ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه انتقاد زهرا شمسایی، رتبه یک کنکور انسانی به پذیرش دانشگاه‌ها با امتحانات نهایی | زیرساخت‌ها آماده نیست پیمان نخبگان علمی دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) فیزیوتراپی چگونه به بیماران‌ ام اس کمک می‌کند؟ دانش‌آموزان مدال‌آور ورزشی بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند نظارت بهداشتی بیش از ۳۰۰ بازرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفته سوم شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درباره واکسن کرونا که هنوز نیامده کلی نگرانی آورده است

  • کد خبر: ۳۴۴۴۶
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
درباره واکسن کرونا که هنوز نیامده کلی نگرانی آورده است
تقاضای فراوان برای دریافت واکسن کرونا، اولین و مهم‌ترین دلیل برای افزایش قیمت آن است. هم از این جهت که تحقیقات زیادی برای ساخت آن انجام شده و هم از این نظر که شاید تعداد محدودی از آن برای فاز اول تولید شود و تازه کشور تولیدکننده می‌تواند آن را به هر قیمتی بفروشد.
فرانک باباپور/شهرآرانیوز - اگر واکسن کرونا را در اینترنت جست‌وجو کنید، به تعداد زیادی خبر و مقاله می‌رسید؛ از کشف آن در فلان کشور یا نتیجه تحقیقات فلان دانشمندان در بیسار کشور. همه هم معتقدند واکسن روی نمونه انسانی آزمایش شده و نتیجه داده است و به‌زودی به تولید انبوه می‌رسد.
 
از این خبر‌ها و راست و دروغشان که بگذریم، مسئله تقاضای زیاد برای این واکسن مسئله مهمی است. تقاضای فراوان برای دریافت واکسن اولین و مهم‌ترین دلیل برای افزایش قیمت آن است. هم از این جهت که تحقیقات زیادی برای ساخت آن انجام شده و هم از این نظر که شاید تعداد محدودی از آن برای فاز اول تولید شود و تازه کشور تولیدکننده می‌تواند آن را به هر قیمتی بفروشد.
 
واکسن کرونا آن‌قدر مهم شده است که در توئیتر و در یکی از چالش‌ها، کاربران بهترین هدیه را واکسن کرونا دانسته‌اند و یکی از کاربران در توصیف آن نوشته است: «تو به اندازه خبر کشف واکسن ویروس کرونا زیبایی.»، اما از طرفی هم خبر‌هایی مبنی بر کلاهبرداری منتشر شده است: حریرچی، معاون وزیر بهداشت، در خبری اعلام کرد برخی داروی ۱۰ هزار تومانی را به نام داروی درمان کرونا با مبالغ بسیار زیاد فروخته‌اند.

یکی از کاربران هم در توضیح خبر اضافه کرده است: «آمپول دگزای ۱۰هزار تومنی رو از داروخونه می‌خرن، برچسبشو عوض می‌کنن، روش می‌نویسن رمدسیویر، ساخت آمریکا، بعد به قیمت ۶۰میلیون تومن می‌فروشن. اون بنده خدام که عزیزش داره می‌میره که دیگه نمی‌گرده ببینه اصله، تقلبیه، چیه!»
 
البته که نباید همه را یک جور قضاوت کرد و از طرف دیگر افرادی هم بوده‌اند که در برابر کشف واکسن کرونا جبهه دیگری داشته‌اند. مثالش بیل گیتس، یکی از ثروتمندترین افراد جهان که در این‌باره گفته است: «واکسن به پول‌دار‌ها برسد، بیماری همه‌گیر ناعادلانه و کشنده‌تری خواهیم داشت.» یعنی باید ملاک دیگری جز پول برای دریافت واکسن در نظر گرفته شود تا تنها ثروتمندان توانایی خرید و استفاده از آن را نداشته باشند و بین همه مردم جهان به یک اندازه و به‌صورت عادلانه تقسیم شود.

بیل گیتس در ادامه از رهبران کشور‌ها خواسته است تا تصمیم‌های مبتنی بر عدالت اتخاذ کنند، نه تنها فاکتور‌های مبتنی بر بازار! حالا خیلی‌ها این صحبت‌های بیل‌گیتس را نشانه‌ای از تهیه و تأیید واکسن کرونا دانسته‌اند. اینکه شاید واکسن تولید شده است و از اعلام عمومی آن جلوگیری می‌شود.

به هر حال دیروز راه‌حل دیگری مانند نامه ۸۳ ثروتمند جهان همه توجهات را جلب کرد. ماجرای این نامه هم از این قرار است که ۸۳ نفر از ثروتمندترین افراد جهان نامه‌ای سرگشاده خطاب به دولت‌ها منتشر کرده و خواسته‌اند از آن‌ها مالیات بیشتری بگیرند تا برای مهار کرونا و تأمین بودجه نجات اقتصاد جهان از رکودی که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده است، استفاده کنند.
 
آن‌ها در بخشی از این نامه نوشته‌اند: «ما نه پرستاریم و نه پزشک. راننده آمبولانس هم نیستیم که بتوانیم کاری برای بهبود بیماران مبتلا به بیماری کووید۱۹ انجام دهیم. پیک تحویل موادغذایی یا مسئول چیدمان قفسه خوراکی‌های یک سوپرمارکت هم نیستیم که از ما کاری برای کمک به مشکلات مردم بربیاید. ما فقط پول‌داریم؛ پولی که اکنون برای بهبود شرایط اقتصادی جهان به آن بسیار نیاز است.»

در میان امضاکنندگان این نامه اسم آبیگل دیزنی، وارث شرکت دیزنی، و جری گرینفیلد، بنیان‌گذار بستنی بِن اَند جری، ریچارد کُرتیس، فیلم‌ساز، و سِر استفان تیندال، دومین ثروتمند نیوزیلند، به چشم می‌خورد. امضاکنندگان این نامه که آن را پیش از برگزاری نشست هفته جاری وزیران دارایی کشور‌های عضو گروه بیست منتشر کرده‌اند، از سیاست‌مداران جهان خواسته‌اند تا برای رفع نابرابری در جهان فکری جدی و اقدامی فوری بکنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->