پلمب ۳ سالن آرایشگاه زنانه به دلیل دخالت در امور پزشکی در مشهد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۶۰ میلیونی جک S۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | رشد یکباره قیمت پراید وانت سایپا بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد همزمان با ایام آخر ماه صفر + فیلم فعالیت ویژه بازرسان اصناف مشهد و تعزیرات حکومتی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت برنج و حبوبات در ایام دهه پایانی ماه صفر در مشهد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی ۲۵۰۰ سرویس ویژه از پایانه‌های مسافربری مشهد در سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | پیش‌فروش اینترنتی بلیت آغاز شد شرط افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خرید از ایران‌خودرو حذف شد+جزئیات مرداد سرخ‌پوش بورس بالاخره تمام شد | افت حدود ۱۹ هزار واحدی بورس در آخرین روز کاری ماه میانی تابستان (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) عرضه گوشت قرمز و سفید در یک سال اخیر چقدر تغییر کرده است؟ رکورد شکنی مرغداران خراسان رضوی با ۱۱ میلیون قطعه جوجه ریزی در تیر ۱۴۰۴ قیمت دام زنده در ایام پایانی ماه صفر در خراسان رضوی چقدر است؟ | قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پایان فعالیت‌های غیرمجاز در حوزه رمزپول | مقررات جدید رمزپول بزودی ابلاغ می‌شود آغاز پرداخت وام جدید ۷۵۰ میلیونی مسکن ویژه ایثارگران + جزئیات (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) وام ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال برای چند نفر واریز شده است؟ (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد امروز چند؟ درآمد ۳۹۶ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات در ۴ ماه آبونمان عجیب بانک‌ها برای حساب‌های بلااستفاده! افزایش حدود ۱۷۰ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد! (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | ربع سکه چند؟ بنزین لوکس‌سواران حذف می‌شود؟ سازمان بورس: کلیه بورس‌ها در تمامی تعطیلات اعلامی از سوی دولت فعال است  قیمت طلا در بازار جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی عقب‌نشینی کرد ساعت کاری ادارات تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ تغییر نمی‌کند پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد
سرخط خبرها

برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۳۷۲۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد
جانشین رئیس ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی گفت: ما برای اولین بار دنبال این بودیم نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق که فقط در تهران برگزار می‌شد، در استان خراسان رضوی و در مشهد برگزار شود، که با پیگیری‌ها، در شهریورماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد خدایی امروز، ۱۷ تیرماه، در نخستین گردهمایی فعالان صنعت نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان خراسان رضوی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مبتنی بر اسناد فرادست و برنامه‌های پیش رو در کشور، دولت طرحی را برای تولید ۳۰ هزار مگاوات از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر در برنامه دارد که سهم استان خراسان رضوی، ۳ هزار مگاوات است. افق این طرح برنامه پنج‌ساله هفتم است، اما ما برنامه استان را سه‌ساله در نظر گرفتیم که ممکن است نیاز به تمدید نیز داشته باشد.

وی بیان کرد: این موضوع مهم است که روند‌ها و فرایند‌های مشاهده‌شده به‌نسبت سال‌های گذشته، تفاوت‌های جدی دارد؛ به طور مثال متقاضیان برای مجوز احداث نیروگاه، تخصیص یا واگذاری زمین یا برای برخی مسائل دیگر ماه‌ها معطل بودند، تسهیل این شرایط می‌تواند برنامه را تحقق‌پذیرتر کند؛ البته حتماً موانعی هم وجود دارد که طبیعی است و این موانع باید حل‌وفصل شود.

جانشین رئیس ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی افزود: بخشی از موارد به اختیاراتی برمی‌گردد که به استان‌ها واگذار خواهد شد. تأمین مالی، واردات و تجهیزات موضوعاتی هستند که الزاماً مسائل تخصصی حوزه برق نیستند، اما پشتیبانی این پروژه را دنبال می‌کنند که امیدواریم با پیگیری‌های انجام‌شده، این پشتیبانی به بهترین نحو انجام شود؛ بااین‌حال ما نمی‌توانیم کار را به تأمین همه شرایط موکول کرده و بعد اقدام کنیم.

