سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

اعدام همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی + عکس

  • کد خبر: ۳۴۰۶۱۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
اعدام همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی + عکس
محمدامین مهدوی‌شایسته به جرم همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس مستندات پرونده، نامبرده سرشبکه یک تیم سایبری وابسته به موساد بوده که همکاری آگاهانه‌ای با سرویس تروریستی-اطلاعاتی رژیم صهیونیستی داشته است. مهدوی‌شایسته مدیریت شبکه، انتقال دستورات افسران موساد و هدایت عملیات‌های مجازی و حتی میدانی را برعهده داشته است.

محکوم‌علیه، پس از ارتباط اولیه با افسر خود، برای آموزش و هماهنگی به یکی از کشور‌های همسایه عزیمت کرده و در پوشش یک شرکت فعال در زمینه مهاجرت فعالیت می‌کرد.

وی در کشور مورد اشاره چند بار با دو افسر موساد ملاقات می‌کند و با توجه به تجربه و مهارتی که در مسائل مرتبط با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی داشته به عنوان صحنه‌گردان موساد برای مدیریت بخشی از عملیات‌های روانی-رسانه‌ای در ایران به کار گرفته می‌شود.

اعدام همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی + عکس

براساس دستور افسر در این سفر مهدوی‌شایسته، مسئولیت یک شبکه سایبری را برعهده می‌گیرد که وظیفه اصلی این شبکه برندسازی و تولید محتوا با بهره‌مندی از فضای شبکه‌های اجتماعی و پیامرسان‌ها علیه کارکنان نیرو‌های مسلح و راه‌اندازی وب‌سایت براساس دستورات سرویس بوده است.

محکوم‌علیه، پس از دریافت دستورات مستقیم، آموزش‌هایی که از افسران هادی خود به نام مستعار منیژه و رضا فراگرفته بود را به دیگر اعضای شبکه نیز ارائه می‌کند. این آموزش‌ها شامل: فعالیت پوششی پنهان رفتار امن، ارتباط امن در فضای مجازی، شیوه‌های گمنامی در فضای و... بوده است.

نکته قابل‌توجه در رابطه با این شبکه سایبری صهیونیستی ارتباط تنگاتنگ آن با شبکه ایران‌اینترنشنال است. مطالب جعلی تولید‌شده توسط این شبکه، به مرجع گزارش‌های شبکه اینترنشنال تبدیل می‌شود و در واقع اینترنشنال در جذب مخاطب برای کانال‌های وابسته به شبکه محکوم‌علیه نقش ویژه حمایتی داشته است.

این شبکه سایبری وارد فاز میدانی نیز می‌شود. مهدوی‌شایسته در طول مدت همکاری خود با تشکیل شبکه همکار، ماموریت‌های میدانی مهمی همچون تصویربرداری از اماکن خاص، ارسال بسته‌های تهدیدآمیز موساد به نفرات هدف، آزار و اذیت سوژه‌ها و ارسال فیلم و تصاویر آن به افسر را در بستر ارتباطی امن انجام می‌داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->