«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد

  • کد خبر: ۳۴۶۸۹۰
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانه‌ای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهک‌های پایین توزیع خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدمیدری پس از نشست امروز سه‌شنبه( ۳۱ تیرماه) کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره مسائل مربوط به تقویت دهک‌های یارانه بگیر به خبرنگاران گفت: در این جلسه گزارشی از عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مباحثی همچون اشتغال و هدفمندی یارانه به موجب بودجه سال ۱۴۰۴ به نمایندگان ارائه شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه منابع و مصارف هدفمندی یارانه‌ها به موجب بودجه سالیانه مشخص شده است، بیان کرد: به موجب قانون، حذف سه دهک بالای یارانه بگیر مد نظر قرار گرفته است. همچنین در این قانون اشاره شده که درآمد حاصل از این بخش در تامین و توزیع کالابرگ به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه اطلاعات وزارت کار درباره درآمد خانوار و افراد در راستای توزیع کالابرگ و یارانه به روز شده است، گفت: سامانه مربوطه در این بخش طراحی شده است و در این سامانه وضعیت افرادی که جز سه دهک بالا هستند به آنها اعلام شد. برهمین اساس این خانوارها اگر نسبت به حذف یارانه خود اعتراض نداشته باشند، یارانه آنها حذف می‌شود اما اگر اعتراضی در این بخش ثبت شد، آن اعتراض مورد بررسی قرار می‌گیرد.

میدری با بیان اینکه سه دهک بالای یارانه بگیر بیش از ۲۰ میلیون نفر هستد، بیان کرد: پس از حذف افرادی که یارانه دریافت نمی‌کنند و در سال گذشته حذف شدند، یارانه بگیران در این بخش به ۱۸ میلیون نفر رسید که اگر یارانه این افراد حذف شود، رقمی بالغ بر ۵ همت در ماه، درآمد ایجاد می شود تا براساس آن بتوانیم درآمد حاصل برای توزیع کالابرگ را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه سامانه های مذکور در این بخش پیش از جنگ تحمیلی طراحی شده بود، بیان کرد: ما می توانیم از ماه جاری سایر موارد را اعلام کنیم و در واقع آن خانواده‌هایی را که مشمول حذف هستند را در فرآیند قرار دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تقویت یارانه سه دهک پایین یارانه بگیر از محل حذف سه دهک بالا، گفت: به غیر از تقویت معیشت سه دهک پایین از محل حذف سه دهک بالای یارانه بگیر، دولت براساس مصوبه سران قوا و همچنین مجوزی که از مقام معظم رهبری اخذ کرد، در سه نوبت اقدام به توزیع کالابرگ در جهت حمایت از این سه دهک کرده است.

میدری با اشاره به موضوع بازگشت منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده برای حمایت از یارانه بگیران، بیان کرد: در این بخش جلساتی با مسئولین سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی برگزار کردیم. با این حال سامانه ما امکان تشخیص اطلاعات مبنی بر خرید سه دهک پایین جامعه از کالاهای مشمول مالیات بر ارزش افزوده را ندارد. یعنی خرید افراد مشخص بوده اما همه کالاها هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی شود.

وزیرکار خاطرنشان کرد: به عنوان مثال استفاده از لبنیات، مالیات بر ارزش افزوده ندارد که منابع آن برگشت داده شود. بنابراین سازمان امور مالیاتی تاکید دارد که منابع لازم در این بخش غیر قابل اجراست و تنها منبع همان منابع حذف سه دهک یارانه بگیر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->