چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

  • کد خبر: ۳۴۸۱۷
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
  • ۲
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی
«آش عباسعلی» یک آش محلی و بسیار مقوی و خوشمزه کرمانشاهی است. گفته می‌شود حدود ۲۰۰ سال قبل آشپزی با نام عباسعلی نذر می‌کند موقع افطار این آش را درست کند و به روزه داران بدهد.
هانیه رضوانی | شهرآرانیوز؛  «آش عباسعلی» یک آش محلی و بسیار مقوی و خوشمزه کرمانشاهی است. گفته می‌شود حدود ۲۰۰ سال قبل آشپزی با نام عباسعلی نذر می‌کند موقع افطار این آش را درست کند و به روزه داران بدهد. برای همین هم آش عباسعلی مخصوص افطار و ماه رمضان شناخته می‌شود، هرچند به علت ترکیبات غنی پروتئینی و املاح معدنی‌ای که دارد نظیر زینک، یک وعده غذایی کامل برای همه سال به حساب می‌آید. کرمانشاهی‌های اصیل به این آش به اختصار «آش واسلی» هم می‌گویند.
 
معروف‌ترین آش واسلی کرمانشاه در محله قدیمی این شهر یعنی «تیمچه» پخته می‌شود. گاهی از بعدازظهر‌ها مردم توی صف‌های طولانی آش عباسعلی تیمچه می‌ایستند تا بتوانند قدری از این آش بخرند و سر سفره خانواده ببرند. راستی، این آش چند سالی هم در جشنواره غذا‌های ایرانی اول شده است. برای همین، امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش در کنار دیگر اعضای خانواده لذت ببرید.

مناسب برای: ۲۰ نفر

زمان برای پخت: ۲۴۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۵۰۰ تومان

 

مواد لازم:

نخود یک پیمانه
لوبیا سفید ۲ پیمانه
جو یک پیمانه
پیاز ۲ عدد
گندم نیم کوب یا بلغور یک پیمانه
گوشت گوساله یا گوسفندی نیم کیلو
عدس ۳ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم
 
 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید و با حبوباتی (نخود، لوبیا سفید، گندم نیم کوب یا بلغور و جو) که ازقبل حدود ۳ تا ۴ ساعت خیسانده اید بپزید.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
برنج و عدس را هم که از قبل حدود ۳ تا ۴ ساعت خیسانده اید به حبوبات اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
در مرحله آخر پخت، گوشتی را که از قبل با یک پیاز پخته اید، به همراه ۲ حبه سیر (استفاده از سیر دلخواه است) بکوبید و درون آش بریزید. آش را مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود و کش بیاید.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
قدری روغن (ترجیحا روغن کرمانشاهی) را داغ کنید و بعد از خاموش کردن شعله، روی آش بریزید. در صورت تمایل، می‌توانید پیازداغ و نعناداغ هم به آش اضافه کنید.

طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
 
نکته: گوشت و سیر را با یک ملاقه از حبوبات پخته با هم بکوبید تا بیشتر به خورد هم بروند و آش کش بیاید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هنگامه کلهری کرمانشاهی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
به نظر من همه غذاها و اش های ایرانی خوشمزه هستن .ممنون که غذا یی که هم میهنان عزیزم نمیشناسن انها را به این عزیزان معرفی میکنید .با تشکر
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
0
0
بسیار عالی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->