۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟ بازماندگان کشتی ونزوئلایی، اسیر ارتش آمریکا شدند حماس، یک یهودی را از زندان اسرائیل نجات داد| «نادر صدقه» کیست؟ + فیلم وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف تلفنی گفت‌و‌گو کرد ۴۷ مورد نقض آتش‌بس جنگ غزه توسط اسرائیل (۲۶ مهر ۱۴۰۴) گمانه زنی‌ها درباره دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی شهادت یک لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش آمار شهدای غزه به بیش از ۶۸ هزار نفر (۲۶ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: تصویب CFT هزینه‌های تجارت را کاهش می‌دهد عضو کمیسیون آموزش مجلس: عدالت آموزشی بدون تقویت سمپادها محقق نمی‌شود سخنگوی طالبان: فعلاً به نقض آتش‌بس توسط پاکستان پاسخ نمی‌دهیم عضو کمیسیون عمران مجلس: تصویب «CFT» پیام مثبتی به عرصه اقتصاد کشور داد
سرخط خبرها

قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است

  • کد خبر: ۳۴۷۷۱۱
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است
نماینده کرمان در مجلس گفت: جنایات سبوعانه و وحشیانه رژیم صهیونی سفاک در غزه مظلوم روی تمام جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دوستعلی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در نطق میان دستور خود، گفت: جنایات سبوعانه و وحشیانه رژیم صهیونی سفاک در غزه مظلوم روی تمام جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است. عجب از دنیای حامی حقوق بشر که می‌بینند و می‌شنوند و سکوت می‌کنند.

وی بیان کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونی علیه ایران اسلامی، بار دیگر حقایق را اثبات کرد که یکی از آنها همان فرموده امام خمینی (ره) است که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکتتان آسیب نرسد.

دوستعلی اظهار کرد: حضور و فرماندهی مقتدرانه، شجاعانه، عالمانه و مدبرانه رهبر عزیزمان در صحنه فرماندهی جنگ و فرمانبری نیرو‌های مسلح قهرمان و دلدادگی قاطبه مردم در همدلی و همراهی و وحدت ملی را دنیا دید که باعث زمین گیر شدن دشمن صهیونی و اربابش یعنی آمریکای جنایتکار شد.

وی یادآور شد: پیام بسیار مهم و ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی در چهلمین روز شهادت فرماندهان نظامی با کفایت و دانشمندان شهید و مردم عزیزمان از زن، مرد، پیر و جوان نیز حاوی نکات مهمی بود که ۷ راهبرد اساسی و ویژه را گوشزد، توصیه و فرمان دادند و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

دوستعلی افزود: در توقف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بیانیه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد دست بر ماشه‌ایم؛ امروز نیز موضوع مکانیسم ماشه مطرح می‌شود. علی رغم اینکه اعتقاد داریم مکانیسم ماشه بحثی روانی است و در راستای وحشت‌آفرینی و هراس‌افکنی میان مردم است و اثری بر جامعه ما در حوزه تحریم‌ها نخواهد داشت، اما به مصداق اصل ۸۴ قانون اساسی یعنی دست بر ماشه بودن ایران است. همچنین قانون تعلیق همکاری آژانس اعلام می‌دارد چنانچه هر اقدامی علیه ایران از سوی کشور‌های اروپایی درباره مکانیسم ماشه انجام شود، خروج از NPT جواب ایران خواهد بود. امروز ایران از موضع قدرت با شما سخن می‌گوید.

وی گفت: قانون مجلس شورای اسلامی در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است در این قانون هرگونه همکاری باید با مصوبه شورای عالی امنیت ملی باشد.

این نماینده مجلس همچنین با بیان اینکه قطعی برق و تکرار مکرر آن دشواری‌های زیادی برای مردم ایجاد کرده است، افزود: مساله گرانی مخصوصا بعد از جنگ ۱۲ روزه بسیار مهم است، ارزاق مورد نیاز مردم عموما گران شده و معیشت مردم نگران‌کننده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->