صفحه نخست روزنامه‌های کشور - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ فیلم «شیفت آخر» اثر پترا ولپه، وارد رقابت اسکار ۲۰۲۶ شد بهنوش طباطبایی در سریال «سووشون» + عکس ژیلا صادقی در بین‌الحرمین + عکس بازگشت «دنیل دی لوئیس» پس از ۸ سال به دنیای بازیگری رقابت ۱۱۶ نوازنده برای ورود به ارکستر ساز‌های ایرانی معرفی فیلم‌های شبکه نمایش در اربعین حسینی + زمان پخش ویژه‌برنامه‌های شبکه‌های کودک و امید در ایام اربعین حسینی نگاهی به سریال «از یاد رفته» | سریال برگ‌های برنده خود را رو نکرده است انیمیشن «چاوک» از یک جشنواره ایتالیایی جایزه گرفت بازگشت «شهاب حسینی» به شبکه خانگی با یک سریال معمایی پست احساسی «نفس بازغی» به مناسبت تولد پدرش + عکس پخش ویژه‌برنامه «هم‌شاگردی سلام» از تلویزیون | حضور بی نظیر نوجوانان در پیاده روی اربعین «به وقت شام» روی آنتن + زمان پخش معرفی کتاب‌های پرفروش کانون در سکوهای دیجیتال «اما استون» موهایش را در برابر دوربین تراشید! ماجرای چلوکبابی شدن خانه تاریخی ملک‌التجار از زبان «قطب‌الدین صادقی»
سرخط خبرها

با مصرف سیگار در سریال‌های نمایش‌خانگی برخورد بیشتری می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۶۶۷۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
با مصرف سیگار در سریال‌های نمایش‌خانگی برخورد بیشتری می‌شود
معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا گفت: ساترا به‌منظور ارائه مستندات لازم به جمعیت و تاکید بر حمایت معنوی و حقوقی این سازمان از شکایت‌های صورت گرفته توسط جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات و پیگیری آنها در محاکم قضایی اعلام آمادگی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک ساترا با جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران روز گذشته، ۳۰ تیر ۱۴۰۴، در ساترا برگزار شد؛ در این نشست عباس سیاح‌طاهری معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا، حامد معینی معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا، محمدرضا مسجدی دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات و جمعی از مدیران ساترا حضور داشتند.

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا در ابتدای این جلسه به ارائه گزارش آماری پایش محتوای تولیدی سکوها و فرایند ممیزی و پیگیری موارد اصلاحی توسط ساترا در حوزه استعمال دخانیات و اقدامات حقوقی ساترا در راستای برخورد با سکوهای متخلف در حوزه انتشار غیرقانونی محتوا حاوی صحنه‌های استعمال مواد دخانی پرداخت.

وی در ادامه با تاکید بر جدیت ساترا در اجرای قوانین موجود در زمینه مبارزه با تبلیغ، ترویج، حمایت، تحریک، تشویق و نمایش استعمال دخانیات در تولیدات نمایش خانگی گفت: ساترا به‌منظور ارائه مستندات لازم به جمعیت و تاکید بر حمایت معنوی و حقوقی این سازمان از شکایت‌های صورت گرفته توسط جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات و پیگیری آنها در محاکم قضایی اعلام آمادگی می‌کند.

معینی اضافه کرد: لازم است در این جلسه بر ضرورت اصلاح جریمه‌های بازدارنده در نظر گرفته شده در قانون متناسب با تخلف صورت گرفته در حوزه استعمال دخانیات نیز تاکید کنم.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->