سپاه پاسداران: هدف قراردادن خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی حمله مستقیم به اصول انسانی و آزادی بیان است یک هیئت از نیرو‌های دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت وارد دمشق شد آمریکا و چین تعرفه‌های متقابل را تا ۹۰ روز دیگر تعلیق کردند آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها

افتتاح واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه نکا به دستور رئیس جمهور (۳۰ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۶۴۸۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
افتتاح واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه نکا به دستور رئیس جمهور (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
طرح توسعه نیروگاه نکا با حجم سرمایه‌گذاری ۱۷۵ هزار میلیارد ریال که شامل ۲ واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰مگاواتی است، امروز -دوشنبه- با دستور ارتباط تصویری دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور و با حضور وزیر نیرو به بهره برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه که طبق برنامه در مدت زمان کمتر از پنج ماه که به نوعی رکوردزنی در اجرای طرح های عمرانی محسوب می شود، با هدف جبران ناترازی انرژی برق مورد توجه دولت چهاردهم قرار گرفته است، افتتاح شد.

ارزش سرمایه‌گذاری واحد سوم بخش گازی نیروگاه نکا با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات ۲۴ هزار و ۳۵ میلیارد تومان اعلام شده است.

طبق گزارشی رسمی نیروگاه نکا با در مدار قرار گرفتن این واحد گازی برای یک‌هزار نفر اشتغال‌زایی غیرمستقیم و برای ۲۰۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم شده است.

به گفته مسوولان نیروگاه نکا با افتتاح این واحد گازی انرژی برق ۱۰۰ هزار خانواده و بخشی از برق مورد نیاز صنعت مازندران تامین شده است.

مسوولان اجرایی این طرح توسعه ای اعلام کردند که ۹۵درصد امکانات و تجهیزات واحد گازی جدید ساخت و تولید داخل بوده است که صرفه جویی ارزی قابل توجهی را داشته است.

تولید برق پایدار و جبران کمبود انرژی در مازندران و استان‌های همجوار، تامین برق مورد نیاز صنایع مختلف، اشتغال‌آفرینی، بهره‌مندی از توانمندی و دانش فنی مهندسان، سازندگان و پیمانکاران داخلی و ارتقای میزان تولید برق نیروگاه نکا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجدد از جمله اهداف اجرای این پروژه است.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت تولید ۲۲۱۴ مگاوات به عنوان یکی از بزرگترین نیروگاه‌های کشور است که می‌تواند بیش از چهار درصد برق کشور را تأمین کند.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

بلوک سیکل‌ ترکیبی طرح توسعه نیروگاه شهید سلیمی نکاء مازندران به ظرفیت نامی ۴۸۴ مگاوات در داخل محوطه نیروگاه نکا قرار گرفته و شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.

منبع: ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->