شهردار مشهد مقدس: شهرداری ویترین خدمات رسانی دولت به مردم است ترکیب جدید هیئت‌رئیسه سال پنجم دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مشخص شد شهردار منطقه ۳ مشهد: بوستان «عترت» اوایل پاییز ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم آمادگی منطقه ثامن برای استقبال از زائران در دهه پایانی صفر | حل مشکلات زیرساختی منطقه رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در سال پنجم انتخاب شدند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: زمان و مکان مشخصی برای دور جدید مذاکرات تعیین نشده است قیمت امروز افغانی به دینار عراق (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه هوایی قابل قبول زیر آفتاب تابستانی مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از ایستگاه‌های مبادله پسماند و گلایه شهروندان از چندنرخی‌بودن خدمات آن‌ها خدمت‌رسانی تمام‌قد شهرداری مشهد به زائران دهه پایانی ماه صفر | مشهد در ایام صفر یکی از پرترددترین شهر‌های کشور می‌شود فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است

  • کد خبر: ۳۴۶۹۴۲
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۵
  • ۱
بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است
معاون استاندار و فرماندار ویژه مشهد گفت: بودجه سال جاری شهرستان مشهد با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته ابلاغ شد و اعتبارات قابل‌توجهی نیز برای پروژه‌های آبرسانی روستایی تخصیص یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن حسینی در نشست شورای اداری شهرستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، گفت: «بخشی از بودجه سال ۱۴۰۴ شهرستان مشهد ابلاغ شده که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است. در این شرایط، عدم جذب اعتبار از سوی ادارات پذیرفته نیست و مدیران باید با همت و تلاش مضاعف، برای تحقق برنامه‌ها اقدام کنند.»

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی در مناطق روستایی افزود: «برای روستا‌های سه بخش مرکزی، احمدآباد و رضویه، مبلغ ۱۴۷ میلیارد ریال (۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان) اعتبار جذب شده است. همچنین با پیگیری‌های صورت‌گرفته از طریق وزارت نیرو، اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد و تقویت همکاری بین شرکت برق و شرکت آب و فاضلاب اختصاص یافته است.»

فرماندار مشهد با اشاره به دهه پایانی ماه صفر، اظهار داشت: «این دهه قله خدمات ماست و برگزاری آن با شکوه و نظم، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم است. با تجربه معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری و جانشین ستاد خدمات سفر شهرستان، قطعا این ایام به‌خوبی مدیریت خواهد شد.»

وی در ادامه به وضعیت بازار اشاره کرد و گفت: «در حوزه نان، قیمت‌های نان یارانه‌ای و آزاد ابلاغ شده و وضعیت توزیع و تأمین آن متعادل است. در بخش ارزاق نیز شرایط مناسب است و نظارت و بازرسی باید تقویت شود تا کیفیت کالا‌های عرضه‌شده حفظ گردد.»

حسینی در خصوص موضوع انرژی خاطرنشان کرد: «در حوزه برق، ناترازی سراسری در کشور وجود دارد، اگرچه در شهرستان مشهد به‌اندازه مصرف، تولید داریم، اما مدیریت توزیع برق (دیسپاچینگ) مرکزی است. بنابراین، کنترل مصرف در ادارات ضروری است.»

وی همچنین با اشاره به اقدامات در حوزه انرژی‌های نو گفت: «برنامه‌های مناسبی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر در حال پیگیری است. همچنین در حوزه مصرف آب نیز، ۸۰ درصد مردم مشهد مطابق الگوی مصرف عمل می‌کنند که جای قدردانی دارد.»

فرماندار مشهد در پایان با تقدیر از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی تأکید کرد: «رسانه‌های شهرستان ظرفیت بالایی دارند و از این فرصت باید به‌درستی استفاده کرد. ما این ظرفیت را سرمایه‌ای برای ارتباط با مردم و تبیین خدمات دولت می‌دانیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۶
0
0
عباسی، نماینده مجلس: در کل کشور ۹۸۰ هزار چاه آب داریم که ۴۰۰ هزار حلقۀ آن غیرمجاز هستند

🔹بسیاری از ویلاها چاه‌های غیرمجاز دارند که برخی از آن‌ها متعلق به مسئولان است.

🆔 @Majlles_News
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->