محمدباقر قالیباف وارد ژنو شود خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس
سرخط خبرها

معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند

  • کد خبر: ۳۴۳۸۰۳
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به موفقیت و پیروزی کشور در جبهه اقتصادی و سازندگی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: در طول جنگ ۱۲ روزه یک روز سازندگی هم تعطیل نشد. در بخش تولید نیز همینگونه بود و کارخانه‌ها بصورت داوطلبانه شیفت شبانه‌روزی داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدرضا عارف» امروز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ در بازدید از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء‌ (ص) و نشستی با فرماندهی و معاونت‌های این قرارگاه گفت: از همان سال‌های اولیه آشنایی با قرارگاه به خوبی در خاطر داریم که در پروژه‌هایی که دچار تاخیر شده بود و بخش‌های مختلف با هیچ قیمتی حاضر به ورود نبودند اما قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)‌ به میدان آمد.

وی با تاکید بر اینکه از قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) انتظار داریم همان راهبرد ذاتی خود مبنی بر ورود به هر پروژه‌ای که هر بخشی وارد نمی‌شود و یا نیاز به میدان آمدن قرارگاه وجود دارد را ادامه دهد، افزود: قرارگاه سازندگی باید در بخش‌های مهم و اولویت‌دار کشور ورود کند و در کنار آن یک فرماندهی واحد و منسجم برای سازندگی در کشور داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت ورود قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در بخش‌های نرم افزاری و حوزه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات، تصریح کرد: با وجود نیروهای جوان و با پتانسیل در قرارگاه و همچنین بخش دانشگاهی کشور ضرورت دارد در زمینه فناوری‌های نوین به فضای امنی در کشور برسیم.

پیروزی در جبهه اجتماعی دلیل موفقیت در سایر جبهه‌ها بود

عارف با اشاره به اینکه بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی یکی از مزیت‌های مهم قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) است، بیان کرد: بخش خصوصی به این نتیجه رسیده که می‌تواند از طریق قرارگاه بهتر در پروژه‌های عمرانی و زیرساختی وارد شود و این قرارگاه نیز با اشراف کامل در بخش خصوصی توانسته است راهبرد نظام در بهره‌گیری از بخش غیردولتی را به خوبی دنبال کند.

وی با اشاره به همکاری‌های خوب قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) با دولت‌های مختلف، یادآور شد: هیچگاه از قرارگاه جواب منفی نشنیدیم و با وجود تمامی مشکلات و عدم تخصیص‌ها همواره در طرح‌های عمرانی و زیرساختی کشور خوش درخشیده است.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک و تسلیت شهادت سرداران بی‌نظیر اسلام و ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: با سردار سلامی از زمانی که قائم مقام دانشگاه امام حسین (ع) بود همکاری داشتم و همچنین در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در کنار سردار باقری حضور داشتم که همگان از شخصیت والا و ظرفیت منحصر به فرد ایشان آگاهی دارند و با توجه به شناخت از آنان، در این جنگ این عزیزان و نیروهای باظرفیت و نگاه عمیق و راهبردی را از دست دادیم.

عارف همچنین با اشاره به ویژگی های شخصیتی سردار حاجی زاده، خاطر نشان کرد: سردار حاجی‌زاده نیز به هر استادی و به همه دانشگاهیانی که می‌توانستند مشکلی را در کشور حل کنند و یا در خدمت کشور باشند، بدون آنکه گرایش فکری آنها را مدنظر قرار دهد، احترام می‌گذاشت و در بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنان نگاهی تخصصی داشت.

وی همچنین با تبریک به نظام جمهوری اسلامی ایران که در یک تجاوز خائنانه و خشن که با پرچمداری رژیم صهیونیستی پیروز شد، تاکید کرد: باور داریم در جبهه میدان پیروز شدیم و ظرفیت کشور به‌گونه‌ای است که ظرف ۱۲ ساعت پس از شهادت سرداران کشور برای حساس‌ترین و مهمترین سمت‌های دفاعی و نظامی جایگزین انتخاب می‌شود و همه استقبال می‌کنند که این هیچ چیزی جز معجزه نیست.

