پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

دیدار استاندار خراسان رضوی با خانواده شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه

  • کد خبر: ۳۴۱۲۵۸
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
دیدار استاندار خراسان رضوی با خانواده شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه
غلامحسین مظفری عصر امروز، ۴ تیر ۱۴۰۴، در مشهد با والدین و خانواده «سردار شهید محمد کاظمی»، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی ضمن دلجویی از این خانواده ایثارگر، شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه در حملات رژیم صهیونیستی را به همسر، پدر، مادر و برادر ایشان تبریک و تسلیت گفت.

وزیر آموزش و پرورش و برادر شهید کاظمی که در مراسم ترحیم حضور داشت، با نقل خاطراتی از برادرش گفت: شهید کاظمی همواره بر نماز اول وقت تأکید داشت و جلوه خاصی از تدین در شخصیت ایشان نمایان بود.

علیرضا کاظمی افزود: این شهید همچنین توجه خاصی به کانون گرم خانواده داشت و به دور از دستورالعمل‌های امنیتی با خانواده‌اش وقت می‌گذراند.

در ادامه این دیدار، استاندار خراسان رضوی و وزیر آموزش و پرورش، نماز مغرب‌وعشا را به‌امامت پدر شهید کاظمی اقامه کردند.

گفتنی است سردار شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تاریخ ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ درپی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان در تهران به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->