وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اولین بانک اطلاعات بیماران کرونایی در مشهد تهیه شد

  • کد خبر: ۳۴۵۰۵
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
اولین بانک اطلاعات بیماران کرونایی در مشهد تهیه شد
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای نخستین بار در کشور بانک اطلاعات جامع حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمت‌رسانی بهتر به بیماران کرونایی و غیرکرونایی در سه حوزه بهداشت، درمان و آمار فعال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مسعود ساداتی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در حوزه جمع‌آوری بانک اطلاعات جامع تمامی بیماران کرونایی و غیرکرونایی بستری در بیمارستان‌ها اقدام شد که اثربخشی و سرعت‌بخشی بسیار خوبی در امر درمان عموم بیماران اعم از کرونایی و غیرکرونایی داشت.
وی ادامه داد: بانک اطلاعات جامع بیماران کرونایی و غیرکرونایی در حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه حوزه بهداشت، درمان و آمار فعال است و تمامی اطلاعات آن به‌صورت محرمانه برای استفاده تخصصی در اختیار کادر درمان قرار می گیرد.  
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با طراحی این سامانه امکان دستیابی، ثبت و نگهداری تجارب سازمانهای مختلف در یک بستر به صورت ساخت‌یافته، امکان تگ‌گذاری و دسته‌بندی تجربه‌ها به صورت نظام‌مند، تحلیل نحوه عملکرد سازمانی در ارتباط با رویدادی مشخص، فراهم‌سازی بستر جامع برای پژوهش و داده‌کاوی(Data mining) در حوزه‌های دانشگاهی، تشخیص نیازمندیها و فرصتهای جدید کاری و علمی، کمک به حوزه کارآفرینی و همچنین بهره‌گیری از تجارب موفق فراهم شده‌ است.  
ساداتی افزود: طراحی و راه‌اندازی سامانه سپید (سامانه پیوند یکپارچه درمان) از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه است همچنین  ایجاد درگاه اتصال سیستم‌های اطلاعات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ارائه خدمات به  تمام ذی‌نفعان در سطوح مختلف از پرسنل و مدیران بیمارستان تا مدیران و کاربران ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف کمک در تصمیم‌گیری و انتخاب رویکرد مناسب از اهداف طراحی این سامانه بوده است.  
وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور مکتوب از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خاطر این فعالیتهای علمی و اقدامات نوآورانه مرکز آموزش عالی در حوزه علوم آمار و فناوری اطلاعات قدردانی کرد.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.  
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه می‌شود.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->