آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
رئیس اپیدمیولوژی کرونا:

عطسه فرد مبتلا به کرونا در مترو ۱۰ نفر را آلوده می‌کند | ماسک زدن را جدی بگیریم

  • کد خبر: ۳۴۴۱۰
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۹
عطسه فرد مبتلا به کرونا در مترو ۱۰ نفر را آلوده می‌کند | ماسک زدن را جدی بگیریم
حق دوست، رئیس اپیدمیولوژی کرونا گفت: یک نفر آلوده در مترو اگر عطسه کند می‌تواند۱۰ نفر را به کرونا مبتلا کند و رفتار اجتماعی مردم آمار مبتلایان را متغیر می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر حق دوست رئیس اپیدمیولوژی کرونا اظهار کرد: تغییراتی که روزانه می‌بینیم نباید فکر کنیم که این ویروس در حال کاهش یا افزایش است. وضعیت، وضعیت مطلوبی نیست. ویروس در کل کشور وجود دارد گاهی اوقات استانی در حالت هشدار یا نیمه هشدار قرار می‌گیرد و این دو تفاوت زیادی باهم ندارد.

او درباره شیوع کرونا گفت: یک شاخص ما است؛ اگر عدد یک باشد یعنی ثبات داریم، زیرا یک به معنای بیماری در حال کاهش است و بالای یک در حال افزایش، در اردیبهشت ماه به زیر یک دهم رسیدیم، ولی متاسفانه در خرداد ماه در بعضی از استان‌ها بالای یک رسیده ایم و در دو هفته گذشته تقریباً بالاترین عدد را برای کل کشور داشتیم یعنی شاخص نزدیک ۱.۱ رسید در همان زمان در برخی از استان‌ها به ۱.۴ رسید.

حق دوست ادامه داد: اگر هیچ مراقبتی نباشد به طور مثال یک نفر آلوده‌ای در مترو اگر عطسه کند می‌تواند۱۰ نفر را مبتلا کند.

رئیس اپیدمیولوژی کرونا گفت: مراقبت‌ها و حساسیت‌های افراد در جامعه کمتر شده و اگر ما در مقابل این ویروس رفتار عادی داشته باشیم حتما به این بیماری مبتلا می‌شویم چراکه این ویروس در جامعه وجود دارد و در کمین افرادی است که مراقبت نمی‌کنند.

او درباره جهش این ویروس بیان کرد: هنوز مستندات علمی در باره جهش این ویروس وجود ندارد و آن چیزی که آمار‌ها را بالا و پایین کرده رفتار اجتماعی مردم است.

حق دوست اظهار کرد: ما باید چند کار را جدی بگیریم اول محافظت شخصی یعنی ماسک زدن را جدی بگیریم، دوم تجمعات بسیار خطرناک است چراکه حالت تصاعدی دارد و سوم رعایت اصول اجتماعی و تنها شاه کلید مقابله با این بیماری این سه گزینه است.

 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->