌کُش و جنایت‌های پی‌درپی و بی‌وقفهٔ آن، به دنبال راه‌های قاطع و بازدارنده باشند تا بشریت به راه‌حل‌های صلح‌آمیز برای حل اختلافات در جهان امروز ایمان پیدا کند.

موسس دانشگاه ادیان و مذاهب ابراز داشت: پاسخ به حملات رژیم صهیونی در دفاع از حقوق ملت ایران، حق بی‌چون و چرای هر ملتی برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی خود است. به‌یقین پاسخ‌های قاطع و دلیرانهٔ جمهوری اسلامی ایران موجب خواهد شد که نه‌تنها رژیم صهیونی بلکه هیچ قدرت مستکبری، بار دیگر خیال بهره‌گیری از ترور و تجاوز را برای رسیدن به اهداف خود در ایران اسلامی در سر نپروراند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->