نگاهی به نبرد‌های تیم ملی والیبال در هفته سوم لیگ ملت‌ها | ترس رقبا از ایرانِ شگفتی‌ساز بازی را باختی داور رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال: حاضریم اسکواد فنی و بازیکنان را با ۱۲۰۰ میلیارد تومان ببندیم ۳۲ فرنگی کار در اردوی تیم ملی نارضایتی ساپینتو از وضعیت پست شماره یک استقلال| بدون دروازه‌بان تخصصی! مهرداد محمدی: در کوچه و خیابان که مصدوم نشدم! آژیرخطر در خط حمله استقلال به صدا در آمد سردار، مترجم جدید پرسپولیس مهاجمان استقلال راهی ازبکستان شدند تاریخ و ساعت بازی ایران و لهستان در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | تلاش برای صعود احتمال بازگشت نیک نفس به استقلال هاشمیان: کنار گواردیولا به مربیگری علاقه‌مند شدم برنده‌ها و بازنده‌های بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها ناصحی: پنالتی خراب شد، استادیوم دور سرم چرخید وساطت برای بازگشت سیدحسین حسینی به استقلال مشهد لیگ برتری می‌شود؟ | احتمال انتقال باشگاه ورزشی پیکان تهران به مشهد اقبالی چطور چلسی را قهرمان جهان کرد؟
سرخط خبرها

رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال: حاضریم اسکواد فنی و بازیکنان را با ۱۲۰۰ میلیارد تومان ببندیم

  • کد خبر: ۳۴۵۲۶۱
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال: حاضریم اسکواد فنی و بازیکنان را با ۱۲۰۰ میلیارد تومان ببندیم
رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال گفت: اینکه با ۱۲۰۰ میلیارد تومان، بازیکن درست و به‌قیمت جذب شود، به کمیته نقل و انتقالات و مسئولین اجرایی باشگاه ارتباط دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی تاجرنیا درمورد اینکه این روز‌ها انتقاد از مدیریت باشگاه استقلال زیاد است، گفت: بله این را قبول دارم. انتقاد به گونه‌ای است که حتی وقتی در جام حذفی هم قهرمان می‌شوید کسی تبریک نمی‌گوید و بازهم انتقاد می‌کنند!

رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال در مورد اینکه توییت او مبنی توجه به هواداران تا چه حد تبدیل به واقعیت شده، عنوان کرد: با اینکه مقام اجرایی نیستم، اما انتظارات از من زیاد است. نقش و جایگاه من در باشگاه اجرایی نیست. بار‌ها و بار‌ها گفته‌ام به هیچ عنوان در نقل و انتقالات و مباحث فنی دخالت ندارم. در تلاش برای تقویت زیرساخت‌های مالی هستیم و به زودی آثارش را خواهید دید. فصل گذشته اسپانسر و درآمدزایی نداشتیم، امسال این کار‌ها را انجام می‌دهیم. امسال تنها فصلی است که استقلال مشکل مالی برای بحث قرارداد‌ها ندارد.

وی افزود: فوتبال در کشور ما متاسفانه در برخی مقاطع به خاطر رقابت ناسالم که بیشتر توسط ۴ باشگاه شکل می‌گیرد، بیش از اندازه گران شده و متناسب با این گرانی، رشد نکرده است. طبق مقررات AFC و فیفا باید به اندازه‌ای خرج کنیم که درآمد داشته باشیم. هیچکدام این کار را نمی‌کنیم و همه چند برابر هزینه می‌کنیم. در عرف فوتبال حدود دوسوم تیم‌ها زیر ۵۰۰ میلیارد تومان بسته می‌شوند. آیا باشگاهی مثل استقلال باید بیشتر از ۱۵۰۰ میلیاردتومان هزینه کند؟ طبق برآورد ابتدایی ۳۰۰ میلیارد آن برای هزینه‌های پشتیبانی، تیم‌های پایه و مسائل مختلف است. ۱۲۰۰ میلیارد تومان پول برای تیم فوتبال فوتبال می‌خواهیم و هلدینگ هم این کار را می‌کند.

تاجرنیا گفت: هلدینگ برای اولین بار در تاریخ فوتبال استقلال، نه تنها هزینه بازیکنان را داده بلکه با پرداخت بدهی‌های قبلی، زیان انباشته را امسال حدود ۹۰۰ میلیارد تومان کم کرده است. برای همین فصل حاضریم اسکواد فنی و بازیکنان را به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان ببندیم. اینکه اینها به درستی انتخاب شوند، وظیفه سرمربی، مدیرفوتبالی و مدیرعامل است. اگر گفتم ایده‌آل می‌بندیم برای اینکه در این زمینه مشکل نداریم. در تاریخ فوتبال سابقه ندارد که بازیکنی سه ماه قبل از شروع فصل، ۵۰ درصد پولش را پیش پرداخت گرفته باشد. در زمان تیمسار خسروانی هم ۱۵-۱۰ درصد بوده است.

