مشکلی در تأمین غذای کشور وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۳۹۴۶۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
مشکلی در تأمین غذای کشور وجود ندارد
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به تولید سالانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی، مشکلی در تأمین غذای کشور نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، ارسلان قاسمی گفت: تأمین کالا‌های اساسی وارداتی مربوط به نهاده دامی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد ذخایر در کشور عادی است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در داخل تولید می‌شود، افزود: محصولات کشاورزی بصورت فرآوری یا خام مصرف می‌شود و بخشی از اقلام صادر می‌شود.

قاسمی با بیان اینکه در زمینه تأمین اقلام اساسی مشکلی نداریم، گفت: نظارت‌ها بیشتر در بخش توزیع باید صورت بگیرد تا تولیداتی که کشاورزان و صاحبان صنایع انجام می‌دهند به خوبی در اختیار مصرف کننده و آحاد جامعه قرار بگیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه مشکلی در تولید محصولات کشاورزی نداریم، تصریح کرد: با وجود جنگ تحمیلی و فشار‌های ظالمانه غرب آمریکا مشکلی در تأمین مایحتاج عمومی و تأمین غذای کشور نخواهیم داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.