اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی سرویس‌دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه برخی شهروندان مشهدی از عنوان «علی الحساب» در قبض برق + پاسخ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴ معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد: نیازمند جراحی اساسی در منابع و مصارف مدیریت شهری هستیم آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی، فردا (چهارشنبه، اول مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها

پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۳۴۲۹۳۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم
سخنگوی ارشد پنتاگون گفت: «در حال حاضر، هیچ به‌روزرسانی‌ای درباره وضعیت نیرو‌ها در حوزه مسئولیت سنتکام نداریم.»

به گزارش شهرآرانیوز، پنتاگون روز چهارشنبه اعلام کرد که هیچ به‌روزرسانی‌ای درباره حضور نظامی آمریکا در حوزه مسئولیت فرماندهی مرکزی تروریستی (سنتکام) که شامل منطقه خاورمیانه می‌شود، وجود ندارد.

شان پارنل، سخنگوی ارشد پنتاگون، در یک نشست خبری گفت: «در حال حاضر، هیچ به‌روزرسانی‌ای درباره وضعیت نیرو‌ها در حوزه مسئولیت سنتکام نداریم.»

پارنل مدعی شد که پنتاگون به حمایت خود از «تلاش‌های دیپلماتیکی که با هدف تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، پس از جنگ ۱۲ روزه میان رژیم صهیونیستی و ایران انجام می‌شود، ادامه خواهد داد.

او همچنین ادعا کرد که ایالات متحده همچنان گزینه‌های متنوعی برای حفاظت از شهروندان و نیرو‌های نظامی خود در منطقه در اختیار خواهد داشت.

متیو ویتاکر، سفیر آمریکا در ناتو، صبح چهارشنبه به لفاظی پرداخت و گفت که ایالات متحده به‌دقت برنامه‌های ایران برای تعامل با غرب را زیر نظر دارد و «انتظار دارد که ایران در نهایت به عضوی «فعال» در جامعه جهانی تبدیل شود.» این در حالیست که در آستانه برگزاری ششمین دور از رایزنی‌های ایران و آمریکا به میانجیگری عمان، رژیم صهیونیستی حملات تجاوزکارانه خود را علیه ایران با حمایت واشنگتن آغاز کرد و دیپلماسی را نادیده گرفت.

در شب ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد ماه)، نیرو‌های رژیم صهیونیستی در اقدامی متجاوزانه دست به حملاتی علیه اهداف غیرنظامی، نظامی و تأسیسات برنامه هسته‌ای ایران زدند که به شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی، چهره‌های هسته‌ای و غیرنظامیان بی‌گناه انجامید.

در پی آن، رهبر انقلاب در پیامی به شهروندان، حملات به ایران را جنایت خواندند و گفتند که رژیم صهیونیستی با سرنوشتی تلخ و وحشتناک رو‌به‌رو خواهد شد.

در همین راستا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این حملات، عملیات «وعده صادق ۳» را علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد و بعد از اقدامات متجاوزانه ایالات متحده و بمباران سه تاسیسات هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان، ایران در ۲۳ ژوئن منافع آمریکا را در قطر هدف گرفت و آتش‌بس را بعد از ۱۲ روز به متجاوزان تحمیل کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->