ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند
سرخط خبرها

تأکید بر بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان

  • کد خبر: ۳۴۵۶۳۶
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
تأکید بر بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان
دبیر کل خانه کارگر گفت: بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان از جمله ضرورت‌هایی است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد. 

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا محجوب، دبیر کل خانه کارگر، در مراسم گرامیداشت ۲۵ تیرماه، سالروز تاسیس سازمان تامین اجتماعی گفت: این روز را به همه عزیزانی که به نوعی با سازمان تأمین اجتماعی در ارتباط هستند، چه کارکنان، چه بازنشستگان، و چه ذی‌نفعانی که به واسطه خدمات این سازمان، زندگی و معیشتشان اداره می‌شود، تبریک می‌گویم. همچنین این فرصت را مغتنم می‌شمارم تا در این روز به برخی مسائل، مطالبات و دغدغه‌ها اشاره کنم. 

وی ادامه داد: همان‌طور که مستحضرید، تأمین اجتماعی یک نهاد صرفاً خدماتی نیست، بلکه نهادی است مبتنی بر عدالت اجتماعی که می‌بایست در مسیر بهزیستی، رفاه و امنیت اجتماعی اقشار مختلف جامعه حرکت کند. به‌ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران، که سال‌های خدمت خود را پشت سر گذاشته‌اند، امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و حمایت واقعی‌اند. 

دبیر اجرایی خانه کارگر در ادامه به مسائل اساسی این سازمان اشاره کرد و گفت: بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی اولین نکته‌ای است که باید به آن توجه شود. سال‌هاست که دولت‌ها به پرداخت حق بیمه‌ها و تعهدات مالی خود نسبت به سازمان بی‌توجهی کرده‌اند. این موضوع تأثیر مستقیمی بر توان مالی و عملکرد سازمان گذاشته و در بسیاری از مواقع باعث اختلال در ارائه خدمات شده است. انتظار ما این است که با عزمی جدی و قانونی، پیگیری وصول این مطالبات صورت پذیرد. قانون تأمین اجتماعی این اجازه را می‌دهد که بدون نیاز به فرآیند‌های طولانی، طلب سازمان از دولت و سایر نهاد‌ها وصول گردد. 

وی در ادامه به مسئله‌ی درمان و موضوع پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: موضوع اجرای نظام پزشک خانواده یکی از درخواست‌های مهم بازنشستگان و مستمری‌بگیران است. در سنی که این افراد بیشتر نیازمند مراقبت مستمر و دقیق هستند، داشتن پزشک معتمد و پیگیر، ضرورتی انکارناپذیر است. اما متأسفانه علیرغم وعده‌های متعدد، هنوز اجرای کامل این طرح محقق نشده است. انتظار داریم این مهم با اولویت و سرعت بیشتری دنبال شود. 

محجوب در ادامه به اهمیت درمان مستقیم اشاره کرد و گفت: بار‌ها تأکید شده که درمان باید از مسیر اصلی و مستقیم سازمان دنبال شود. اتکا به بیمه‌های تکمیلی، به معنای واگذاری وظایف سازمان به بخش‌های دیگر است و من از همان ابتدا با آن مخالف بودم. در صورتی که درمان مستقیم تقویت شود، نیاز به بیمه‌های جانبی نیز کاهش می‌یابد. ضمن اینکه متاسفانه شرکت بیمه تکمیلی بازنشستگان به تعهدات خود در قبال بازنشستگان پایبند نیست. این موضوعی است که باید از جانب کانون عالی بازنشتگان پیگیری شود. 

دبیر کل خانه کارگر تاکید کرد: هر قراردادی که با بیمه‌گران بسته می‌شود، باید به صورت کامل و در زمان مقرر اجرایی شود. به‌ویژه در شرایط اقتصادی فعلی، تعلل در پرداخت‌ها، بیش از پیش فشار مضاعفی به بیمه‌شدگان وارد می‌کند. 

محجوب در ادامه به افزایش مستمری‌ها متناسب با هزینه‌های زندگی اشاره کرد و گفت: بسیاری از بازنشستگان، با حقوقی ناچیز، امرار معاش می‌کنند. این در حالی است که هزینه‌های زندگی به‌طور مستمر در حال افزایش است. بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان از جمله ضرورت‌هایی است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد. 

دبیر کل خانه کارگر در پایان گفت: تأمین اجتماعی متعلق به مردم است، متعلق به کارگران و بازنشستگانی که عمر خود را در راه خدمت به این کشور صرف کرده‌اند. احترام به این افراد، در گروی اجرای دقیق قوانین و پاسخ‌گویی به مطالبات آنان است. ما هم به نوبه خود وظیفه داریم که این خواسته‌ها را پیگیری و منتقل کنیم.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->