بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش وزارت خارجه چین به یاوه‌گویی‌های ترامپ: مخالفت پکن با هرگونه «استفاده از زور» در روابط بین‌الملل

  • کد خبر: ۳۳۹۷۸۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
واکنش وزارت خارجه چین به یاوه‌گویی‌های ترامپ: مخالفت پکن با هرگونه «استفاده از زور» در روابط بین‌الملل
سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که گفته بود مداخله نظامی این کشور علیه برنامه هسته‌ای تهران را رد نمی‌کند، تأکید کرد که پکن با هرگونه «استفاده از زور» مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در یک نشست خبری گفت: پکن با هرگونه اقدامی که حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی سایر کشور‌ها را تضعیف کند، مخالف است.

وی همچنین بر مخالفت کشورش با «استفاده یا تهدید به زور در روابط بین‌الملل» تاکید کرد.

گوئو جیاکون همچنین از همه طرف‌های درگیر «به‌ویژه اسرائیل»، خواست که فوراً جنگ را متوقف کرده و برای کاهش تنش تلاش کنند.

وی به خبرنگاران گفت: چین قاطعانه از همه طرف‌های درگیر در این مناقشه، و به‌ویژه اسرائیل، می‌خواهد که منافع مردم کشور‌های منطقه را در اولویت قرار دهند، فوراً آتش‌بس را برقرار کرده، به جنگ پایان دهند تا تنش‌های فعلی کاهش یابد.

رژیم صهیونیستی جمعه گذشته با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و برخی شهر‌های دیگر را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این اقدام، نیرو‌های نظامی ایران عملیات وعده صادق -۳ را علیه این رژیم آغاز کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->