یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان فرانسه در واکنش به ادامه جنگ غزه ویزای کار پرسنل امنیتی خطوط هوایی رژیم اشغالگر را تمدید نکرد کمیسیون امنیت ملی مجلس تحولات قفقاز را بررسی کرد آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه قم: پویاسازی دین و موقعیت شناسی، کلید مواجهه با چالش‌های نوین است
سرخط خبرها

سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد!

  • کد خبر: ۳۴۶۸۸۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
  • ۱
سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد!
سفیر آمریکا در ناتو در گفت‌وگویی با تکرار ادعای رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر نابود کردن برنامه هسته‌ای ایران، خواستار بازگشت ایران به مذاکرات درباره حل‌وفصل برنامه هسته‌ای این کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «متیو ویتاکر» سفیر آمریکا در ناتو امروز سه‌شنبه از ایران خواست که مذاکرات درباره حل‌وفصل صلح‌آمیز مسئله برنامه هسته‌ای خود را ازسر بگیرد.

ویتاکر در گفت‌وگو با فاکس بیزینس با تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران بیان کرد: رئیس‌جمهور دونالد ترامپ صراحتا اعلام کرده است که ایران نمی‌تواند سلاح اتمی داشته باشد و فکر می‌کنم به این دلیل که ما برنامه هسته‌ای آن‌ها را ویران کرده‌ایم، زمان آن فرا رسیده است که ایران به میز مذاکره بازگردد و با آمریکا درباره مسیر صلح و شکوفایی مردم ایران گفت‌وگو کند.

او در ادامه گفت که ایران فرصت دارد به عضوی از «جهان متعارف» که به ادعای او آمریکا و متحدانش رهبری آن را بر عهده دارند، تبدیل شود.

شرایط مذاکره دوباره با آمریکا

این در حالی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در گفت‌وگویی با فاکس نیوز اعلام کرد:  عراقچی در پاسخ به این سوال که «آیا ایران آماده مذاکره مستقیم با دولت آمریکاست تا بتوان به راه‌حلی برای کاهش تنش‌ها دست یافت؟ اظهار داشت: ما برای گفت‌وگو آماده هستیم اما در حال حاضر برای مذاکره مستقیم، خیر. اگر آن‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل برد-برد جلو بیایند، من آماده تعامل با آن‌ها هستم، به این معنی که ما آماده‌ایم تا هر اقدامی برای اعتمادسازی به منظور اثبات ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای کشورمان و اینکه فعالیت‌های هسته‌ای ‌ما صلح‌آمیز باقی خواهد ماند و ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد رفت، انجام دهیم.

عراقچی ادامه داد: در ازای آن، ما از آنها انتظار داریم که تحریم‌ها را بردارند. این یک بازی برد-برد خواهد بود و ما آماده تعامل برای آن هستیم. اما ما نمی‌توانیم چنین مذاکراتی را به صورت مستقیم آغاز کنیم و همچنان ترجیح می‌دهیم که به صورت غیرمستقیم مذاکره کنیم.

هیات‌های دیپلماتیک ایران و تروئیکای اروپا(فرانسه، آلمان و انگلیس) قرار است جمعه آتی در استانبول دیدار و درباره دست یافتن به راهکاری دیپلماتیک برای حل‌وفصل مسائل هسته‌ای گفت‌وگو کنند.

خیانت به دیپلماسی با تجاوزگری

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در میانه تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران که از سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز شد و تا آتش‌بس ۲ تیر ادامه داشت، با ورود مستقیم به این درگیری، دستور داد که جنگنده‌ای بی‌-۲ آمریکایی با بمب‌های سنگین تاسیسات هسته‌ای اصفهان،‌ نطنز و فردو را بمباران کنند. طبق اعلام مقامات ایران، این تاسیسات آسیب جدی دیده‌اند، اما افزایش سطح تشعشعات خارجی در آن‌ها گزارش نشده است.

با وجود این که ایران هنوز ارزیابی رسمی از میزان خسارات وارده به این تاسیسات را ارائه نکرده، ترامپ ادعا کرده است تاسیسات هسته‌ای ایران «به طور کامل» از بین رفته است. اگرچه حتی پنتاگون نیز در ارزیابی اولیه خود از خسارات این حمله، تنها با گفتن این که این عملیات به اهداف خود دست یافته، دقیقا ادعای ترامپ را تایید نکرده است.

حمله آمریکا به تاسیاست هسته‌ای ایران که تحت نظارت توافق پادمانی ایران با آژانس بین‌المللی قرار داشتند، با نقض منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی انجام شد. مقامات بسیاری از کشورها این حمله را ضربه‌ای به نظام منع گسترش تسلیحات اتمی و نقض آشکار منشور سازمان ملل خواندند.

ترامپ در حالی اقدام به همدستی با تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه ایران کرد که حتی جامعه اطلاعاتی آمریکا برخلاف ادعای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدتی پیش از این حمله اعلام کرده بود هیچ شواهدی مبنی بر نزدیک بودن ایران به ساختن یک بمب اتمی وجود ندارد.

این حملات متجاوزانه به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره توافقی در زمینه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های ایران رخ داد.

رئیس‌جمهور آمریکا فریبکارانه به وجود فرصتی برای دیپلماسی اشاره می‌کرد، در حالی که از برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران در ۲۳ خرداد اطلاع داشت و به حمایت کامل از آن اذعان کرد.

ایران در عملیات «بشارت فتح» با حمله موشکی به پایگاه «العدید» آمریکا در قطر که بزرگ‌ترین پایگاه هوایی این کشور در منطقه است، به این حمله متجاوزانه پاسخ داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ممد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
0
0
چرا ۹۹ درصد اخبار شما دروغه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->