خدایی با بیان اینکه ما ناگزیر هستیم به کار‌هایی که در گذشته کمتر به آن پرداخت شده، بیشتر بپردازیم و بخش‌های نشدنی را شدنی کنیم، عنوان کرد: فقط در سال ۲۰۲۳، به میزان ۴۱۳ گیگابایت انرژی تجدیدپذیر در دنیا تولید شده است. اگر تا سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در کشور این عدد ۱۷۰۰ مگاوات بوده، به این معنی نبوده که نمی‌توانستیم این کار را انجام دهیم، این کار شدنی بوده است؛ به نظر می‌آید به هر دلیلی امروز در فضای حکمرانی کشور ما در حوزه انرژی به این نتیجه رسیدیم که این موضوع نیاز به توجه بیشتری دارد.

مشاور عالی استاندار و مسئول پیگیری پروژه‌های کلان و طرح‌های ویژه خراسان رضوی ادامه داد: دولت هدف‌گذاری ۳۰ هزار مگاواتی را در برنامه پنج‌ساله هفتم در نظر گرفته که عدد دوری نیست؛ حتماً لوازم، موانع و اماواگر‌هایی دارد و نیازمند همگرایی است. مهم‌ترین سرمایه ما برای مسیر توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، در گام اول آگاهی و بعد اراده ماست؛ نه پول و توان فنی ما.

وی خاطرنشان کرد: باید در حل مسائل مشارکت کنیم. درخصوص نیروی انسانی نیز باید برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد. یک سال است پیگیر احداث شهرک صنعتی تخصصی انرژی به مساحت هزار هکتار در شهرک صنعتی هستیم. ما الان ۴۵۰۰ مگاوات پروانه معتبر صادرشده داریم. برخی به هر انگیزه‌ای کار نکردند و مؤثر نیستند؛ بنابراین باید به افرادی که مؤثرتر هستند، بیشتر کمک شود.

جانشین رئیس ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی اضافه کرد: ما اجازه نمی‌دهیم یک متر زمین دست کسی بماند که کار نکرده است. به موضوع بازپس‌گیری زمین از کسانی که کار نمی‌کنند، ورود جدی خواهیم داشت.

خدایی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲، مقدار ۵۱ مگاوات و تا سال ۱۴۰۳، مقدار ۱۲۹ مگاوات انرژی تجدیدپذیر داشتیم، تصریح کرد: ۱.۵ برابر آنچه قبلاً تجدیدپذیر داشتیم، ظرف یک سال ایجاد کردیم. از ابتدای سال نیز ۲۰ مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر ایجاد شده، اما پروژه‌های درحال‌اجرا نیز در استان داریم. هدف ما ۲۷۰ مگاوات معادل ۹ درصد برنامه سه‌ساله است.

مشاور عالی استاندار و مسئول پیگیری پروژه‌های کلان و طرح‌های ویژه خراسان رضوی گفت: فعلاً خبری در حوزه تسهیلات نیست؛ البته ایده‌هایی وجود دارد و ما سرمایه‌گذاران را نیز داریم که با منابع خود در نیروگاه‌های بزرگ‌مقیاس کار می‌کنند و باید راه را به آن‌ها نشان داد.

وی با بیان اینکه ما برای اولین بار دنبال این بودیم نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق که فقط در تهران برگزار می‌شد، در استان خراسان رضوی و در مشهد برگزار شود، عنوان کرد: این نمایشگاه با مشارکت تمامی دستگاه‌های مرتبط و مجموعه نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار خواهد شد. برای این منظور، تفاهم‌نامه‌ای به امضای استاندار و جناب آقای طرزطلب، رئیس سازمان ساتبا، رسید.

جانشین رئیس ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی افزود: امیدواریم با مشارکت همه تولیدکنندگان، تأمین‌کنندگان، مجریان و سرمایه‌گذاران حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، این نمایشگاه در شهریورماه برگزار شود. این نمایشگاه فرصت خوبی برای عرضه توانمندی‌‎ها، حل مسائل و رفع موانع و نیز نزدیک‌شدن ارتباطات فعالان این عرصه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->