آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی

  • کد خبر: ۳۴۵۸۲۸
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی
مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه ای، شایعه انتشار سؤالات آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، پیش از برگزاری آزمون را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهایی که دانش‌آموزان نخبه کشور با اضطراب آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی روبه‌رو هستند، شایعه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که نگرانی‌هایی را در میان خانواده‌ها و داوطلبان برانگیخت؛ شایعه‌ای مبنی بر افشای سؤالات آزمون توسط یک مؤسسه آموزشی، آن هم پیش از زمان برگزاری.
با گسترش این خبر در شبکه‌های اجتماعی و برخی کانال‌های غیررسمی، ستاد عالی آزمون‌ها در وزارت آموزش‌وپرورش با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، ضمن بررسی دقیق موضوع، صراحتاً این ادعا را تکذیب کرد و آن را «بی‌اساس و فاقد اعتبار» خواند. در ادامه، متن کامل این اطلاعیه آمده است.

متن اطلاعیه آموزش و پرورش به شرح زیر است:

باسمه تعالی

با توجه به شایعات منتشر شده در فضای رسانه‌ای کشور مبنی بر انتشار سؤالات آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی از سوی یک مؤسسه آموزشی، پیش از برگزاری آزمون، ستاد عالی آزمون‌ها ضمن بررسی همه جانبه موضوع، قاطعانه این شایعه بی اساس و ادعا‌های مطرح شده در فضای رسانه‌ای غیررسمی را تکذیب و فاقد اعتبار دانست.

بر اساس بررسی‌های دقیق و فنی روی عملکرد داوطلبان، هیچ نشانه‌ای دال بر بروز رفتار یا عملکردی خارج از قاعده در پاسخ‌های آنان ملاحظه نگردید؛ لذا ضمن قدردانی از هوشیاری داوطلبان و خانواده‌های محترم در برخورد با این گونه اخبار خلاف واقع، تقاضا می‌شود به شایعات مطرح شده در فضای مجازی، بی اعتنا بوده و اطمینان داشته باشند که آموزش و پرورش با همکاری و حضور مؤثر نهاد‌های نظارتی و امنیتی در حفظ امنیت آزمون‌ها، هیچ گاه اجازه نخواهد داد که عده‌ای با ترفند‌های شناخته شده و ادعا‌های بی اساس، آرامش و امنیت آزمون‌ها را برهم زده و موجب تشویش افکار عمومی شوند؛ لذا مجدداً ضمن رد این ادعا‌ها تأکید می‌نماید تمامی فرآیند‌های طراحی، انتقال و اجرای آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی، تحت تدابیر سختگیرانه حفاظتی و امنیتی انجام پذیرفته و هیچ خللی در حفظ امنیت آزمون‌های مذکور ایجاد نشده است.

با آرزوی موفقیت و پیروزی همه شما عزیزان در تمامی امتحانات زندگی، بویژه آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و مدارس نمونه دولتی.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->