واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بازدید سخنگوی وزارت امور خارجه از مؤسسه فرهنگی شهرآرا نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) امارات از سازش با تل‌آویو دفاع کرد وزیر اطلاعات: بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی در ۱۲ روز جنگ علیه ایران مشارکت داشتند طرح الحاق رسمی کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم
سرخط خبرها

واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم

  • کد خبر: ۳۴۳۴۹۰
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم
رهبر مخالفان در ژاپن درحالیکه تنها دو روز به ضرب الاجل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا برای اعمال تعرفه‌ها باقی‌مانده و توکیو هنوز به یک توافق با واشنگتن دست نیافته است، اعلام کرد که این کشور باید اتکا به روابط تجاری با ایالات متحده را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیروفومی یوشیمورا، نماینده «حزب نوآوری ژاپن»، روز دوشنبه گفت که ژاپن باید روابط تجاری خود را فراتر از بازار آمریکا تنوع بخشد تا خطرات را کاهش دهد و بر مشارکت با کشور‌هایی که طرفدار تجارت آزاد هستند تمرکز کند.

او در مصاحبه‌ای با رویترز گفت: ژاپن باید روابط تجاری خود را با کشور‌هایی که بر تجارت آزاد تمرکز دارند، مانند اروپا، گسترش دهد و گزینه‌های بیشتری برای محافظت از اقتصاد خود باقی بگذارد. به جای ایستادن روی یک ستون بزرگ مانند آمریکا، ژاپن باید روی مثلا ۵ تا ۱۰ ستون کوچکتر بایستد. این رویکرد بهتری برای جلوگیری از ریزش سقف آن است.

این اظهارات در حالی مطرح شد که ژاپن پس از توقف مذاکرات تجاری با آمریکا، با خطر تعرفه‌های پایدار و شدید این کشور رو‌به‌رو است، چرا که ترامپ مشارکت ژاپن در تجارت خودرو را «ناعادلانه» توصیف کرده است.

دیدگاه‌های احزاب کوچک مخالف در ژاپن مانند حزب نوآوری می‌تواند پس از انتخابات مجلس علیا در ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر)، جایی که حزب حاکم لیبرال دموکرات (LDP) به رهبری شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن با رقابتی دشوار رو‌به‌رو است، اهمیت پیدا کند.

نظرسنجی‌های اخیر رسانه‌ها، از جمله نظرسنجی روزنامه یومیوری، نشان می‌دهد که حزب لیبرال دموکرات و شریک ائتلافی آن کومیتو ممکن است اکثریت خود را در مجلس علیا از دست بدهند؛ نتیجه‌ای که به گفته تحلیلگران می‌تواند ایشیبا را مجبور به کناره‌گیری یا جستجوی یک شریک ائتلافی کند.

ائتلاف حاکم حزب لیبرال دموکرات-کومیتو در حال حاضر یک ائتلاف اقلیت در مجلس سفلی است و ایشیبا را مجبور می‌کند تا برای تصویب برخی لوایح از طریق پارلمان، همکاری احزاب مخالف را جلب کند.

ایشیبا روز یکشنبه در یک برنامه تلویزیونی موضع سختگیرانه خود را در مورد مذاکرات تجاری با واشنگتن حفظ کرد و گفت که ژاپن همچنان خواستار حذف تعرفه‌های خودرو آمریکا خواهد بود و «به راحتی امتیاز نخواهد داد».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->