رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج: بیش از ۲ میلیون نفر از سالمندان سارکوپنی دارند ۸ شهر ایران در جمع گرمترین‌های جهان (یکم مرداد ۱۴۰۴) دستگیری سارق خودرو در شهرری آتش زدن مامور پلیس راه در ورودی مشهد جملات عربی پرکاربرد برای زائران اربعین ۱۴۰۴ درخواست اولیا به وزارتخانه رسید نارضایتی بیماران از ویزیت آزاد و زیر بار نرفتن برخی پزشکان برای نوشتن نسخه الکترونیک | پزشک راضی، بیمار ناراضی آیا ادعای خریدوفروش سابقه بیمه تأمین‌اجتماعی صحت دارد؟ آب دریای عمان، ۱۴۰۷ به مشهد می‌رسد | آخرین جزئیات و زمان بندی طرح عظیم انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین عامل انسانی، حلقه‌گم‌شده در امنیت جاده‌ای هوش مصنوعی پاسخ داد: آب تهران در حال تمام شدن است؟ کاهش وزن صنعتی؛ از وابستگی تا  افسردگی آیا مکمل‌ها و قرص‌های حافظه واقعاً تأثیرگذار هستند؟ درباره مصرف قرص های لاغری که سلامتی جسم و  روان افراد را  تهدید می کنند | لاغری با طعم روان‌گردان قتل مسلحانه مدیرعامل به دست کارمند | قاتل پس از جنایت خودکشی کرد توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ هموفیلی را بیشتر بشناسیم؛ از علائم تا کنترل بیماری آیا حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگانی که مهاجرت کرده‌اند، واریز می‌شود؟ بیمه سلامت خراسان‌ رضوی ۸ درصد بیماران هموفیلی کشور را زیر پوشش دارد برگزاری جلسه بین‌المللی برای حفاظت از لایه اوزون (یکم مرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + تعداد داوطلبان کشف ۵ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق با همکاری مردم انفجار در معدن زغال سنگ در شمال افغانستان ۶ کشته و ۱۲ زخمی برجای گذاشت برای احیای گردشگری در کشور چه کارهایی می‌توان انجام داد؟ آزمون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جمعه (۳ مرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | رقابت ۱۵ هزار شرکت‌کننده تب آنفلوانزا و کرونا در مشهد فروکش کرد اجرای دقیق متناسب‌سازی و پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه از مطالبات جدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی است درخواست هلال احمر ایران از صلیب سرخ برای واکنش فوری جهت توقف فاجعه انسانی در غزه
سرخط خبرها

توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۷۰۸۲
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ در یک برنامه تلویزیونی گفت: از تاریخ یکم فروردین تا ۱۸ تیرماه سال جاری، همکاران ما در پلیس راهور تهران بزرگ موفق به توقیف بیش از ۵۶ هزار دستگاه خودرو متخلف در سطح پایتخت شدند. این خودرو‌ها عمدتاً به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز یا نداشتن مدارک قانونی لازم، توسط مأموران به پارکینگ منتقل شده‌اند.

وی ادامه داد: در همین بازه زمانی، حدود ۲۷ هزار دستگاه موتورسیکلت متخلف نیز توقیف شده‌اند. این آمار قابل‌توجه نشان‌دهنده عزم جدی پلیس راهور در برخورد با وسایل نقلیه‌ای است که با رفتار‌های پرخطر خود، ایمنی شهروندان را به خطر می‌اندازند و چهره شهر را مخدوش می‌کنند.

در ادامه معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از ترخیص بیش از ۸۱ هزار وسیله نقلیه توقیف‌شده در تهران طی حدود ۵ ماهه نخست سال جاری خبر داد و بر لزوم مراجعه مالکان به مراکز پلیس +۱۰ برای انجام فرآیند قانونی ترخیص تأکید کرد.

سرهنگ کشیر با اشاره به آمار ترخیص وسایل نقلیه توقیف‌شده در پایتخت اعلام کرد: در سال جاری، تا پایان نیمه تیرماه، بیش از ۵۷ هزار دستگاه خودرو و حدود ۲۴ هزار دستگاه موتورسیکلت توقیف‌شده از پارکینگ‌های تهران ترخیص شده‌اند. این آمار، نشان از مراجعات مستمر مالکان و همچنین نظم در فرآیند ترخیص دارد.

سرهنگ کشیر در خصوص دلایل توقیف این وسایل نقلیه بیان کرد: برخی از رانندگان چند تخلف هم‌زمان دارند؛ مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز، یا سایر موارد از مجموع ۲۰ تخلف حادثه‌ساز که در قانون تعریف شده است. در این موارد، توقیف وسیله نقلیه و درج نمره منفی در سابقه راننده انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین در مواردی که راننده مدارک ضروری مانند گواهینامه، بیمه‌نامه یا کارت خودرو را ارائه نمی‌دهد، برای حفظ اموال مردم، وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل می‌شود. در بسیاری از این موارد، پس از پیگیری، مالکان واقعی شناسایی شده و برای ترخیص مراجعه کرده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس راهور با تأکید بر فرآیند رسمی ترخیص گفت: در حال حاضر، فرآیند ترخیص به‌صورت غیرحضوری و صرفاً از طریق مراکز پلیس +۱۰ انجام می‌شود. پلیس به‌صورت مستقیم هیچ‌گونه ترخیصی انجام نمی‌دهد. مالک یا متصرف با مراجعه به پلیس +۱۰ و ارائه مدارک، فرآیند را آغاز می‌کند. پس از ثبت، بارگذاری مدارک و استعلام قانونی، پرونده به‌صورت الکترونیکی به پلیس راهور ارسال می‌شود و در صورت نبود مشکل، اجازه ترخیص صادر می‌گردد.

وی افزود: در موارد خاصی که پرونده دچار ابهام یا شکایت حل‌نشده باشد، فرد باید به مرکز خدمات ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در جنب کلانتری ۱۱۸ ستارخان مراجعه کند تا مشکل رفع و اجازه ترخیص صادر شود.

سرهنگ کشیر، با اشاره به اهمیت قبض پارکینگ گفت: قبض پارکینگ یک مدرک کلیدی در فرآیند ترخیص است. متأسفانه برخی از شهروندان در لحظه توقیف به دلیل ناراحتی یا بی‌توجهی، این قبض را گم یا تخریب می‌کنند. بدون ارائه این قبض، همکاران ما در هیچ شرایطی مجاز به ترخیص وسیله نقلیه نیستند؛ لذا از مالکان درخواست داریم در نگهداری از قبض پارکینگ دقت ویژه داشته باشند.

وی همچنین در پایان تأکید کرد که در حال حاضر، مراکز ترخیص در ۵ محدوده اصلی تهران (شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز) تعریف شده و فرآیند‌ها از طریق این مراکز و تحت نظارت پلیس راهور در حال انجام است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->