۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد
سرخط خبرها

وجود ۱۳ پلاسکوی ناامن در مشهد | فردا اسامی ساختمان‌های ناامن شهر اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۸۲۸
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
وجود ۱۳ پلاسکوی ناامن در مشهد | فردا اسامی ساختمان‌های ناامن شهر اعلام می‌شود
در دو هفته، هیج کدام از مالکان ساختمان‌های ناامن پای کار نیامده‌اند. بر همین اساس در صورت مراجعه نکردن و تشکیل ندادن پرونده، روز یکشنبه (فردا) اسامی ۱۳ ساختمان ناامن را اعلام می‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با اشاره به ضرب الاجل دو هفته‌ای شهردار مشهد برای تعیین تکلیف ساختمان‌های ناامن شهر گفت: در دو هفته اخیر متاسفانه به رغم تاکید آقای شهردار، مصاحبه‌های بنده و اخطار‌های داده شده، هیج کدام از مالکان ساختمان‌های ناایمن پای کار نیامده اند، بر همین اساس در صورت مراجعه نکردن و تشکیل ندادن پرونده، روز یک شنبه (فردا ۲۹ تیر) اسامی ۱۳ ساختمان ناامن را اعلام می‌کنیم.

«امیر عزیزی»  تصریح کرد: این ۱۳ ساختمان، مراکزتجاری و بازار‌های پرخطر هستند که هر کدام از آن‌ها ظرفیت تبدیل شدن به یک پلاسکو را دارند، این‌ها پرخطرترین ساختمان‌ها در مشهد هستند و با کوچک‌ترین حریقی دچار مشکل می‌شوند.
 
وی ادامه داد: از زمان تعیین مهلت دو هفته‌ای شهردار برای تامین ایمنی ساختمان ها، تاکنون مالکان این مجتمع‌ها هیچ اقدامی انجام نداده اند، ما مجدد به آن‌ها اخطاریه دادیم، اما باز هم هیچ اقدام مشخصی در این ۱۲ روز سپری شده (تا روز گذشته) انجام نداده اند. عزیزی افزود: این ۱۳ ساختمان نه کپسول آتش نشانی دارند، نه سیستم اعلام حریق دارند و نه امکانات دیگر، هیچ یک از الزامات ایمنی را رعایت نکرده اند و حتی برخی از این‌ها استحکام بنا هم ندارند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد پیش از این نیز گفته بود: اگر مراکز تجمعی ناامن تا شهریور ماه برای تشکیل پرونده و رفع نواقص خود اقدام نکنند، می‌توانیم برای آن‌ها دستور پلمب بگیریم.

احتمال اعلام اسامی ۲ بیمارستان تا شهریور

وی همچنین در پاسخ به این سوال که اسامی بیمارستان‌های ناامن چه زمانی اعلام خواهد شد گفت: همه بیمارستان‌های ما استحکام بنا دارند، همچنین حداقل‌های ایمنی را دارند، ضمن این که تاییدیه ایمنی نگرفتن به معنای پر خطر بودن نیست، در این خصوص چهار بیمارستان بازدید شده و اگر برای تشکیل پرونده مراجعه کنند با یک راهنمایی طی یک یا دو ماه به حد قابل قبول به لحاظ ایمنی می‌رسند، البته ممکن است اسامی دو بیمارستان ناایمن را هم تا شهریور اعلام کنیم.
 
وی یادآور شد: در روز‌های اخیر ۹ مجتمع تجاری، ۳ بیمارستان و ۳ مجتمع مسکونی توسط کارشناسان این سازمان بازرسی شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->