بازرس کل خراسان رضوی: عدم اتصال سامانه‌های تجاری به یکدیگر زمینه‌ساز فساد در واردات کالا‌های اساسی است برندگان جایزه نوبل اقتصاد سال ۲۰۲۵ معرفی شدند: کارشناسانی که روی نقش فناوری در پیشبرد رشد اقتصادی کار کرده‌اند فرار مالیاتی زیرسایه‌ی حساب‌های قرض الحسنه با گردش هزار میلیاردی   پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ ساینا وانت، محصول جدید سایپا خواهد بود؟ + جزئیات ادعای رئیس اتحادیه طلا مشهد: سایت‌های فروش طلا و نرم‌افزارها کلاهبرداری است قیمت امروز خودرو (۲۱ مهر ۱۴۰۴) | شوک شدید قیمتی در بازار خودرو + جدول صادرات چین باوجود تعرفه‌های ترامپ رکورد زد بازرس کل استان خراسان رضوی: ظرف ۲ هفته آینده برنج پاکستانی با قیمت مناسب وارد مشهد می‌شود +فیلم ریزش یک میلیون تومانی قیمت گل تازه زعفران (۲۱ مهر ۱۴۰۴) شرایط پیش فروش کی‌ام سی J۷ ویژه مهرماه ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات حکایت تفکر قالبی و لایو حکیم رشد ارزش معاملات بورس | نزدیک‌شدن شاخص به سقف تاریخی خود (۲۱ مهر ۱۴۰۴) مهلت دوباره برای واریز قسط ۱۰۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن خراسان رضوی، در خط مقدم اجرای برنامه ملی «مزرعه من» ۴ خطر بزرگ در کمین خریداران رمزارز در ایران (۲۱ مهر ۱۴۰۴) پایان خوش ۲۵‌ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با نشان‌دارکردن مالیات‌ها نرخ دلار در مشهد امروز چقدر است؟ (۲۱ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی بیشتر از ۲۰ هزار تومان آخرین اخبار از طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی و کاهش ساعات کار ادارات (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در مشهد افت کرد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) جزئیات وام ۵۰ میلیون تومانی مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اعلام شد چقدر بابت قبض گاز پرداخت می‌کنید؟ چرا پول اضافی از مشتریان ایران‌خودرو دریافت شد؟ قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | فتح قله جدید ابلاغ دستورالعمل انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن | آورده متقاضیان فوراً پرداخت می‌شود دولت حساب نوزادان را به مبلغ ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شارژ کرد + سند
سرخط خبرها

اتحادیه طلا و جواهر: مردم معاملات سودجویی در روز‌های جنگ را اعلام کنند

  • کد خبر: ۳۴۲۰۲۲
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
اتحادیه طلا و جواهر: مردم معاملات سودجویی در روز‌های جنگ را اعلام کنند
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: مردم می‌توانند به اتحادیه مراجعه کنند تا اتحادیه ضرر و زیان ناشی از سودجویی‌ها در معاملات انجام شده در شرایط جنگی را پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان درباره مدیریت بازار طلا و سکه در ١٢ روز حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان و پیگیری شکایات از سوﯨ استفاده‌هایی در این مدت زمان از سوی برخی از واحد‌های صنفی به ویژه در شهر‌های شمالی کشورمان رخ داد، اظهار داشت: در هفته شروع جنگ عده‌ای سودجو با ایجاد جو روانی دست به اقداماتی برای افزایش نرخ طلا و سکه زدند که البته این افراد از واحد‌های صنفی مجاز نبودند. از این رو تصمیم گرفته شد برای جلوگیری از متشنج کردن بازار، در هفته اول قیمت‌ها اعلام نشود. 

وی ادامه داد: اگر در شرایط بحرانی که با ایجاد جو روانی، نرخ‌ها را افزایش داده بودند، اتحادیه قیمتی را اعلام می‌کرد؛ آن قیمت غیر واقعی حاکم در بازار تثبیت می‌شد و احتمال داشت که با نیمه تعطیل بودن بازارها، این نرخ‌ها هم رو به افزایش باشد. به همین دلیل با ارگان‌های ذی‌ربط هماهنگی‌ها انجام شد تا قیمتی اعلام نشود.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه از هفته دوم جنگ به طور مدیریت شده نسبت به اعلام قیمت طلا و سکه در بازار اقدام کردیم، گفت: اتحادیه تهران به عنوان مرجع اعلام قیمت سکه و طلا در سطح تعیین شد و در این مدت زمان روند کاهشی قیمت‌ها آغاز شد و سکه‌ای که در شرایط جو روانی به قیمت ٨۶ میلیون تومان هم رسیده بود، در هفته دوم با اعلام قیمت‌ها به ٧٩ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان کاهش پیدا کرد. 

