خرابه‌های شام، خرابه‌های غزه: تراژدی تکرارشونده کودکان در گذر تاریخ عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت
سرخط خبرها

ترامپ: از پوتین خشمگین هستم

  • کد خبر: ۳۴۳۸۴۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
ترامپ: از پوتین خشمگین هستم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که از ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه راضی نیست چرا که درگیری در اوکراین باعث کشته شدن افراد زیادی می‌شود و در حال بررسی تحریم‌ها علیه مسکو است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در ابتدای نشست کابینه خود که با حضور خبرنگاران برگزار و از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا بصورت زنده پخش می‌شد، افزود: «پوتین کلی مزخرفات نثارمان می‌کند. می‌خواهید حقیقت را بدانید؟ همیشه شرایط خیلی خوب است، اما در نهایت معلوم می‌شود که بی‌معنی است.»

ترامپ که در حال بررسی لایحه تحریم‌های سنا علیه روسیه است، اضافه کرد: «آن‌ها این تحریم‌ها را کاملاً به انتخاب من تصویب می‌کنند.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین تصریح کرد: «از پوتین خشمگین هستم. سربازان بسیاری درحال کشته شدن هستند.»

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اقدامات احتمالی آمریکا علیه روسیه نیز گفت: «چرا باید به این سوال پاسخ بدهم؟ چرا باید برنامه‌های خود را افشا کنم؟ من از دست روسیه بسیار ناراحت و ناراضی هستم. حل این مساله بسیار سخت است. بهترین تجهیزات را به اوکراین داده‌ایم. اگر کمک ما نبود، جنگ اوکراین ظرف چند روز پایان تمام می‌شد. باید کمتر از اروپا به اوکراین کمک می‌کردیم.»

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال گفت: «سربازان اوکراینی بسیار شجاع هستند. به آنها بهترین تجهیزات دنیا را دادیم. جنگ اوکراین باید پایان یابد. اما پوتین در حال اراجیف گویی است، که همگی بی‌معنا هستند و در حال بررسی تحریم‌های شدیدتر علیه روسیه هستم.»

ترامپ همچنین بار دیگر به سیاست خارجی دولت دموکرات جو بایدن رئیس جمهوری سابق این کشور تاخت و با انتقاد از نحوه خروج آمریکا از افغانستان گفت: «اقتدار و شرافت خود را در افغانستان رها کردیم. اگر تحولات افغانستان رخ نمی‌داد، شاید پوتین به اوکراین حمله نمی‌کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «اوکراینی‌ها باید بتوانند از خود دفاع کنند. آنها اکنون به شدت ضربه می‌خورند. ما قصد داریم سلاح‌های بیشتری - در درجه اول سلاح‌های دفاعی - ارسال کنیم.»

این اظهارات ترامپ می‌تواند روند تعلیق تحویل برخی سلاح‌ها توسط پنتاگون در هفته گذشته را که در میان نگرانی‌ها در مورد کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا اعلام شد، معکوس کند.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به دلیل نگرانی از کاهش ذخایر خود، تحویل برخی موشک‌های دفاع هوایی و مهمات دقیق به اوکراین را متوقف کرده است.

روسیه بار‌ها در ارتباط با کمک‌ها نظامی کشور‌های اروپایی و آمریکا به کی یف، گفته است که ارسال سلاح از سوی غرب به اوکراین مانع از حل و فصل درگیری نظامی می‌شود و کشور‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به بخشی از این بحران تبدیل می‌کند.

در اوایل ماه مارس (اسفند ماه) و پس از مشاجره «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود در کاخ سفید، واشنگتن تمام کمک‌های نظامی خود به کی یف را به حالت تعلیق درآورد.

پس از مذاکراتی که میان مقامات اوکراینی و آمریکایی در عربستان سعودی صورت گرفت، آمریکا با ازسرگیری کمک‌های خود به کی یف موافقت کرد.

موسسه اقتصاد جهانی «کیل» آلمان اعلام کرد که تا ماه آوریل (اردیبهشت) ایالات متحده در مجموع ۱۲۳/۳ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی و مالی کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->