وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حکم اعدام برای زن معروف به «سلطان»

  • کد خبر: ۳۴۶۱۰
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
  • ۳
حکم اعدام برای زن معروف به «سلطان»
زن معروف به «سلطان» که به اتهام ۱۲ فقره کودک ربایی، سرقت‌های به عنف گوشواره، پاره کردن لاله گوش دختران و قتل یک کودک خردسال در سرویس بهداشتی به قصاص نفس محکوم شد.
به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای کودک ربایی‌های یک زن جوان در شهر‌های مختلف خراسان رضوی زمانی رنگ وحشت به خود گرفت و موجی از ترس و نگرانی را در میان خانواده‌ها به راه انداخت که سوم شهریور سال ۹۶ قتل دختر بچه فریمانی پس از سرقت النگوهایش دهان به دهان پیچید. این دختر کوچولو که «فاطمه-ح» نام داشت عصر هنگام از منزل خارج شد و دیگر هیچ کس او را ندید.

خانواده کودک با نگرانی به جست وجوی فاطمه پرداختند و به همه جا سر زدند، اما باز هم اثری از دختر خردسال نیافتند تا این که حدود ساعت ۲۰ شب ناگهان با پیکر بی جان این دختر در سرویس بهداشتی منزل پدربزرگش روبه رو شدند و هراسان او را به بیمارستان انتقال دادند، ولی کودک علایم حیاتی نداشت و ساعتی قبل جان خود را از دست داده بود.

معاینات پزشکی با توجه به آثار کبودی روی گونه‌های فاطمه کوچولو، نشان داد که او بر اثر انسداد راه تنفسی (خفگی) جان داده است. با ورود پلیس فریمان به ماجرای قتل این دختر مشخص شد که عامل جنایت با انگیزه سرقت النگو‌های کودک، دست به این جنایت وحشتناک زده است!

در حالی که تحقیقات کارآگاهان برای شناسایی قاتل ادامه داشت، دو روز بعد از این ماجرا، ماموران انتظامی تربت جام زن مطلقه معروف به «سلطان» را به اتهام سرقت طلا‌های کودکان خردسال دستگیر کردند.
 
بررسی‌های پلیس بیانگر آن بود که زن ۳۶ ساله افغانستانی در حالی خود را با اسامی مختلفی به نام رحیمه، نجیبه و «سلطان افغانی» معرفی می‌کند که از دوازدهم مرداد سال ۹۶ به اتهام کودک ربایی و گوشواره دزدی تحت تعقیب کارآگاهان تربت جام قرار داشت.

تحقیقات نشان می‌داد: این زن مطلقه کودکان زیادی را به منظور سرقت طلاهایشان در شهر‌های مختلف ربوده و در بسیاری از موارد نیز لاله گوش دختران خردسال را پاره کرده است؛ بنابراین گزارش، ماجرای سرقت‌های به عنف این زن بی رحم درحالی به شهر‌های دیگر خراسان رضوی مانند باخرز، مشهد، تایباد، خواف، تربت حیدریه، شاندیز و ... کشیده شد که او به قتل دختر فریمانی نیز اعتراف کرد.

بررسی‌های پلیس نشان داد: «فاطمه» (دختر کوچولوی فریمانی) در برابر پنجه‌های خون آلود «سلطان گوشواره دزد» مقاومت کرده است و او نیز با دستان ترسناک خود، جان این دختر بی گناه را در سرویس بهداشتی گرفته است. با افشای راز قتل دختر بچه فریمانی و انجام یک سری تحقیقات گسترده، پرونده این زن به دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و با توجه به حساسیت موضوع در شعبه سوم دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی اسماعیل شاکر، مورد رسیدگی دقیق قرار گرفت.

این متهم که اواخر سال گذشته پای میز محاکمه ایستاد ابتدا سعی کرد جنایت هولناک خود را انکار کند، اما تجربه سال‌ها رسیدگی به پرونده‌های جنایی رئیس دادگاه، موجب شد تا متهم به گونه‌ای در تنگنای سوالات فنی و تخصصی قرار گیرد که دیگر هیچ چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت.

در نهایت متهم این پرونده جنایی علاوه بر اعتراف به قتل، راز ۱۲ فقره کودک ربایی و سرقت طلاجات را در شهر‌های مختلف فاش کرد و بدین ترتیب قضات شعبه سوم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی پس از برگزاری چندین جلسه محاکمه، اتهام او را محرز دانستند و درباره قتل کودک فریمانی رای به قصاص نفس دادند، اما به دلیل شیوع کرونا، شاکیان اتهامات کودک ربایی و سرقت‌های به عنف نتوانستند در دادگاه حضور یابند و به همین دلیل، رسیدگی به بخش زیادی از اتهامات «سلطان گوشواره دزد» به تاخیر افتاد. این در حالی است که رای صادره درباره قصاص نفس متهم نیز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است و پرونده مذکور با اعتراض متهم و وکیل مدافع او، در دیوان عالی کشور مورد بررسی قضایی قرار می‌گیرد.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Saeed
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
1
30
اعدام راه حل نهاییه به این حیوان صفت ها نباید رحم کرد هر چه زودتر اعدام بشه بهتره
Amir
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
حیف از اسم حیوان به همچین افراد
یعقوب
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
0
0
فقط اعدام
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->