بذرافشان افزود: در این ١٢ روز به ویژه هفته اول در حالی که بازار در تهران نیمه تعطیل بود، در شهر‌هایی که درگیر جنگ نبودند، معاملات خرید و فروش انجام می‌شد. الان هم خوشبختانه بازار به روال عادی قبل از شرایط جنگی برگشته است.

وی تاکید کرد: مدیریت بازار در ١٢ روز گذشته باعث شد که قیمت‌های واقعی در بازار تثبیت شود و در ادامه قیمت‌ها ر‌و به کاهش باشند. در این مدت بار‌ها به مردم اعلام کردیم که طلا کالای اساسی نیست و نسبت به خرید و فروش هیجانی خودداری کنند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به ابهامات در قیمت‌های معاملات انجام شده در هفته اول جنگ، اظهار داشت: وقتی قیمت رسمی وجود نداشت، معاملات با قیمت‌های توافقی انجام شده است، اما نباید فضایی برای سوﯨ استفاده‌ها ایجاد شود. موضوع مهم این است که باید بپذیریم خود مردم در این شرایط عامل التهاب بازار می‌شوند و نباید نسبت به خرید هیجانی اقدام کنند. آمار و گزارش‌هایی داشتیم که مردم در شهر‌های شمالی به خرید طلا اقدام کردند، در حالیکه این شهر‌ها اساسا شرایط جنگی نداشتند و حتی طلای بدون اجرت را تا قیمت ٧ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان معامله کردند. 

بذرافشان با بیان اینکه اتحادیه به شکایات و اعتراضات درباره معاملات با قیمت‌های غیر واقعی در این مدت زمانی که نرخی اعلام نشده‌بود، ورود می‌کند، گفت: قطعا موارد سوﯨ استفاده‌ها قابلیت رسیدگی را دارند، اما این پیگیری‌ها حدودی دارد چراکه قیمتی اعلام نشده بود و در این شرایط معاملات براساس نرخ‌های توافقی بین طرفین هستند.

وی ادامه داد: البته ما شرایط مردم را درک می‌کنیم در این مدت افرادی نیاز به نقدینگی فوری داشتند نسبت به فروش طلای خود اقدام کردند که این قیمت فروش باید منصفانه باشد، رسیدگی به این شکایات سخت است، اما قابل رسیدگی هستند و با این وجود در صورت اعلام شکایت اتحادیه موظف به پیگیری این موارد است. 

بذرافشان در پاسخ به این سوال که در شرایطی که نرخ رسمی وجود نداشت، واحد‌های صنفی می‌گویند براساس توافق معاملات انجام شده از این رو آیا شکایات مردمی برای معامله خرید یا فروش با قیمت‌های غیر واقعی پایه قانونی خواهد داشت و قابل دفاع است؟ گفت: واحد صنفی می‌تواند بگوید نرخی در بازار وجود نداشت و بازار هم خریدار یا فروشنده نبوده و قیمت پیشنهادی اعلام شده این عدد بوده و مشتری هم این عدد را در آن زمان پذیرفته است. در این شرایط بسیار خوب بود که مردم نسبت به انجام معامله اقدام نکنند، اما به هر دلیلی که انجام شده و الان نسبت به قیمت معاملات اعتراض دارند، اتحادیه این اعتراض را پیگیری می‌کند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد:مردم می‌توانند به اتحادیه مراجعه کنند تا اتحادیه ضرر و زیان ناشی از سودجویی‌ها در معاملات انجام شده در شرایط جنگی را پیگیری کند.

وی تاکید کرد: اگر در آن مدت زمان اتحادیه قیمتی اعلام می‌کرد در شرایط جو روانی امکان رسیدن قیمت طلا به هر گرم ١٠ میلیون تومان و قیمت هر سکه به ١٠٠ میلیون تومان هم وجود داشت، اما با مدیریت دستگاه و نهاد‌های ذیربط این شرایط را مدیریت کردیم. 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->