وی افزود: اینکه این ۱۲۰۰ میلیارد بهینه هزینه شود، بازیکن درست و به قیمت گرفته شود به هرحال به کمیته نقل و انتقالات، بحث اجرایی و مسئولین ارتباط دارد. من هم حتما نظارت دارم. الان نسبت به دوره‌های قبلی، رئیس هیئت‌مدیره‌ای هست که می‌گوید من در بحث بازیکن دخالت نمی‌کنم. نمی‌گویم فلانی را بگیرید. گاهی به من پیشنهاداتی می‌شود. من هم برای دوستان ارسال می‌کنم و می‌گویم نظر من نیست. برای من ارسال شده، شما بررسی کنید و تصمیم بگیرید. در یک مذاکره با هیچ بازیکنی حضور نداشتم؛ بنابراین وقتی می‌گویم می‌خواهیم تیم رویایی ببندیم منظورم این است که تامین منبع را انجام می‌دهم و توقعم از مجموعه اجرایی این است که این بحث را جلو ببرد.

تاجرنیا گفت: سیاست هیئت‌مدیره این بوده که در آخر فصل منتظر جام حذفی باشیم و به هرحال این قهرمانی را گرفتیم. حالا این سیاست تاخیری بوده یا نه، یادمان باشد عمده بازیکنانی که تیم رقیب گرفت در زمانی بود که ما درگیر جام حذفی بودیم. الان کار شروع شده و فرصت هم هنوز هست. قبول دارم که نقایصی داشتیم، اما اگر فضا و فرصت خوب داده شود فکر می‌کنم بتوانیم کار خوبی را در این حوزه انجام بدهیم. من چهل و هفت سال است که طرفدار استقلال هستم. هرگاه مسئولیت داشتم و حرفی زدم، پاسخگو بودم. هرموقع مسئولیت نداشتم کنار بودم و از باشگاهم حمایت می‌کرد. هیچ وقت هم نه به مدیری، نه بازیکنی و نه پیشکسوتی توهین نکردم. متاسفانه امروز فوتبال ما به شدت درگیر این مساله شده و هیچ چارچوبی برای هیچ کس وجود ندارد.

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درمورد ماجرای اندونگ، عنوان کرد: برای مورد اندونگ، خواهشی از طرف سرمربی و مدیریت وجود دارد که آخرین مذاکرات را ظرف یکی دو روز آینده انجام بدهند. اجازه بدهید بعد از آن درمورد اینکه چرا ماجرای این بازیکن به اینجا رسیده، مفصل صحبت کنم.

وی درخصوص سرانجام تمدید قرارداد با کاپیتان استقلال، اظهار داشت: انشاالله آن هم درست می‌شود. مبنای من تصمیم مجموعه فنی است و باید به این احترام بگذاریم. اگر معتقدم باید ساختار‌سازی شود، مجموعه فنی نباید در امور مدیریتی دخالت کند و من هم نباید در امور فنی دخالت کنم. خواهشم از همه این است که نگاهمان منطقی باشد و احساسی نباشد. این برای مدیر، هوادار و کادرفنی هم لازم است. باید مسائل را درون فوتبال، فنی ببینیم. البته مسائل انضباطی هم خیلی مهم است، اما نباید جوزده و احساسی شویم. به ساپینتو هم گفتم او را پادشاه زمین می‌دانم که باید مسائل فوتبال را از نظر فنی دنبال کند. ما در امور او دخالتی نمی‌کنیم. درمورد بازیکنان، سیدورف و ساپینتو تصمیم‌گیرنده هستند. دیشب جلسه‌ای با حضور مدیرعامل برگزار شده که این دو نفر با هم هماهنگ‌تر باشند و انشاالله آثارش را می‌بینید.

تاجرنیا درمورد اختلاف بین اعضای هیئت‌مدیره باشگاه استقلال، گفت: اختلاف وجود دارد. کسی نمی‌تواند کتمان کند که اختلاف وجود ندارد، اما آنچه باید بیرون بیاید صدای یکسان هیئت‌مدیره است. الان مدتی گذشته، امیدوارم عملکرد ما ارزیابی شود و در نهایت منتج به چیزی شود که برای استقلال مفید باشد.

منبع: فوتبالی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->