پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود وقتی چرخ می‌چرخد، درخت می‌روید | مأموریت «کرامت عزیززاده» برای آینده سبز ایران خشکسالی ۹۸ درصدی شهر مشهد | ۶۰ درصد از مساحت شهر در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است تدارک گسترده مدیریت شهری مشهد برای روز استکبارستیزی و دهه فاطمیه هوای مشهد قابل‌تنفس شد | کیفیت هوای شهر قابل‌قبول، اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تملک بیش از ۱۸۰ ملک برای ساخت مسیر کندرو بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد
سرخط خبرها

طهوریان عسکری: تصمیمات شورا باید بر پایه دانش و نگاه نخبگانی باشد

  • کد خبر: ۳۴۶۶۱۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
طهوریان عسکری: تصمیمات شورا باید بر پایه دانش و نگاه نخبگانی باشد
تصمیمات شورا باید بر پایه دانش و نگاه نخبگانی باشدنایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: تصمیم‌گیری‌های شورا باید با بهره‌گیری از دیدگاه‌های علمی و نظرات نخبگان انجام شود تا اثربخشی بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در نخستین جلسه نشست‌های مشورتی «جهانشهر» که با موضوع راهکار‌های افزایش استفاده از حمل‌ونقل عمومی برگزار شد، اظهار کرد: اعتقاد داریم در مسیر تهیه و تصویب مصوبات شورا باید از نگاه نخبگانی و دانش تخصصی بهره ببریم تا مسیر مدیریت شهری کارآمدتر شود.

وی افزود: به همین دلیل تاکنون به تناسب موضوعات مختلف، جلسات متعددی را با محوریت مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد برگزار کرده‌ایم تا تصمیمات شورا پشتوانه علمی و کارشناسی داشته باشد.

طهوریان‌عسکری گفت: در دور جدید برگزاری این نشست‌ها که با هماهنگی روابط عمومی شورای شهر و اداره کل خلاقیت و نوآوری شهرداری برنامه‌ریزی شده است، تلاش داریم جریان مشورت نخبگان و متخصصان را در مدیریت شهری تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه این جلسات نخبگانی چشمه‌ای برای جوشش ایده‌های نو و بهره‌گیری از دیدگاه‌های تخصصی است، تصریح کرد: در هر نشست موضوعی تخصصی مطرح می‌شود و با حضور کارشناسان و متخصصان، ابعاد آن مورد بررسی قرار می‌گیرد تا تصمیمات شورا منطقی‌تر، دقیق‌تر و کم‌خطاتر باشد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: بر اساس آمار، شهر مشهد ارزان‌ترین خدمات حمل‌ونقل عمومی را در کشور ارائه می‌دهد که این موضوع همواره موافقان و مخالفان خود را داشته است. حتی در مقطعی بحث رایگان شدن خدمات اتوبوسرانی نیز مطرح و بررسی شد، اما در نهایت با جمع‌بندی نظرات تخصصی، این طرح کنار گذاشته شد.

طهوریان‌عسکری خاطرنشان کرد: هدف ما از برگزاری چنین نشست‌هایی این است که با تکیه بر فضای علمی و کاهش خطا در تصمیم‌گیری‌ها، اثربخشی و تحقق‌پذیری مصوبات شورا افزایش یابد و مدیریت شهری بتواند خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و بهینه‌تری به شهروندان ارائه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->