در طول جنگ ۱۲ روزه یک روز هم سازندگی تعطیل نشد

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به موفقیت و پیروزی کشور در جبهه اقتصادی و سازندگی در جنگ ۱۲ روزه، افزود: در طول جنگ ۱۲ روزه یک روز سازندگی هم تعطیل نشد. در بخش تولید نیز همینگونه بود و کارخانه‌ها بصورت داوطلبانه شیفت شبانه‌روزی داشتند و پیروزی در جبهه اجتماعی دلیل موفقیت در سایر جبهه‌ها بود.

عارف گفت: دشمنان به این گمان جنگ را آغاز کردند که پس از شهادت سرداران و پیروزی در میدان در روزهای پس از آغاز با تظاهرات مردمی پرونده بسته شود و در مذاکره با آمریکا جمهوری اسلامی ایران همه خواسته‌های آنان را بپذیرد که مردم ناباورانه به میدان آمدند و حتی منتقدین و معترضین نیز صدای واحد ایران را سردادند که پیروزی در جبهه اجتماعی به سایر جبهه‌ها کمک کرد.

وی همچنین به راهبرد و شعار آزاد سازی قدس شریف اشاره و تاکید کرد: جریانی که در کنار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بود از پیش از پیروزی انقلاب به دنبال آزادی مردم فلسطین و قدس شریف بوده است که با این وجود باید آمادگی لحظه‌ای خود را در برابر دشمنان داشته باشیم که در این صورت کسی جرأت و خیال تجاوز نخواهد داشت.

معاون اول رئیس‌جمهور با تقدیر از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) برای ادامه روند سازندگی و اجرای طرح‌های بزرگ کشور در طول جنگ ۱۲ روزه، تصریح کرد: مهمترین دلیل موفقیت جبهه اقتصادی همراهی مردم در خرید کالاها به اندازه نیاز و همچنین ادامه روند فعالیت‌های تولیدی بود و قرارگاه سازندگی نیز در وضعیت جنگی و حتی ایام تعطیل به فعالیت‌های خود ادامه می‌دادند و قرارگاه باید آمادگی داشته باشد تحت هر شرایطی به سازندگی آسیبی وارد نشود.

عارف همچنین بر ضرورت آمادگی همه نهادهای نظامی و امنیتی برای مقابله با شیطنت‌های دشمنان و پرهیز از پرداختن به مسائل غیرضروری و غیر اولویت دار تاکید کرد.

قرارگاه سازندگی همواره در خدمت ملت و دولت‌ها بوده است

سردار عابد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) نیز در این نشست با اشاره به اینکه دیدار معاون اول از این قرارگاه قوت قلبی برای کسانی است که در راه سازندگی کشور تلاش می‌کنند، تاکید کرد:‌ قرارگاه سازندگی بعنوان بازوی اجرای نظام در مسیر خدمت بی‌وقفه به ملت و دولت‌ها بوده است و پس از تجاوز رژیم کودک کش برای بازسازی زیرساخت‌ها در کنار روند اجرای پروژه‌های کشور آمادگی کامل داریم.

همچنین معاون اول رئیس‌جمهور از نمایشگاه دستاوردها، فعالیت‌ها و اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در حوزه‌های مسئولیت اجتماعی و محرومیت‌زدایی،‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و آبزی‌پروری،‌ حوزه دریایی،‌ نفت،‌ گاز و پتروشیمی، آب و نیرو،‌ دانش و پژوهش،‌ صنعت و معدن،‌ شهرسازی و راه آهن و مترو بازدید کرد.

عارف در ادامه در مرکز فرماندهی و پایش پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) حضور یافت و پس از ارائه گزارشی از مهمترین پروژه‌های خاتمه یافته از ابتدای دولت چهاردهم در ارتباط تصویری با محل برخی از طرح‌های نفت و گاز،‌ آبرسانی و انتقال آب و راهسازی ضمن عرض خداقوت و قدردانی از دست اندرکاران،‌ مهندسان و مجریان این طرح‌ها در جریان روند اجرای آنان قرار گرفت.

وی در این ارتباط‌های تصویری، تاکید کرد: بسیاری در دنیا فکر نمی‌کردند که از نظر فنی به خوداتکایی برسیم اما مهندسان و جوانان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء‌ (ص‌) نشان دادند که هر کاری بخواهند می‌توانند انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->