ویدئو | احضار وزیر ارشاد به کمیسیون فرهنگی پس از اکران «پیر پسر» نشریه‌ای ویژه کودکان و نوجوانان با سرمقاله‌ای از نفس بازغی منتشر شد شهید آبشناسان در قاب سینما | پروانه ساخت «پارتیزان» صادر شد چند خطر نمایش خانگی که امیرحسین قیاسی را تهدید می‌کند! زمان پخش سریال «پرانتز باز» مشخص شد «نقاب»، سریالی تخصصی در حوزه روان‌پزشکی به زودی در شبکه نمایش خانگی تهیه‌کننده «افسانه سپهر»: هموطنان به شهادت رسیده را فراموش نکنیم پوستر رسمی فیلم «لیپار» منتشر شد + خلاصه داستان موسیقی، زبان همبستگی در جنگ ۱۲ روزه «پسر دلفینی» وارد بازار اسباب‌بازی جهان شد زمان اکران فیلم‌های جشنواره کودک در سراسر کشور اعلام شد جیمزباند بی سلاح شد! + عکس زمان بازپخش سریال یوسف پیامبر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت پخش و تکرار سریال اکشن-پلیسی «الگوریتم» روی آنتن شبکه سه می‌رود + زمان پخش کافه شهر | خانه‌ای در بولوار الیزابت قسمت جدید «شفرونی» با حضور متین ستوده و سوسن پرور + تیزر نگاهی به نمایشگاه موسیقی «روزبه» در نگارخانه فردوسی مشهد | نوای سازهای اصیل خراسانی «پریناز ایزدیار» در فیلم «بُن سای» علی بهراد + عکس جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره «شما می‌توانید» ایتالیا به بازیگر ایرانی رسید
سرخط خبرها

رمان «تی‌یتا از آگراسته» ژورژه آمادو، فیلم می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۵۱۷۱
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
رمان «تی‌یتا از آگراسته» ژورژه آمادو، فیلم می‌شود
رمان «تی‌یتا از آگراسته» اثر ژورژه آمادو نویسنده معروف برزیلی با بازی و فیلمنامه‌نویسی سوزانا پیرس به فیلم تبدیل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رمان کلاسیک «تی‌یتا از آگراسته» نوشته ژورژه آمادو، نویسنده نامدار برزیلی، بار دیگر به سینما راه می‌یابد؛ این‌بار با نگاهی زنانه، فیلمنامه‌ای به قلم و نقش‌آفرینی سوزانا پیرس و کارگردانی ژوآنا ماریانی.

این فیلم با عنوان «تی‌یتا» توسط کمپانی «Muiraquitã Filmes» به تهیه‌کنندگی الیانه فرِیرا تولید خواهد شد؛ شرکتی که آثار تحسین‌شده‌ای، چون «پرتره‌ای از یک شرق خاص» (۲۰۲۴) و «کوئرنسیا» (۲۰۱۹) را در کارنامه دارد.

رمان «تی‌یتا» که در دهه ۱۹۷۰ می‌گذرد، ماجرای بازگشت زنی به نام تی‌یتا را به زادگاه دورافتاده‌اش، سانتانا دو آگراسته، پس از ۲۶ سال روایت می‌کند؛ جایی که در جوانی به‌دلیل «بی‌اخلاقی» توسط پدرش به‌طور علنی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از دهکده اخراج شد.

این رمان پیش‌تر نیز اقتباس‌هایی داشته است؛ از جمله یک سریال تلویزیونی در سال ۱۹۸۹ با بازی بتی فاریو و فیلمی در سال ۱۹۹۶ با نقش‌آفرینی سونیا براگا.

نسخه جدید سینمایی، با بازی سوزانا پیرس در نقش تی‌یتا، قرار است نگاهی تازه و معاصر به این شخصیت زنانه داشته باشد. پیرس، که بیش از ۲۰ سال سابقه فیلمنامه‌نویسی و ۳۰ سال سابقه بازیگری دارد، اعلام کرد: «هدف ما بازآفرینی تی‌یتا از دریچه‌ای زنانه است؛ روایتی که پیش‌تر کمتر به آن توجه شده و حالا می‌تواند تی‌یتا را به نمادی از مقاومت و آزادی تبدیل کند.»

به گفته تهیه‌کنندگان، تمرکز فیلم بر رابطه بین تی‌یتا و پرپتوا خواهد بود؛ دو شخصیتی که به‌ترتیب نمایانگر مفاهیم آزادی و سرکوب هستند. آنها ابراز امیدواری کردند که این فیلم بتواند «شخصیتی پیچیده و چندلایه از ادبیات برزیل» را به جهان معرفی کند.

ژورژه آمادو، که در سال ۲۰۰۱ درگذشت، یکی از برجسته‌ترین نویسندگان آمریکای لاتین محسوب می‌شود. آثار او اغلب به موضوعاتی، چون عشق، نابرابری اجتماعی و هویت فرهنگی می‌پردازند. از دیگر رمان‌های مشهور این نویسنده می‌توان به «گابریلا، میخک و دارچین»، «دونا فلور و دو همسرش» و «کاپیتان‌های شن‌زار» اشاره کرد که همگی اقتباس‌های سینمایی موفقی داشته‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->