دموکرات‌های کنگره خواهان به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ شدند ولایتی درباره دالان زنگه‌زور هشدار داد تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو برای دومین بار در یک هفته (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ازدواج فاطمه جراره و عباس قدرتی دو نماینده مجلس | عروس و داماد بهارستان را بشناسید آیت الله مکارم شیرازی: باید سنت‌های حوزوی را حفظ کرد یک نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف وارد ترکمنستان شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تجلیل از خانواده معظم «شهدای اقتدار» خراسان در مشهد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به کرانه باختری مخفیانه سفر کرد بازدید وزیر کشور از مرز شلمچه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) کرملین به حضور زیردریایی‌های آمریکایی در منطقه واکنش نشان داد تعداد شهدای جنگ غزه افزایش یافت (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تاکید آیت الله علم الهدی بر رفع مشکلات زیرساختی مشهد و ساماندهی زائران خارجی ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور، سه شنبه ۱۴ و چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ نارضایتی از مدیریت بحران آب | احتمال استیضاح وزیر نیرو قوت گرفت احتمال دیدار پوتین و فرستاده ترامپ همراهی ایتالیا با اسرائیل: زمان به‌رسمیت شناختن فلسطین نیست رئیس قوه قضاییه دستور تسریع در تعیین‌‎تکلیف پرونده‌های مرتبط با برنج را صادر کرد شهردار آتن خطاب به اسرائیل: از کودک‌کش‌ها درس دموکراسی نمی‌گیریم ۲۳ فلسطینی دیگر در نوار غزه شهید شدند | جان باختن ۱۸۰ نفر بر اثر گرسنگی (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف در سفر به ترکمنستان با دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد عراقچی: جنگ ۱۲ روزه یک نقطه ماندگار در تاریخ ایران است | خبرنگاران نقش ویژه‌ای داشتند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر هیئت آژانس به ایران فنی است؛ از تاسیسات هسته‌ای بازرسی نخواهد شد وزیر کشور در بازدید از مرز مهران: زائران سفر خود را به روزهای پایانی موکول نکنند نماینده تربت حیدریه در مجلس: حذف ۴ صفر از پول ملی تورم را تشدید می‌کند کمیسیون اصل نود مجلس خواستار افزایش حمایت بیمه‌ای از رانندگان شد قدردانی رئیس هلال‌احمر فلسطین از حمایت ایران در بحران انسانی غزه
سرخط خبرها

تهران میزبان نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان | مؤمنی: اربعین حرکتی فراملی و جلوه‌ای از همبستگی اسلامی است

  • کد خبر: ۳۴۴۹۴۳
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
تهران میزبان نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان | مؤمنی: اربعین حرکتی فراملی و جلوه‌ای از همبستگی اسلامی است
وزیر کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اربعین یک حرکت اعتقادی، فراملی و جلوه‌ای از همبستگی اسلامی و بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی در نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان با موضوع اربعین با تقدیر از وزرای کشور عراق و پاکستان از تلاش‌های ارزنده معاونان رؤسای کمیته‌ها و تیم‌های فنی و تخصصی سه کشور که طی روز‌های گذشته گفت‌و‌گو‌های سازنده و هماهنگی‌های مؤثری را در زمینه‌های مختلف مراسم راهپیمایی اربعین انجام دادند قدردانی و تشکر کرد.

وزیر کشور گفت: امروز در این نشست ما بر پایه گفت‌و‌گو‌های انجام‌شده، جمع‌بندی نهایی موضوعات را تأیید و با امضای صورت‌جلسه بر اراده مشترک سه کشور برای برگزاری منظم، ایمن و با عظمت مراسم اربعین تأکید می‌کنیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اربعین یک حرکت اعتقادی، فراملی و جلوه‌ای از همبستگی اسلامی و بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است.

مومنی با تأکید بر نقش برجسته دولت و ملت عراق در میزبانی این مراسم عظیم و جایگاه کشور پاکستان به عنوان یکی از کشور‌هایی که زائرین فراوانی از آن در مراسم اربعین شرکت دارند، بر لزوم همکاری سه‌جانبه تأکید کرد و گفت: این همکاری سه‌جانبه می‌بایست به یک جایگاه راهبردی ارتقا یابد.

وی با تقدیر از میزبانی و مهمان‌نوازی دولت و ملت عراق و به ویژه شخص وزیر کشور عراق در یافتن راه‌حل برای تسهیل زیارت زائران و عبور از مشکلات مختلف و اقدامات فوری که همواره در این زمینه طی سال‌های گذشته و امسال صورت گرفته است، گفت: ما با هدف حفظ کرامت زائران، تامین امنیت عمومی و مدیریت جمعیت، بر تقویت سازوکار‌های هماهنگ میان سه کشور در موضوعات کنسولی، مرزی، حمل و نقل و خدماتی تاکید می‌کنیم.

مومنی افزود: هماهنگی‌ها و تفاهمات حاصله در سطح معاونان وزرا و کمیته‌های امنیتی و خدماتی، پایه‌گذار اجرای دقیق و همزمان تصمیمات مشترک در قالب صورت‌جلسه پایانی اجلاس خواهد بود.

وزیر کشور حضور وزرای کشور‌های دوست و برادر عراق و پاکستان به همراه معاونین و هیئت‌های عالی‌رتبه از وزارتخانه‌های مختلف این کشور‌ها را نشانه مهم عزم و اراده قوی برای همکاری‌های سه جانبه دانست و افزود: اطمینان داریم که اجرای متعهدانه این تفاهمات زمینه‌ساز برگزاری مراسمی آرام، ایمن، باشکوه و موجب رضایت‌مندی مردم و زائران سه کشور خواهد بود.

وزیر کشور با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: طی هفته‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران هدف حملات مستقیم رژیم صهیونیستی قرار گرفت که منجر به شهادت جمعی از زنان و کودکان و مردمان بیگناه، فرماندهان مدافع امنیت و دانشمندان برجسته کشورمان شد؛ این حملات ناقض حقوق بین الملل و اصول انسانی بود و جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق مشروع دفاع از خود در جنگ ۱۲ روزه اخیر پاسخی قاطع، قانونی و پیروزمندانه به دشمنان داد.

مومنی گفت: از مواضع رسمی و قاطعانه پاکستان و عراق در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی و حمایت از حقوق ملت ایران در دفاع مشروع، قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: این همراهی‌ها نشانه‌ای از وحدت سیاسی و همدلی میان ملت‌ها و دولت‌های سه کشور در برابر تهدیدات مشترک است.

مومنی در پایان ضمن اظهار امیدواری در اجرای کامل توافقات صورت گرفته و تبدیل آن به زمینه‌ای برای توسعه همکاری‌های سه‌جانبه و منطقه‌ای اظهار کرد: ما معتقدیم امنیت زائران اربعین و ثبات منطقه از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و تنها با همکاری صادقانه، مسئولانه و مبتنی بر احترام متقابل حاصل خواهد شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->