درگذشت ۲ عضو شورای عالی علمی مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی درخشش با موشک‌های ایرانی اجرای اپرای «عاشورا» بهروز غریب‌پور در تالار فردوسی تهران «دختر قاصدک‌ها» برنده جایزه بهترین فیلم یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های بین‌المللی آسیا شد آغاز تولید سریال «موسی کلیم‌الله» ابراهیم حاتمی کیا فصل جدید برنامه «عصر خانواده» در شبکه دو + زمان پخش فرصتی ازدست رفته در سوگ محرم | نگاهی به مجموعه مناسبتی «جایی برای همه» در دل هر هنر می‌توان اسرار خدا را یافت | گفت‌و‌گو با رضا فردوسی، هنرمند پیشکسوت اهل خراسان پست عجیب «صابر ابر» برای سریال تاسیان + عکس آموزش داستان نویسی | شکوه شفق‌های قطبی جاسوسی که اعتماد همه را جلب می کرد | مروری بر کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» پخش ۴ نمایش جدید در رادیونمایش ورود «ریسه» به بازار اسباب‌بازی | محصولی نو از کانون پرورش فکری راهیابی ۴۲ رمان و داستان کوتاه به فهرست بلند جایزه «مهرگان ادب» خبرهایی از ساخت سری جدید سریال «پایتخت» «کلوزآپ» و «باد ما را خواهد برد» در جشنواره افق‌های جدید لهستان فناوری اطلاعات؛ شریان حیاتی روابط عمومی در عصر تحول دیجیتال
سرخط خبرها

بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما

  • کد خبر: ۳۴۴۶۲۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
جمعی از سفیران کشور‌ها امروز یکشنبه ۲۲ تیر با حضور پیمان جبلی رئیس صداوسیما، سحر امامی مجری و دیگر مدیران و خبرنگاران از ساختمان شیشه‌ای بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمعی از سفیران کشورها امروز یکشنبه ۲۲ تیر با حضور پیمان جبلی رئیس صداوسیما، سحر امامی مجری و سایر مدیران و خبرنگاران از ساختمان شیشه ای بازدید کردند.

جبلی رئیس صداوسیما در سخنانی گفت: میلیون‌ها نفر در ایران و جهان شاهد پخش زنده شبکه خبر بودند و وقتی این سازمان هدف حمله قرار گرفت، پخش زنده برنامه در حال اجرا بود و همکار شجاع ما سحر امامی و دیگر همکارانشان در استودیو در حال اجرای برنامه بودند.

وی ادامه داد: وی در حالی که ۱۱ بمب به این ساختمان اصابت کرده بود، سعی کرد آنتن را حفظ کند. سحر امامی تا آخرین لحظه، بدون اینکه لرزشی در صدایش احساس شود، صدای حقیقت را به مردم رساند. این حمله که ناقض حقوق بین‌الملل بود، برای مردم ما که هدف حمله رژیم قرار گرفتند، عجیب نبود. در جنگ‌های دیگر در غزه و لبنان نیز دیدیم که اولین نفرات هدف حمله، خبرنگاران بودند. در غزه شاهد فروریختن ساختمان‌ها بودیم.

جبلی یادآور شد: در حال حاضر ۳۰۰ خبرنگار در غزه توسط رژیم هدف قرار گرفته‌اند و به شهادت رسیده‌اند. در لبنان نیز ساختمان‌های رسانه‌ها بارها مورد حمله قرار گرفتند به همین دلایل پیش‌بینی می‌کردیم که رژیم به سازمان حمله کند. از اولین اهداف رژیم در این جنگ بهم زدن روحیه ملی مردم، امید آنها و ایجاد شکاف در جامعه بود اما مردم ما برخلاف آنچه رژیم فکر می کرد، رفتار کردند و همبستگی، انسجام و وحدت ملی که اتفاق افتاد بسیار مشهود بود.

رئیس صداوسیما بیان کرد: رسانه ملی قاب نمایش این وحدت و انسجام ملی و بهترین تریبون برای بیان وحدت بود لذا استیصال و عصبانیت رژیم از رسانه را درک می‌کنیم و حمله وحشیانه به این ساختمان را نشانه عصبانیت آنها از حقیقت می‌دانیم. همکاران ما نمادی از میلیون‌ها نفر در کشور هستند که شجاعانه تلاش کردند. تمایل داشتیم نمایندگان کشورهایی که در جنگ در کنار رژیم ایستادند، اینجا حاضر باشند و انتظار داشتیم چشمشان را بر حقیقت نبندند؛ البته حقیقت زیر ابر پنهان نمی‌ماند، هرچند چشم خود را ببندند. امیدواریم این ساختمان هرچه زودتر بازسازی شده و محل استقرار روزنامه‌نگاران و همکارانمان باشد. درست است که ساختمان تخریب شده و سوختگی‌های آن نمایان است اما ایستادگی این ساختمان نماد ایستادگی همکاران ما در رسانه ملی و همه مردم و ملت ایران است. درست است که شیشه‌ها سوخته، اما ایستادگی ساختمان نماد مقاومت مردم ایران است.

وی در پایان سخنانش عنوان کرد: من اطمینان دارم با حضور شما تصویر درستی از جنایت رژیم به مردم کشورهایتان منتقل خواهد شد.

سحر امامی: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم، جز معجزه خداوند نیست

در بخشی از این بازدید، سحر امامی ـ مجری شبکه خبر ـ در سخنانی در جمع سفرای کشورها با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای، گفت: اینجا ساختمان شیشه‌ای رسانه ملی است که در 26 خرداد 1404 در ساعت ۱۸ و ۳۰ مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفت؛ محلی که از ابتدای جنگ ۱۲روزه، صدها نفر از خبرنگاران صدایی شدند برای نشان دادن این تجاوزها.

او با اشاره به استودیوی شبکه خبر گفت: این استودیو در سالیان سال، اخبار سیما و برنامه‌های متفاوتی را تولید و پخش می‌کرد. از روایت‌هایی در میدان می‌گذشت و امروز تبدیل به نمادی شده برای اینکه ده‌ها سال بعد به این تجاوز آشکار که در جهان معروف شده‌، اشاره کنیم.

این مجری شبکه خبر تاکید کرد: آنتن شبکه خبر با وجود این تجاوز حفظ شد و آنچه که در مقابل تلاش آنها برای تحقیر و ترساندن مردم اتفاق افتاد، به لطف خدای متعال تبدیل به صحنه شگفتی و اتحاد ملت ایران شد.

وی سپس گفت: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم هیچ چیز جز معجزه خداوند نیست و البته ایمان به کارمان که هر یک از ما در عرصه خبر انجام می‌دهیم. در تمام صحنه‌ای که شما در رسانه‌های جهان از تجاوز دیدید به وضوح دست خدا را دیدید.

این گوینده خبر در ادامه جزئیاتی از لحظه اصابت موشک به ساختمان شیشه‌ای و به دلیل تعهدش به خبر و ارتباط با مخاطب عنوان کرد که با وجود انفجارهای پیاپی صندلی را ترک نکرد.

امامی در پایان گفت: مردم ایران بخشی از این مقاومت هستند. ما این پیام را به جهان مخابره کردیم که هرگز صدای حقیقت خاموش نمی‌شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->