لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی سوخت‌گیری همچنان با کارت‌سوخت انجام می‌شود (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی:

طرح مالیات بر خانه‌های خالی ایده خوبی است، اگر درست اجرا شود

  • کد خبر: ۳۴۳۵۱
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
طرح مالیات بر خانه‌های خالی ایده خوبی است، اگر درست اجرا شود
دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی گفت: اجرای طرح مالیات بر خانه‌های خالی ایده بسیار خوبی است، اگر درست شناسایی و اجرا شود.
طنین همتی/شهرآرانیوز، نعمت‌الله ظریف با اشاره به طرح خوب مالیات بر خانه‌های خالی در کشور اظهار کرد: شناسایی و اجرای درست این طرح از خود طرح مهم‌تر است و منجر به افزایش عرضه مسکن در بازار می‌شود و صددرصد از ادامه سوداگری در این بخش جلوگیری می‌کند.


وی گفت: در بحث خانه‌های خالی که از قبل هم مطرح بود، با اعلام دولت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار، یعنی ۸ درصد از خانه‌های مملکت خالی هستند که در صورت عرضه در بازار هم باعث تسریع درکاهش قیمت مسکن و کاهش قیمت اجاره‌بها می‌شود.

۲ میلیون ۴۰۰ هزار واحد مسکونی خالی داریم


وی افزود: اگر دولت خانه‌های خالی را درست شناسایی کند و طرح درست اجرا شود، ایده بسیارخوبی است. ما ۲ میلیون ۴۰۰ هزار واحد مسکونی خالی داریم و اگر درست شناسایی شود، اتفاق خوبی در بازار مسکن است.


عضو انجمن انبوه‌سازان خراسان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه عرضه این خانه‌ها صددردرصد در کاهش التهاب مسکن تأثیر می‌گذارد، تصریح کرد:، چون بخش مسکن آن‌چنان به ارز وابستگی ندارد و بیشتر مواد اولیه آن مثل تولید سیمان، گچ و... تولید کشور است و حتی نقش صادرکننده داریم، اگر هم قیمت مواد اولیه می‌خواهد افزایش پیدا کند، باید در قیمت دستمزد آن باشد نه اینکه افزایش قیمت دوبرابری نسبت به سال گذشته داشته باشد.


ظریف در ادامه با اشاره به بازار آشفته این روز‌های مسکن یادآورشد: وضعیت کنونی مسکن ما برمی‌گردد به اقدامات دولت که وزیر اسبق وزارتخانه اعتقادی به تولید مسکن نداشت. به‌طوری که ابتدای سال ۹۲ و ۹۳ که دولت بحث مسکن اجتماعی را مطرح کرد و همان هم متأسفانه اجرا نشد، نتیجه آن انباشت نیاز مردم در بخش مسکن و بازار آشفته‌ای است که شاهد آن هستیم.


وی افزود: البته باید اشاره کرد تحریم‌های ظالمانه که در این چند سال بر بازار آشفته دامن زده، نه‌تن‌ها بخش مسکن، بلکه همه بخش‌ها را تحت تأثیر قرار داده است.


نعمتالله ظریف در ادامه توضیح دارد: قیمت مسکن از اردیبهشت ماه تا نیمه تیرماه، یعنی در ۲ ماه، ۳۷ درصد افزایش داشته یا نسبت به تیرماه سال گدشته قیمت آن دوبرابر شده است.


وی افزود: در بحث مصالح ساختمانی هم بازار آشفته‌ای داریم. همان‌طور که اطلاع دارید از ابتدای سال تا کنون ۸۰ درصدافزایش قیمت فولاد و به‌تبع آن افزایش قیمت میلگرد و آهن را داشتیم.


وی تأکید کرد: در هر صورت این‌ها سلسله عوامل و متغیر‌هایی است که نشان‌دهنده ناباوری بخش خصوصی است و متأسفانه جای خای بخش خصوصی در وزارت، به این نابسامانی‌ها شدت داده است.


وی با اشاره به ناکارآمدی دولت در بخش مسکن و اذعان خود دولت هم بر این موضوع ابراز کرد: دست‌کم وزارت مسکن و وزیر اسبق وزارتخانه باید همان طرح مسکن اجتماعی را که سال ۹۳ اعلام کرد، شروع می‌کرد، نه اینکه در این مدت کوتاه وزیر جدید مسکن طرح اقدام ملی را مطرح کند؛ بنابراین فکر نکنم در این مدت کوتاه دولت آن‌چنان نتیجه چشمگیری داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->