بیمه ایران مسئول ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه شد جرائم بیمه شخص ثالث بخشیده شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) فعالیت بازار طلای تهران از روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ قیمت امروز پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بیمه بیکاری در شرایط بحرانی به کارگران تعلق می‌گیرد؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | آرامش بازار پس از تعطیلات اخیر قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | دیگنیتی کمتر از ۲ میلیارد تومان شد قیمت امروز دینار عراق چقدر است؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون استاندار خراسان رضوی خبر داد: احداث ۱۸.۵ مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر در فریمان آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) ماجرای دستور وزیر اقتصاد برای اقدام علیه حساب‌های اجاره‌ای چه بود؟  روند مثبت بورس پایدار خواهد ماند؟ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ‌گذاری جدید نان کامل | حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی چشم‌انداز قیمت بلیت پرواز‌های زیارتی تهران و مشهد به نجف در اربعین ۱۴۰۴ آیا شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری تغییر کرده است؟ قیمت برنج ایرانی تغییر کرد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تحقق ۶۵ درصدی درآمد‌های خراسان رضوی در سه ماه ابتدایی امسال ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز پرداخت کمک‌هزینه مسکن به مستاجران آسیب دیده در جنگ از فردا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد بررسی جزئیات تعیین سقف اجاره‌بها | امکان دور زدن قانون از سوی مالکان وجود دارد؟ نرخ بلیت قطار از نیمه دوم تیرماه ۳۰ درصد افزایش می‌یابد بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت ران گوسفندی در مشهد کاهش قیمت طلا در بازار‌های جهانی ادامه یافت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش چشمگیر موارد مثبت تب مالت در دام‌های سنگین استان خراسان رضوی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | زردآلو کیلویی ۶۰ هزار تومان ورق بورس بالاخره برگشت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری دستوری خودرو، زیان‌آور برای تولیدکننده و مصرف‌کننده
سرخط خبرها

نرخ‌گذاری جدید نان کامل | حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۴۳۴۶۰
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
نرخ‌گذاری جدید نان کامل | حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: درباره قیمت نان کامل محدودیت افزایش ۲۰ درصدی برداشته شده است و این موضوع باید با محوریت دفتر اقتصادی و با مشارکت اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و سایر نهاد‌های ذی‌ربط بررسی شده و قیمت نان کامل به‌طور منطقی افزایش پیدا کند تا گرایش به سمت تولید آن ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا جمشیدی در جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل در استان اظهار کرد: در اجرای طرح تولید نان کامل نباید در ابهام صحبت کرد؛ باید مشخص شود که این نان نسبت به آرد سفید برتری دارد یا خیر. اگر مشکلی وجود دارد، باید دقیقاً تبیین شود که مشکل در کجاست و اگر اشکالی در روند اجرای طرح هست، باید بررسی کنیم که چگونه آن را برطرف کنیم.

وی افزود: از شرکت غله تقاضا دارم که برای تأمین آرد نان کامل، بهترین گندم‌های موجود در استان را تخصیص دهد. با تغییر قیمت در کارگروه آرد و نان و افزایش قیمت نان، امیدواریم نانوایان به سمت پخت نان کامل حرکت کنند. اگر در این زمینه مصوبه‌ای وجود داشته باشد، دیگر نباید دلیلی برای عدم اجرای آن مطرح شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در مورد قیمت آرد، پس از ۲۰ درصد افزایش قیمت انجام شده، مقرر است تا در دفتر اقتصادی استانداری افزایش بیشتر آن مورد بررسی قرار گیرد. نکته مهم این است که آرد مورد استفاده در این طرح باید از استاندارد‌های لازم برخوردار باشد تا کیفیت نهایی نان کامل تضمین شود.

جمشیدی اضافه کرد: درباره قیمت نان نیز محدودیت افزایش ۲۰ درصدی برداشته شده است و این موضوع باید با محوریت دفتر اقتصادی و با مشارکت اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و سایر نهاد‌های ذی‌ربط بررسی شده و قیمت نان کامل به‌طور منطقی افزایش پیدا کند. موضوع آموزش نیز در این زمینه مدنظر قرار گرفته و قرار است از ظرفیت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جهاد کشاورزی برای آموزش‌های لازم استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: بحث نظارت بر اجرای این طرح باید جدی گرفته شود. نظارت ملی برای این موضوع پیش‌بینی شده است و در صورت وجود منابع، لازم است سهمیه‌ای از این منابع به استان تخصیص یابد تا فرآیند نظارتی با دقت بیشتر دنبال شود. تامین گندم امروز انجام شده و ظرف مدت یک هفته نیز این نرخ‌گذاری نهایی و اعلام خواهد شد.

حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به حمایت نهاد‌های ملی از طرح نان کامل، اظهار کرد: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد کلیت موضوع نان کامل را تأیید کرده‌اند و کار‌های علمی و موضوعات مربوط به آن در تهران انجام شده است.

وی با بیان اینکه اکنون در یک دوران گذار قرار داریم، تأکید کرد: باید بحث آموزش و نظارت‌ها را جدی بگیریم؛ چراکه پایلوت این موضوع، استان خراسان رضوی است و لازم است این روند با دقت و به‌طور تخصصی پیش برود تا امکان تعمیم آن به سایر استان‌ها فراهم شود.

حجت‌الاسلام پژمانفر با اشاره به نقش محوری آموزش در تحقق این طرح گفت: تمام نانوایی‌ها و متقاضیان باید آموزش ببینند تا بتوانند با کیفیت مطلوب نان کامل را تولید کنند. با حل موضوع قیمت، انگیزه نانوایان نیز برای پخت نان کامل بیشتر خواهد شد.

میانگین پروتئین گندم های خراسان رضوی یازده درصد شد

مسعود نجف نجفی، سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی نیز با اشاره به ظرفیت موجود در تولید گندم، اظهار کرد: در نان، پایه اصلی ما گندم است و خوشبختانه در این حوزه مشکلی نداریم. با معرفی ارقام مختلف گندم و اقدامات انجام‌شده، میانگین پروتئین گندم ما بالای ۱۱ درصد است.

وی با اشاره به اهمیت بهبود کیفیت آرد گفت: بخش افزودنی‌ها در صنعت آرد دقیقاً برای همین موضوع ایجاد شده و می‌توان از این طریق کیفیت آرد را ارتقا داد. سال ۱۴۰۲ که موضوع نان کامل تصویب و ابلاغ شد، استفاده از بهبوددهنده‌ها می‌تواند خلأ‌هایی را که ممکن است به‌وجود بیاید، جبران کند.

نجف نجفی با تأکید بر لزوم تقویت نظام نظارتی افزود: تنها خلأ موجود در این حوزه، نظارت است؛ به‌ویژه در بخش استاندارد که باید اندازه‌گیری اسید فیتیک نان کامل به‌درستی انجام شود. وی همچنین خاطرنشان کرد: موضوع نان کامل در حوزه سلامت، مسئله‌ای بزرگ و حائز اهمیت است و اگر چالشی در ابعاد علمی آن وجود داشته باشد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی آمادگی دارد در این زمینه یاری‌رسان باشد.

افزایش نظارت در حوزه آرد و نان

سید مرتضی مدنی، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی، با تأکید بر اهمیت اجرای طرح نان کامل، اظهار کرد: طرح نان کامل، طرح خوبی است که باید اجرایی شود. با این حال، اطلاع‌رسانی به مردم نیاز به کار بیشتری دارد تا میزان استقبال عمومی افزایش یابد.

وی با اشاره به نقش آگاهی‌بخشی در موفقیت این طرح افزود: مزایای نان کامل باید به‌درستی اطلاع‌رسانی و تبیین شود تا جامعه نسبت به آن شناخت و رغبت بیشتری پیدا کند.

مدنی همچنین بر ضرورت نظارت و بازرسی دقیق در فرآیند اجرای این طرح تأکید کرد و گفت: در این خصوص باید نظارت و بازرسی صورت گیرد و لازم است که در حوزه آرد و نان، حتماً نمونه‌گیری انجام شود.

در جریان این جلسه، بر لزوم تأمین گندم و آرد مناسب برای تولید نان کامل تأکید شد و پیشنهاد شد که اعتبار لازم برای ایجاد زیرساخت‌های آزمایشگاهی جهت پایش دقیق سبوس و اندازه‌گیری اسید فیتیک در نان کامل پیش‌بینی شود. همچنین، ضرورت بازنگری در استاندارد‌های موجود نان و تدوین شاخص‌های متناسب با ویژگی‌های نان کامل از جمله موارد مطرح‌شده بود تا کیفیت محصول نهایی به‌طور علمی و قابل سنجش تضمین شود.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه مصوب شد که نرخ‌گذاری جدید نان با محوریت دفتر اقتصادی استانداری و مشارکت نهاد‌های صنفی انجام شود؛ همچنین مقرر شد افزایش بیشتر قیمت آرد مورد بررسی قرار گیرد و شرکت غله بهترین گندم‌های استان را برای تولید نان کامل تخصیص دهد. استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی برای آموزش نانوایان، ایجاد زیرساخت‌های آزمایشگاهی جهت سنجش سبوس و اسید فیتیک، پیش‌بینی اعتبار لازم برای این پایش‌ها، تجدیدنظر در استاندارد‌های نان و تقویت نظام نظارتی و نمونه‌گیری از دیگر مصوبات جلسه بود. همچنین اعلام شد نرخ نهایی نان کامل ظرف یک هفته آینده تعیین و اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->