حمله عربستان سعودی به یمن (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان پشت پرده رسوایی بریژیت ماکرون: شبکه قدرت، فساد و یک دعوای حقوقی بین‌المللی سردار غیاثی: اتحاد امت اسلامی، کلید تعالی ایران اسلامی است دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند اسرائیل با بمباران برج‌های مسکونی غزه به دنبال چیست؟ + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند

  • کد خبر: ۳۴۷۱۱۳
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نقش جوانان در میدان‌های انقلابی، گفت: نسل ضد با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند و این یعنی امید به آینده همچنان زنده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در سیزدهمین نشست هم‌اندیشی نخبگان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، به بیان نکاتی کلیدی درباره اقتدار ملی و طرح‌های دشمن پرداخت.

وی اقتدار جمهوری اسلامی را عامل اصلی دشمنیِ دشمنان با نظام اسلامی دانست و افزود: با توجه به اینکه این اقتدار در حال توسعه است، طبیعی است که دشمنی‌ها نیز افزایش یابد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه قدرت در خدمت رهبری است نه در کنار رهبری، افزود: مهم‌ترین هنر مقام معظم رهبری، استفاده صحیح و دقیق از مبانی قدرت است. ایشان صرفاً یکی از اجزای قدرت نیست، بلکه همه‌ی این مؤلفه‌های قدرت تحت تدبیر ایشان به‌درستی به کار گرفته می‌شوند. شگرد اصلی مدیریت معظم‌له، استخدام دقیق این قدرت‌ها در جای مناسب است.

وی در ادامه با اشاره به طراحی‌های بلندمدت دشمن اظهار کرد: طرح اخیر اسرائیل که با هدف ایجاد شبیه‌خون امنیتی علیه ایران طراحی شده بود، شاید بیش از یک سال برنامه‌ریزی شده باشد. دشمن عوامل جاسوسی را در شکل‌های مختلف در کشور فعال کرده بود و حتی به برخی از آنها، به جای پول، طلا داده بود تا اطلاعات منتقل کنند.

علم الهدی با یادآوری هشدار‌ها و پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری عنوان کرد: فرماندهی معظم کل قوا تمام سناریو‌های دشمن را از قبل شناسایی و برایشان طرح جایگزین داشتند. شهید سردار سلامی در یکی از سخنرانی‌های خودشان بیان کردند که ما هر سناریوی دشمن را پیش بینی کردیم و برای آن راه علاجی در نظر گرفتیم؛ در همین راستا نوع برخورد مقام معظم رهبری در شبیخون دشمن مصداق سخن این شهید بزرگوار بود.

او با اشاره به حمله دقیق به پایگاه العُدید در قطر تصریح کرد: موشک‌های ایران ماهواره سنت‌کام آمریکا را که تمام تحرکات منطقه را رصد می‌کرد نابود کردند. این دقت، حاصل تدبیر رهبری بود. آقا خودشان دستور دادند و فرمودند این سانسور‌ها کنار برود تا مردم بدانند چه شده است.

نسل Z با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند

علم الهدی با اشاره به نقش جوانان در میدان‌های انقلابی، گفت: نسل Z با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند و این یعنی امید به آینده زنده است.

امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به موضوع فضای مجازی و پیشنهاداتی درباره فعالیت در پیام‌رسان‌های داخلی نظیر ایتا، خواستار پیگیری این مسائل از سوی مقامات حاضر شد و اظهار امیدواری کرد که سخنان مطرح‌شده در این نشست، پیگیری شده و منجر به اقدامات عملی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->