ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد
سرخط خبرها

ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی

  • کد خبر: ۳۴۸۴۴۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰
ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی
نشست خبری ثبت‌نام آزمون اختصاصی ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، روز گذشته با حضور نمایندگان رسانه‌های استان در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست خبری ثبت‌نام آزمون اختصاصی ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، روز گذشته با حضور نمایندگان رسانه‌های استان در مشهد برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن جهانگیری، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در این نشست گفت: پس از کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از اول مردادماه ثبت‌نام آزمون اختصاصی ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی آغاز شده و بر اساس آمار موجود، استقبال خوبی نیز از آن شده است. این آزمون برای ورودی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در نظر گرفته شده است.

وی افزود: ثبت‌نام برای ۲۶ رشته در هشت گروه آموزشی انجام می‌شود. ثبت‌نام در مقطع کارشناسی ویژه برادران دارای مدرک دیپلم یا سطح یک حوزه علمیه در رشته‌های علوم قرآنی و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، حقوق، فلسفه و کلام اسلامی، جامعه‌شناسی، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد و زبان ادبیات عربی انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جهانگیری افزود: همچنین در مقطع کارشناسی‌ارشد ویژه خواهران و برادران دارای مدرک کارشناسی و دارای مدرک سطح ۲ حوزه علمیه در رشته‌های علوم قرآنی و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، حقوق بین‌الملل، فلسفه و کلام اسلامی، حقوق کیفری و جرم‌شناسی، حقوق خصوصی، زبان و ادبیات عرب، تبلیغ و ارتباطات دینی، دانش اجتماعی مسلمین، تاریخ و تمدن ملل اسلامی، علوم اقتصادی و بانکداری اسلامی و در مقطع دکتری ویژه برادران و خواهران دارای مدرک کارشناسی‌ارشد یا مدرک سطح ۳ حوزه علمیه در رشته‌های علوم قرآنی و حدیث، حقوق خصوصی، حقوق بین‌الملل، حقوق کیفری و جرم‌شناسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی با گرایش فقه جزایی و فلسفه و کلام اسلامی صورت می‌گیرد.

پذیرش دانشجویان زن در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

وی ادامه داد: در بخش خواهران، پذیرش برای مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری صورت می‌گیرد و ثبت‌نام در مقطع کارشناسی نخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جهانگیری در ادامه گفت: مهلت ثبت‌نام در آزمون ورودی تا ۲۴ مردادماه است و آزمون نیز روز جمعه ۷ شهریورماه برگزار می‌شود. این آزمون در بیست مرکز در سراسر کشور برگزار می‌شود. پس از اعلام نتایج اولیه آزمون در ۲۰ شهریورماه، از برگزیدگان مصاحبه به عمل خواهد آمد و در نهایت، نتایج نهایی آزمون در تاریخ ۱۵ مهرماه اعلام می‌شود. میزان پذیرش دانشگاه بر اساس نظر هیئت امنا و وزارت علوم است و درمجموع حدود ۲۵۰ نفر در هر سه مقطع در آزمون پذیرفته خواهند شد.

وی افزود: افرادی که در این دانشگاه پذیرفته می‌شوند، علاوه بر آموختن سرفصل‌های درسی وزارت علوم، باید سرفصل‌های تحصیلی حوزه علمیه را نیز فرابگیرند و به همین دلیل، دانش‌آموختگان دانشگاه علاوه بر مدرک دانشگاهی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدرک تحصیل در حوزه علمیه را دریافت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی افزود: با توجه به تعامل ایجاد شده با حدود شصت مرکز علمی و دانشگاهی، امکان اعزام اساتید این دانشگاه به سایر مراکز علمی و دانشگاهی و استفاده از ظرفیت اساتید دیگر مراکز علمی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی فراهم آمده است. ضمن اینکه در برخی رشته‌ها، تعامل با دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان به صورت مهمان نیز فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->