رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مردم مؤمن و شریف مشهد، شایسته دریافت بهترین خدمات کریمانه هستند پزشکیان در مراسم روز جهانی استاندارد: شاخص‌های استاندارد در زمینه مصرف بهینه انرژی رعایت شود ترامپ: به ایران می‌گویم، هر زمان که شما آماده توافق باشید، ما آماده‌ایم | دلیل قطع سخنرانی ترامپ در کنست چه بود؟ + فیلم نیکزاد: در صورت همکاری وزارت نفت، ناترازی انرژی نخواهیم داشت وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: توان دفاعی کشور، مظهر اقتدار نظام | برتری جنگ امروز با قدرت فرهنگ و تمدن است رسانه‌های عبری: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود حماس از میانجی‌ها خواست عملکرد اشغالگران را زیر نظر داشته باشند حضور نیرو‌های یگان سایه کتائب القسام در صحنه تبادل اسرا مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تأکید رئیس‌جمهور به استان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص‌یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید

  • کد خبر: ۳۴۲۶۵۸
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید
یک وبگاه آمریکایی در گزارشی تحلیلی خطاب به محور غربی- عبری تصریح کرد: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایگاه خبری تحلیلی «ریسپانسیبل استیت‌کرفت»، مستقر در واشنگتن دی سی در آمریکا امروز سه شنبه اعلام کرد: سیاست خارجی واشنگتن تمایل خطرناکی به تجزیه کشور‌هایی دارد که آنها را دشمن خود می‌داند.

پایگاه خبری تحلیلی مذکور ادامه داد: اکنون، اندیشکده‌های نومحافظه‌کار مانند بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD) مستقر در واشنگتن و همفکران آنها در پارلمان اروپا آشکارا در حال ترویج بالکانیزه کردن ایران هستند - یک راهبرد بی‌پروا که خاورمیانه (غرب آسیا) را بیشتر بی‌ثبات می‌کند، بحران‌های فاجعه‌بار انسانی را ایجاد می‌کند و مقاومت شدیدی را از سوی ایرانیان برمی‌انگیزد.

«ریسپانسیبل استیت‌کرفت»، اضافه کرد: برندا شفر سال‌هاست که برای تجزیه ایران بر اساس خطوط قومی، شبیه به فروپاشی یوگسلاوی سابق، تلاش کرده است. دیدگاه‌های شفر با سرمقاله اخیر (رسانه صهیونیستی) جروزالم پست همسو است که در بحبوحه سرخوشی از حملات (تجاوز) اسرائیل علیه ایران، از رئیس جمهور ترامپ خواست تا آشکارا تجزیه ایران را بپذیرد.

این گزارش تصریح می‌کند: با این حال، ایران یک کشور شکننده و چند تکه در آستانه فروپاشی نیست. این کشور یک ملت ۹۰ میلیونی با حس عمیقی از هویت تاریخی و فرهنگی است. همانطور که محقق شروین ملک‌زاده اخیراً در لس‌آنجلس تایمز خاطرنشان کرد: یک اجماع قوی بین محققان وجود دارد که سیاست در ایران با ایده ایران به عنوان مردمی با تاریخ پیوسته و ناگسستنی آغاز می‌شود.

گزارش مذکور خطاب به محور غربی- عبری هشدار می‌دهد: غرب به جای غرق شدن در خیال‌پردازی‌های تجزیه‌طلبانه، باید تعامل عمل‌گرایانه (با جمهوری اسلامی ایران) را دنبال کرده و از توهم تجزیه ایران دست بردارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->