مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود یک انتخابات متفاوت در راه است | گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق برگزاری الکترونیک انتخابات شورا‌ها دو نظامی اسرائیلی در نوار غزه زخمی شدند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) دستور ‌رئیس قوه قضائیه به قاضیان: برای مهریه‌ مرد را زندانی نکنید آیت‌الله علم‌الهدی: بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت | نقش جدی گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت نایب‌رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عمان در حال ارتقا است سرلشکر پاکپور: به ایران تعدی شود، جهنم برپا می‌کنیم علی‌اف تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرد بازگشت ایران به نشست FATF پس از ۶ سال وقفه معاون رئیس جمهور آمریکا وارد اراضی اشغالی شد رئیس قوه‌قضائیه: دانشجویان هوشیار باشند که در زمین دشمن بازی نکنند رئیس جمهور سابق فرانسه به زندان رفت + فیلم پرداخت خسارت به ۵۰۰ واحد آسیب‌دیده آستانه‌اشرفیه در پی جنگ ۱۲ روزه آغاز شد کمیسر کل آژانس آنروا: صدای اسلحه‌ها را در غزه خاموش کنید به جوان ایرانی اعتماد کنیم هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران اطلاعیه داد

  • کد خبر: ۳۳۹۳۵۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸
رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران اطلاعیه داد
جبهه داخلی رژیم صهیونیستی به‌روزرسانی مهمی درباره تغییر در روند هشداردهی قبل از حملات موشکی ایران منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق این اطلاعیه، بر اساس تحولات اخیر، احتمال داده می‌شود که هشدار‌های پیش از حملات موشکی دیگر ۳۰ دقیقه قبل از پرتاب داده نشود.

در این اطلاعیه تاکید شده است ایران شیوه عملیاتی خود را تغییر داده است؛ به جای استفاده از تعداد زیادی سکوی ثابت پرتاب، اکنون از ۳ تا ۴ سکوی متحرک استفاده می‌کند که موشک‌ها را با سرعت شلیک کرده و منطقه را سریع ترک می‌کنند. این تغییر باعث کاهش چشمگیر زمان هشدار و فرصت واکنش اولیه می‌شود.

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که از این رو، در صورت دریافت هشدار، زمان پیش‌بینی‌شده برای اعلام آن حدود ۱۰ دقیقه یا حتی کمتر قبل از برخورد احتمالی خواهد بود.

جبهه داخلی از صهیونیست‌ها خواسته است این اطلاعات را با اعضای خانواده، بستگان و دوستان خود به اشتراک بگذارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->