جایگاه زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در فرهنگ شیعی| از روایت ثواب تا پیوند اجتماعی خراسان رضوی، میزبان ۳۷۵ شهید گمنام در ۱۵۲ نقطه | ۲۶ گلزار شهدا همچنان فاقد یادمان است  گلزار‌های شهدا در آغوش اشک و آب و گلاب | آیین غبارروبی گلزار‌های شهدا در خراسان رضوی برگزار شد (۳ مهر ۱۴۰۴) موشن گرافی | یاران رضا (ع) | سردار شهید علی اصغر حسینی محراب دانشگاه علوم اسلامی رضوی آماده ایجاد رشته‌های رسانه‌ای آیین عمامه‌گذاری طلاب حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار می‌شود به یاد سروان خالد حیدری، نخستین شهید خلبان جنگ تحمیلی | آخرین خط جاودانه روی آسمان چشمه فضیلت و برترى گفتاری درباره مسیر کسب رضایت امام زمان (عج) | انتظار علیه ایستایی اکران تصاویر ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی در مشهد دعوت از مردم خراسان رضوی برای شرکت در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر (۴ مهر ۱۴۰۴) «احیا»؛ دانشگاهی معنوی برای نسل بی‌نهایت + فیلم وزیر فرهنگ: شهید سید حسن نصرالله باعث سربلندی شیعیان شده است آستان قدس رضوی اقدام به جذب نیروی خدمت سربازی می‌کند زندگی شهدای منا با جزئیات روایت‌گری شود فضایل و طریقه ختم دعای نادعلی+ متن و ترجمه لزوم انتقال مفاهیم دفاع مقدس با زبان و ابزار روز ثبت ۹۴ درصد اشتغال توسط بسیج سازندگی جانشین فرمانده کل سپاه در مشهد: پیروز قطعی جنگ ۱۲روزه، ملت ایران بود |  نیرو‌های مسلح ایران در آمادگی کامل هستند
سرخط خبرها

اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا

  • کد خبر: ۳۴۷۴۷۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا
سخنگوی ستاد اربعین از ارائه اینترنت رایگان برای زائران در پیاده‌روی اربعین از مسیر نجف تا کربلا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد تشکری با اشاره به آغاز فعالیت رادیو اربعین از سال ۱۳۹۲، گفت: برنامه‌های امسال رادیو اربعین از سوم مردادماه، شب اول ماه صفر ساعت ۲۰ آغاز شده و تا پایان ماه صفر به مدت ۳۰ روز به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت زائران خواهد بود.

وی با اشاره به پوشش گسترده این شبکه افزود: شنوندگان می‌توانند رادیو اربعین را در داخل کشور از موج FM ردیف ۹۵.۵ مگاهرتز دریافت کنند و همچنین به صورت زنده و آرشیوی از طریق اپلیکیشن ایران‌صدا در هر زمان به محتوای آن دسترسی داشته باشند؛ این شبکه رادیویی در مسیر پیاده‌روی اربعین در عراق نیز قابل دریافت خواهد بود.

تشکری با اشاره به هماهنگی‌ها برای ارائه اینترنت رایگان از مسیر نجف تا کربلا گفت: هدف ما ارائه اطلاعات، اخبار و تحلیل‌های لحظه‌ای برای زائرانی است که در این مسیر حضور دارند.

مدیر رادیو اربعین با اشاره به محتوای برنامه‌ها تأکید کرد: در طی این ۳۰ روز، مجموعاً ۷۲۰ ساعت برنامه تولید و پخش خواهد شد که شامل تبیین قیام عاشورا، تحلیل مفاهیم زیارت اربعین، پخش جزءخوانی قرآن کریم و تفسیر شبانه، توسط مفسران برجسته خواهد بود.

تشکری همچنین با اشاره به نقش کلیدی رادیو اربعین در اطلاع‌رسانی به زائران گفت: کسانی که در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، یک کد رهگیری دریافت کرده‌اند که از امروز، چهارم مردادماه می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل، ارز ۲۰۰ هزار دیناری عراق را دریافت کنند. این ارز به سرپرست خانوار نیز برای سایر اعضای خانواده قابل پرداخت است و نیازی به مراجعه حضوری همه اعضا نیست.

وی افزود: برای جلوگیری از گم‌شدن وسایل زائران، در سامانه سماح یک کد QR برای هر فرد تولید شده که می‌توانند چاپ و بر روی وسایل چسبانده شود تا در صورت گم‌شدن، وسایل با این کد به صاحب آن بازگردانده شود.

تشکری گفت: گزارشگران ما در موکب‌های مختلف حضور دارند و گزارش‌های میدانی را به‌صورت زنده پخش می‌کنند. از ثبت‌نام در سامانه سماح تا پایان پیاده‌روی، همراه زائران هستیم. رادیو اربعین در تمام شبکه‌های اجتماعی فعال است و مردم می‌توانند بسته‌های صوتی، دل‌نوشته‌ها یا نقاشی‌های فرزندان‌شان درباره اربعین را برای ما ارسال کنند تا در برنامه‌ها استفاده شود.

سخنگوی ستاد اربعین با اشاره به شدت گرمای امسال تأکید کرد: در رادیو اربعین بخشی ویژه به توصیه‌های پزشکی، بهداشتی و مقابله با گرمازدگی اختصاص یافته است. هدف ما افزایش ایمنی، آگاهی و آرامش زائران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->