تاریخ و ساعت سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل مشخص شد مهاجرانی: رئیس جمهور در نیویورک از فرصت‌های گفت‌و‌گو برای منافع ملی استفاده خواهد کرد آمریکا تردد هیئت ایرانی در نشست سازمان ملل را محدود کرد رافائل گروسی: روابط ایران و آژانس نباید مشروط به فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد وزارت دفاع عراق: سامانه پدافند هوایی کره‌ای را اوایل سال آینده دریافت می‌کنیم رئیس‌جمهور: یک‌جانبه‌گرایی، تمامیت‌خواهی گفتمان مسلط جهانی امروز است اردوغان در گفت‌وگو با فاکس نیوز: پایان جنگ اوکراین نزدیک نیست | حماس یک گروه مقاومت است نه تروریستی پزشکیان تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد (یکم مهر ۱۴۰۴) محسن رضایی: ایران سرزمین گنج و شمشیر و در چهارراه ژئوپلیتیک جهان واقع شده است رهبر کره‌شمالی: به سلاح جدید مخفی دست یافته‌ایم کاخ سفید به رسمیت شناختن کشور فلسطین را «پاداشی برای حماس» دانست وزیر خارجه: باید تمامی اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان: شما طلا هستید + فیلم ترامپ «آنتی‌فا» را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد گوترش: تشکیل کشور مستقل حق مردم فلسطین است، نه پاداش فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت ظهوریان: «زیر میزی» پزشکان در کشور رایج شده است| حمایت رئیس نظام پزشکی از زیرمیزی + فیلم روسیه: بازگرداندن تحریم‌های ایران غیرقانونی است برنامه «ترامپ» در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل اعلام شد استقبال عراق از به‌رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین معاون نخست وزیر آذربایجان با پزشکیان دیدار کرد دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه اتریش ساعت کاری ادارات استان بوشهر از اول مهرماه ۱۴۰۴ تغییر کرد تنش لفظی روسیه و اعضای ناتو در شورای امنیت | انگلیس و آمریکا: آماده مقابله هستیم اردوغان: جامعه جهانی باید در برابر اسرائیل موضعی قاطع‌تر اتخاذ کند صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو تظاهرات کردند (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب پیش از سفر به نیویورک دیدار کرد (۳۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام شروط صلح با رژیم صهیونیستی از سوی دولت جولانی

  • کد خبر: ۳۴۲۳۳۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲
اعلام شروط صلح با رژیم صهیونیستی از سوی دولت جولانی
سوریه شروط خود را برای دستیابی به توافق صلح با رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع سوری به روزنامه لبنانی «الاخبار» فاش کردند که در پشت صحنه، بحث‌های شدیدی در محافل نزدیک به دولت جدید سوریه در مورد اصرار ایالات متحده بر امضای توافق صلح سوریه با رژیم صهیونیستی در جریان است.

این منابع اظهار داشتند که برخلاف ادعا‌های فرستاده‌های بین‌المللی مبنی بر اینکه «احمد الشرع» رئیس مرحله انتقالی در سوریه و سرکرده تحریرالشام معروف به ابومحمد الجولانی، از ایده برقراری روابط با رژیم صهیونیستی استقبال کرده است، این بحث‌ها هیچ توافقی را در مورد چنین اقدامی نشان نداد.

شروط سوریه برای دستیابی به توافق صلح با رژیم صهیونیستی به شرح زیر است: اول اینکه رژیم صهیونیستی نظام احمد الشرع را به رسمیت بشناسد. دوم، رژیم صهیونیستی از سرزمین‌هایی که ماه دسامبر اشغال کرده است، عقب‌نشینی کند. سوم، حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه متوقف شود.

سوریه همچنین شرط چهارم را اعمال ترتیبات امنیتی جدید در جنوب این کشور و پنجمین شرط را تضمین و حمایت آمریکا از توافق صلح با رژیم صهیونیستی و دولت سوریه قرار داده است.

طبق این گزارش، هنوز اظهار نظر در این مورد خیلی زود است که آیا رژیم صهیونیستی حاضر به پذیرش این شروط خواهد بود یا خیر.

پیشتر نیز منابع آگاه در سوریه گزارش کرده بودند احمد الشرع در حاشیه جلسات مجمع عمومی سازمان ملل با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->