جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند
سرخط خبرها

تذکر رسایی درباره گرانی‌ها: کشور در مقابله با پهپاد‌های اقتصادی و فرهنگی دچار ضعف است

  • کد خبر: ۳۴۵۳۹۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
  • ۱
تذکر رسایی درباره گرانی‌ها: کشور در مقابله با پهپاد‌های اقتصادی و فرهنگی دچار ضعف است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گرانی سرسام‌آور در کشور گفت: یکی از دلایل این گرانی‌ها وابستگی اقتصاد به کشور است که در این راستا مجلس طرح دوفوریتی در راستای امنیت پولی ملی را در دستور کار دارد که با تصویب آن می‌توان از ادامه‌یافتن سیاست اقتصادی غلط جلوگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید رسایی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: در یک سال گذشته از عمر مجلس شاهد بودیم که قیمت حبوبات ۱۰۰ درصد، خودرو ۵۰ درصد، برنج ایرانی ۱۰۰ درصد و برنج خارجی ۸۰ درصد رشد داشته است. این در حالی است که مجلس ۴۹ مصوبه قانونی ابلاغ کرده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با طرح این سوال که مصوبات مجلس چه نقشی در جلوگیری از پهپاد‌های اقتصادی حمله ور به معیشت مردم داشته است، ادامه داد: علیرغم اینکه ۴۹ مصوبه خوب در مجلس داشتیم، اما در مهار پهپاد‌های اقتصادی نقشی نداشته است چرا که دلیل عمده آن وابستگی اقتصاد به دلار است بنابراین چرا در برابر خشک کردن این ریشه نحس در اقتصاد مقاومت می‌شود.

وی با بیان اینکه کشور در جنگ نظامی و مقابله با پهپاد‌های نظامی موفق عمل کرد، اضافه کرد: این در شرایطی است که کشور در مقابله با پهپاد‌های اقتصادی و فرهنگی دچار ضعف است، طرح به اندازه کافی وجود دارد که از جمله آن طرح دوفوریتی امنیت پول ملی است که تقدیم به هیأت رئیسه شده از این رو باید هرچه سریعتر در دستور کار قرار گیرد تا از ادامه یافتن سیاست اقتصادی غلط جلوگیری شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: جریانی سال‌ها با هدف دور کردن سایه جنگ از کشور کاسبی سیاسی راه انداخته است و دائما مدعی بود با برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ می‌توان ایران را از یک جنگ بزرگ دور کرد، اما امروز باید آن جریان پاسخگو باشد چرا که زمانی که همچنان معتادان به برجام در حال ادامه به این اعتیاد هستند و قطعنامه ۲۲۳۱ پابرجا است، اما این جنگ رخ داد.

رسایی دلیل جنگ را ضعف مقامات و التماس برای مذاکره دانست و افزود: باید تلاش شود انسجام ملی شکل گرفته تخریب نشود و این انسجام ملی حول مقابله با دشمن اصلی یعنی آمریکای جنایتکار باشد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه عده‌ای در حال سفیدشویی دشمن هستند، اضافه کرد: آنها تلاش دارند تا بین اسرائیل و آمریکا تفکیک قائل شوند که این وضعیت ناشی از جهل و خیانت آنها است چرا که جنایتکار اصلی آمریکا است که در این راستا برخی رسانه‌ها و مقامات دولتی نیز به دنبال این هستند که شعار «مرگ بر آمریکا» را حذف کنند، همان طور که شاهد بودیم رسانه‌ای عکسی از نتانیاهو و ترامپ منتشر کرد که دستان نتانیاهو آغشته به خون و دستان ترامپ خونی نبود و در ادامه هیأت نظارت نیز به این رسانه تذکر داد.

وی با بیان اینکه دشمن اصلی آمریکا است، گفت: این آمریکا بود که به خاک کشورمان حمله کرد و پاسخ کوبنده‌ای نیز دریافت کرد، از این پس نیز پاسخ باید کوبنده‌تر از قبل باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
0
بیچاره مردم که باید این شرایط رو تحمل کنن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->