استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست آیت‌الله سیستانی: باید جلوی فاجعه انسانی بزرگ در غزه گرفته شود بیانیه قطر و مصر درباره آخرین جزئیات مذاکرات آتش‌بس در غزه انتقاد دبیر کل سازمان ملل از شکست مذاکرات آتش بس غزه | گوترش: نمی‌توانم این سطح از فقدان انسانیت را درک کنم تاکید وزرای امور خارجه ایران و مصر بر ضرورت اقدام فوری جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهادت هم‌میهنان، سرداران نظامی و دانشمندان‌ هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: عامل اصلی جان باختن و شهادت مردم غزه از گرسنگی، آمریکا است معاون وزیر خارجه: توافق شد که رایزنی‌ها ادامه یابد پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول پیکر احمد توکلی به خاک سپرده شد + عکس ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴) موضع جدید گروسی درباره ایران بازدید سرزده پزشکیان از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج مادورو از تصمیم ماکرون درباره فلسطین استقبال کرد آمریکا با فروش سامانه موشکی به مصر موافقت کرد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو| ورود هیئت‌های اروپایی به سرکنسولگری ایران در استانبول راهپیمایی حمایت از مردم غزه در مشهد برگزار می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد سویداء از کنترل دولت جولانی خارج شد ۱۰۵ پهپاد اوکراینی از سوی روسیه سرنگون شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر بازرگانی انگلیس: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم
سرخط خبرها

تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۷۳۱۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج، در حالی به ۱۶ نفر رسید که نخست‌وزیر موقت تایلند درباره گسترش درگیری‌ها و تبدیل آن به یک جنگ تمام‌عیار هشدارداد.

به گزارش شهرآرانیوز، درگیری‌های مرزی بین تایلند و کامبوج موجب کشته شدن ۱۵ نفر در تایلند و یک نفر در کامبوج شد. این درگیری ها، همچنین موجب آواره شدن ۱۲۰ هزار نفر در مرز‌های دو کشور شده است.

درگیری‌ها بین تایلند و کامبوج در حالی وارد دومین روز خود شد که این درگیری ها، خونین‌ترین درگیری نظامی بین این کشور جنوب شرق آسیا در یک دهه گذشته است.

فومتام ویچایچای نخست وزیر موقت تایلند، امروز (جمعه) به خبرنگاران گفت: تشدید درگیری‌ها با کاموج، ممکن است به یک جنگ تمام عیار منجر شود.

درگیری‌های مرزی میان تایلند و کامبوج روز گذشته، در منطقه‌ای به نام «مثلث زمرد» رخ داد که محل تلاقی مرز‌های دو کشور با لائوس است و چندین معبد باستانی در آن قرار دارد.

تایلند با استفاده از جنگنده‌های اف-۱۶ به اهداف نظامی در کامبوج حمله کرد. کامبوج نیز با راکت توپخانه، تایلند را هدف قرارداد. این درگیری‌ها در نزدیکی دو معبد مرزی بین استان سورین تایلند و استان اودار میچیه کامبوج آغاز شد و هر دو طرف یکدیگر را مسئول شروع نبرد اعلام کردند.

مناقشه مرزی میان تایلند و کامبوج به دهه‌ها قبل بازمی‌گردد و پیش از این نیز چندین بار به درگیری‌های خونین منجر شده است. این تنش‌ها به تازگی با محدودیت‌های مرزی و توقف واردات برخی کالا‌ها از سوی دو کشور تشدید شده است.

تایلند و کامبوج به عنوان دو همسایه، سابقه طولانی اختلافات مرزی دارند. برجسته‌ترین مورد اختلاف آنها مربوط به دماغه «پره ویهار»، منطقه‌ای در اطراف یک معبد هزار ساله بود که در سال ۲۰۰۸ به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شد. دیوان بین‌المللی دادگستری در سال ۲۰۱۳ حاکمیت بر این منطقه را به کامبوج اعطا کرد.

به تازگی حوادث مرزی متعددی بین دو کشور رخ داده است که از جمله آن درگیری در ماه فوریه است که نیرو‌های کامبوجی و اعضای خانواده آنها وارد یک معبد باستانی در امتداد مرز شدند و سرود ملی کامبوج را خواندند، این درگیری منجر به مشاجره کوتاهی با نیرو‌های تایلندی شد و این حادثه به صورت ویدیویی ضبط و در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->